מספר שאלות לפני שמתחילים
שלום
אני קוראת סמויה של הפורום כבר זמן רב ורק עתה עזרתי אומץ והחלטתי לנסות אף אני לעסוק בתחביב קישוט העוגות, למרות שלא עברתי הדרכה מקצועית. לפני העשיה - מספר שאלות אליכן- 1) מהי הדרך הטובה ביותר לשמור עוגה לאחר הציפוי והקישוט? האם ניתן לשמור אותה במקרר או שעדיף לשמור על השיש, בפינה קרירה? 2) לאחר שבצק הסוכר התקשה והתייבש, האם הוא עלול להתרכך שוב בסביבה לחה? האם הוא יכול להתרכך בסביבה חמה? 3) כבר הבנתי שאם לא מעבדים את בצק הסוכר דיו, הוא עלול להסדק לכשיתייבש. האם קיימת אפשרות לעבד את בצק הסוכר יתר על המידה? אם כן, מה קורה לו במצב כזה ואיך נמנעים ממנו? לכשאהיה בטוחה ואכין את העוגה המפוסלת הראשונה שלי - אפרסם את התמונות כאן 
שלום