מספר שאלות לגבי AMAZON

PeterTheHun

New member
מספר שאלות לגבי AMAZON

היי,

אני מוכר בeBay מעל שנה והאמת שהולך לא רע :)
כעת אני מעוניין להתחיל למכור בAmazon.

אז כמו שאמרתי אני רוצה להתחיל למכור בAmazon.
פתחתי משתמש, פתחתי גם משתמש בPayoneer, קבלתי את הכרטיס של Master Card שלהם אבל שאני מנסה לשייך את הכרטיס אל החשבון של Amazonאני מקבל שגיאה כל פעם מחדש.
משום מה אני לא מצליח לשייך - מישהו נתקל בבעיה הזאת? כיצד פותרים אותה?

שאלה נוספת שיש לי - מכיוון ואני מקושר ממש טוב עם ספקים מסין חשבתי להצטרף ל- FBA של Amazon.
הבנתי שמבחינת אמאזון אני שולח למחסנים שלהם את הסחורה והם אלה שמוכרים ועושים את כל הפרוצדורה עבורי תמורת אחוזים כמובן.

העלות והמשלוח שלי ממש זולים אז אני לא דואג מבחינת העלויות, הרווח יהיה עדין מעולה ויש מוצרים פוטנציאליים מאוד ככה שאני לא חושש.
אני רק רוצה לדעת לקראת מה אני נכנס, מהם הדברים שאני צריך לקחת בחשבון כאשר אני מתחיל למכור בFBA של Amazon?

אשמח לקבל עצות מבעלי ניסיון ולהחכים :)

אורית810

New member
תשובות

אתה אמור לשייך את חשבון הבנק של פיוניר ולא את הכרטיס. באחת הלשוניות של פיוניר נראה לי בהעברות , מופיעים כל פרטי החשבון. תעתיק אותם לאמזון.
לגבי FBA, קודם כל לך לFBA FEES CALCULATOR לבדוק אם זה כלכלי לך לעשות FBA. אם תראה שכן, לך על זה. במילה אחת, זה מעולה. רק שתדע שאמזון זה לא איביי, אין עם מי לדבר. תמיכה גרועה ביותר ומערכת לא פשוטה. המון למידה צריך לעשות, אבל אם תמכור FBA אז בסהכ מומלץ.

PeterTheHun

New member
מודה על התשובות :)

קודם כל באמת תודה רבה על התשובות.
על הFBA FEES CALCULATOR עברתי וראיתי שכן כלכלי לי הFBA לכן התעניינתי מלכתחילה להכנס אל התחום.

בFBA יש כמות מינימילת של 500 יחידות לפי מה שהבנתי שצריך לשלוח להם. זה נכון?
שאלה נוספת יש דברים מיוחדים שאני צריך להיות מודע אליהם? כאשר אני מתחיל עם הFBA?

אורית810

New member
למיטב ידיעתי ה500 יחידות זה מקסימום לא מינימום

בדכ למוכרים חדשים יש הגבלה. כשתפתח הזמנה זה יכתוב לך כמה אתה יכול לשלוח.
מה צריך לדעת? תלוי מה אתה שולח, פרייוט לייבל או מוצר בליסט קיים. אם ליסט קיים, אין הרבה מה לדעת. תבדוק ביוטיוב, יש שם את כל הפרטים לגבי הSHIPPING PLAN. בגדול זה די פשוט.

למעלה