מספר שאלות לנעם שפלטר

בוארוז

New member
מספר שאלות לנעם שפלטר

1. האם למשווק/מנהל השקעות מותר לכתוב אופציות (לקנות אני יודע שמותר השאלה היא מה עם כתיבה) ? 2. האם משווק/מנהל השקעות רשאי להחזיק גם ברישיון משווק פנסיוני והאם הוא רשאי לעסוק בשני התחומים ? 3. עברתי בהצלחה את 4 מבחני היסוד, עד כמה שאני יודע מבחינת הרשות אני רשאי להתחיל סטאז' (כמובן במידה ואמצא...) אך האם אני צריך לבצע איזשהו הליך בריוקרטי כמו הוצאת פטור בכתב או כל דבר אחר ואם כן כיצד עלי לבצע זאת ? 4. בהמשך לאמור לעיל (מעבר של 4 בחינות היסוד) אין לי עדיין תואר (הפסקתי לימודים באמצע שנה ב של מנהל עסקים-מתכוון לחדש הלימודים בשנת הלימודים הבאה) האם יש לי סיכוי למצוא סטאז' או בכלל עבודה בשוק ההון שממנה אוכל להתקדם לסטאז' ? תודה מראש

noam4u

New member
תשובות

היי, אנסה לענות משווק רשאי להחזיק ברישיון משווק פנסיוני וההיפך. אסור להחזיק ברישיון יועץ מצד אחד ומשווק מצד שני (לעניין הזיקה) לפני סטאג עליך למלא טופס רלוונטי ברשות, להחתים את המאמן וכו'. כמובן שעליך להוציא את הפטורים לפני תחילת ההתמחות או לעבור את בחינות היסוד. מציאת העבודה היא לא פשוטה אך עדיין אפשרית, תלוי בחברות השונות ותלוי גם בך... אגב, אנחנו עורכים ערב השמה ביום ראשון הקרוב, שם מחפשים סטאגרים וגם עובדים במשרות שונות בחברות רבות שאישרו הגעתן

בוארוז

New member
ומה לגבי נושא האופציות מעו"ף (כתיבה)

וכמובן תודה על התשובות האחרות

למעלה