מספר שאלות לחג

קומנט

New member
מספר שאלות לחג ../images/Emo13.gif

1. בת שנה, אחוזון 70, מעוניינים להעביר אותה מהסלקל (צ'יקו KeyFit 30) לכיסא בטיחות. בחיפושים רבים וקריאה רבה, החלטנו שאנו מעוניינים בכיסא שניתן להרכיב כנגד כיוון התנועה, עד משקלים גבוהים, ולפחות גיל שנתיים ואולי שלוש וצפונה, גיגלנו וקראנו, והבנו שמקסי קוזי/טובי, אומגה הכל באחד ועוד כיסאות פופולארים רבים, פשוט לא מתאימים, או בשל ציונים בינוניים במבחני בטיחות, או בשל התאמה רק עם כיוון הנסיעה, או שההתקנה כנגד כיוון הנסיעה מוגבלת מאוד במשקל, לדוגמא : Omega All In One : משולב בוסטר לכןפחות טוב בקשירה כנגד הנסיעה, ובנוסף קיבל ציון גרוע בבטיחות עם כיוון הנסיעה. מקסי קוזי Priori XP : ציון בינוני בלבד בבטיחות, אין לו ISO Fix, (רק הדגם החדש Priorifix כולל זאת, אך עדיין כנראה בינוני בלבד בבטיחות) מקסי קוזי טובי : מתאים להתקנה רק עם כיוון הנסיעה, ללא ISO FIX. מצד שני, מצאנו שני דגמים שעונים על כל הקריטריונים, והם : אוונפלו Triumph Advance ו בריטקס Boulevard CS. א. מישהו יודע האם יש דגמים נוספים שעונים על כל הקריטריונים ושווה לבדוק ? ב. האם חשוב להתקין אותם פיזית ברכב לפני הרכישה ע"מ לבדוק את ההתאמה לרכב ? 2. הילדה אוהבת מאוד לנסות לשתות מכוס (נותנים לה מעט), חשבנו להעביר אותה מבקבוק לכוס שתייה, לכן רצינו לרכוש את כוס המעבר, אך ראיתי מספר כוסות כאלה בסופר פארם, וכולן נראו כמו בקבוק לכל דבר, פשוט במקום פטמה, יש קשית רחבה וקצרה, שנראת קצת שונה מפטמה, נראה לי שאין ממש הבדל בין המוצר הזה לבין בקבוק, ופעולת השתייה זהה, לא ? 3. הילדה מאוד פעלתנית ואנרגטית (לחיוב), גילינו שבים היא הופכת להיות מאוד רגועה ושלווה, ממש מניחה עלינו את הראש (לא מעייפות) ומחייכת בהנאה לזמן ארוך יחסית. האם מישהו מכיר דיסקים / מוזיקה כלשהי של צלילי ים / גלים וכו' ? 4. בעבר היתה אוכלת 300 מ"ל לפני השינה (במיטה) ונרדמת, עם הגברת אכילת המוצקים, ניסינו גם להפסיק עם הרגל בקבוק האוכל לפני השינה, הצלחנו חלקית, היא לא אוכלת, אלא שותה מים (לא מעט, למעלה מ 100 מ"ל) במיטה לפני השינה, גם מזה ננסה עוד מעט להפסיק, אבל לאחרונה במקום מים שוב נתנו תמ"ל, היא אמנם לא אוכלת 300 כמו בעבר, אלא רק 120-180 (כנראה השלמה לאוכל המוצק שעדיין לא מספיק), המסקנה שלי היא שהיא עדיין צריכה את התמ"ל כשהשלמה, וזה שהיא מסכימה לשתות מים, זה רק מכיוון שזה ממלא את הבטן, אבל בפועל היא רעבה, לא ? תודה רבה !
 

liza26

New member
מספר תשובות

1. לגבי כיסא בטיחות. אני לא הייתי ממליצה להושיב את הילד עם הגב לנסיעה כי הם דיי מתעצבנים מזה מהר מאוד הם דוקא אוהבים להסתכל על הדרך ובמיוחד על אבא ואמא לנו יש כסא בטיחות של דוקטור ביבי והוא מאוד נוח 2. כוס שתייה. תרשום תרשום : "פלייטקס" - כוס הפטנט היחידה שלא נוזלת . כוס של ממש עם ידיות ופיית שתייה . 3.בכל חנות דיסקים במחלקת השאנטי תמצא דיסקים של ים/יער/דולפינים אבל תנסה גם את סדרת ה"תינוקות שומעים". הבת של אוהבת את תינוקות שומעים בוב מארלי וגם את אלטון ג'ון
4.לדעתי הלא מוסמכת ,גיל שנה עדיין מוקדם להפסיק תמ"ל בלילה . הקטנה שלי שותה תמ"ל גם אם אכלה ארוחה משביעה ניתן בהחלט להפחית כמויות אך לא הייתי מחליפה את זה במים 4.
 
למעלה