מספר שאלות לדר´ סובחי.

ושיה

New member
מספר שאלות לדר´ סובחי.

1. אני שנתיים אחרי ניתוח ולא נחשבת הצלחה גדולה. הBMI שלי הוא 38. 2. אין אפשרות לבצע הצרה נוספת מעבר ל1.5 מכיוון שיש איזשהו כיס ואני סובלת מצרבות. 3. אני לא יורדת במשקל למרות שאני עושה ספורט כל יום, שחיה של קילומטר ב38 דקות. 4. האם אני מועמדת טובה לניתוח מעקף? 5. האם אתה מבצע אותו? 6. כמה ניסיון יש בכך באיכילוב? 7. כמה זמן צריך לחכות בתור? תודה

העדר ירידה במשקל

התפתחות כיס גדול הוא אחד הסיבוכים של ניתוח הטבעת .במצב זה נפח הארוחות גדל ומצד שני לא ניתן לבצע הצרה משמעותית.במידה ואין ירידה במשקל יש מקום לשקול ניתוח חוזר שבמהלכו תמוקם הטבעת מחדש או ללכת על ניתוח עם מנגנון אחר כמו ניתוח המעקף . במידה ועיקר הכלכלה אצלך מבוסס על מתוקים רצוי לשקול את האופציה של ניתוח המעקף . יש לזכור שניתוח המעקף הוא ניתוח מסדר גודל שונה מניתוח הטבעת - ניתוח ארוך יותר אשפוז ארוך יותר ואחוז סיבוכים גבוה יותר . באיכילוב ניתוח המעקף מיועד לאוכלי מתוקים או חולים שנכשלו בניתוח הטבעת עד כה נותחו שמונה חולים בשיטה זו התורים לניתוח באיכילוב הם מעבר לשנה .

ושיה

New member
שאלת המשך

האם קופת החולים, במקרה שלי מכבי, ממנת את ניתוח התיקון? או שצריך לעשות את כל הפרוצדורה מהתחלה של כל הבדיקות והאישורים? תודה

למעלה