מספר שאלות ל- MAOZEITAN

rosedal

New member
מספר שאלות ל- MAOZEITAN

1. האם עברת איזושהיא טראומה? והיא המובילה אותך לתקיפת תלמידים חדשים או ישראלים שמדברים או מנסים לדבר ספרדית? 2. מה אתה חושב על הגבר הישראלי לעומת הגבר הספרדי? ומה קורה במצב שהישראלי התחיל ללמוד את השפה הספרדית ויוצא לאחד הפאבים בברצלונה , האם ילך לו עם הבחורות? והפוך? 3. מה אתה חושב על הבחורות בשני המדינות המוזכרות לעיל? ומה חסר להן בכדי להיות הבחורות האידיאליות? 4. האם אתה מאמין במוסד הנישואים? 5. מה אתה אוהב בישראל ? ומתי אתה מתכנן להגיע ? (אני שואל כדי להכין את השטיח האדום בנתב"ג) אני מצפה לתשובות רציניות ועמוקות.

Viveme

New member
אני מצפה לתגובה!!../images/Emo221.gif

שתך אותנו, אחלה שאלות ד"א..... לפחות מישהו לקח את הטיפול במעוז לידיים LOL...

כרוני

New member
גם אני מצפה לתגובה שלך

1. משום מה נראה לי שאתה עברת טראומה.....ככה שאין לך זכות להעביר עליה ביקורת. האם אתה תוקף אנשים כי יש לך טראומה מהחודשים הראשונים בספרד. 2. לידיעתך, משהו שמדבר ספרדית "בסדר" יצליח יותר ממך עם בחורות בברצלונה {כבר העברתי לך את המאמר בנושא} בייחוד לאור העובדה שתנסה לתקן אותן כל רגע .... 3. משום מה נראה לי שאתה אוהב תימניות ורוסיות {ושאני לא אגיד .....ערביות}

Viveme

New member
אני מנסה למנוע מעצמי להגיד....../images/Emo221.gif

(*לשתף....) שהוא עבר טראומה בעצמו, אולי עם בנות אולי עם בנים... נ.ב על איזה מאמר אתה מדבר? טוב נו, הכל בהומור (=

maozeitan

New member
תימניות? לא ממש ! רוסיות? אין לי בעיה.

וערביות? אני בכלל לא גזען. יצאתי עם ערביה תקופה ואני חייב להגיד לך ש... א. היא היתה כוסית לא נורמלית. ב. היא היתה בחורה איכותית שעסקה בקולנוע וסרטים שלה הוקרנו בערוץ 2. ג. היו לה שני תארים אחד בקולנוע והשני בלימודי המזה"ת מאוניברסיטת ת"א והיה על מה לדבר איתה והיא היתה בהחלט אדם איכותי למרות שקשה לך לקבל את זה שיש ערבים משכילים ואתה בטוח שהם מסריחים, לא מתקלחים וכולם לובשים את הסמרטוטים האלה על הראש למרות שזה ממש לא ככה

maozeitan

New member
תשובות לשאלות 1 עד 3 חלק א'

1. לא עברתי שום טראומה אלא העניין הוא שמרגיז אותי אנשים שחושבים שהם יודעים ולא באים ממקום של ללמוד ולהגיד אני לא יודע ואני רוצה ללמוד אלא ממקום של הייתי 9 חודשים בדרום אמריקה צפיתי בטלנובלה המורדים ואני "ספץ" בספרדית וזה מוציא אותי מדעתי !!! כי י אפשר ללמוד שפה כל כך עשירה וכל כך מתוכמת על רגל אחת. לכן, לעולם לא תראה אותי תוקף מישהו שבא ממקום של "הייתי רוצה לדעת איך אומרים" או מה ההבדל בין... אלא את ה"כמולוגים" שהיו 9 או 10 חודשים לא למדו מעולם ואומרים אני יודע כבר חצי שפה !! רבאק אני פה 3 שנים לומד כל יום ולא יודע עשירית !!! איך אתה יודע חצי שפה ??? 2. הגבר ההישראלי שונה מאד מהגבר הספרדי מבחינת החשיבה ודי דומה מבחינת המראה. מבחינת מראה: הערבים שלטו פה 400 שנה ויש פה גברים ספרדים 100% שאני מסתכל עליהם ויש להם תווי פנים של ערבים. גם אצלנו בישראל יש חלק מעדות המזרח שמה לעשות גם להם יש תווי פנים של ערבים (בלי גזענות והכללות כמובן) מצד שני יש המון ספרדים שהתחתנו עם אירופאיות ממערב אירופה כגון צרפת,גרמניה, בלגיה,שויץ וכו' ואז יש לאותם ספרדים מראה "אשכנזי יותר" שזה אומר בהירים יותר בלונדיניים עיניים כחולות וכו' . ויש להם את המראה של האשכנזים. מבחינת מנטליות הם שונים מאד מאיתנו אני מכנה זאת "חולי בטחונות" אלה תן להם להיות פקידים בעירייה 40 שנה, לעבוד מלצרים (כן כן כאן המלצרים הם מבוגרים וזה נחשב לקריירה) לעבוד במשטרה או ב GUARDIA CIVIL ובמכבה האש זה חלום חייהם למה?? עבודה לכל החיים, משכורת טובה ולא צריך ללמוד יותר מדיי. אין להם ראש וזמן ללימודים. במצב שישראלי יילך לאחד הפבאבים בברצלונה יש מצב שיילך לו עם מקומית הבחורות הקטלניות (ברצלונה) יותר סקרניות לגבי זרים מאשר האנדלוסיות (מלאגה) ובהחלט יש מצב שאם הוא בחור נחמד נעים הליכות ולא איזה ערס של בובה מה את עושה? ושורק והוא איזה עמחא מאור יהודה בהחלט ייתכן שהוא יצליח. 3. הבחורות הספרדיות מאד נחמדות אבל קשה מאד לחדור אליהן בגלל שיש פה כל כך הרבה זרים הן לא כל כך סקרניות ולא מעניין אותן מי אתה ומאיפה באת. בגלל שיש פה הרבה זרים שמחפשים דרכונים אירופאים הן נזהרות מאד שלא ליפול בפח ולא הולכות עם כל אחד אבל לעומת זאת הן לא מתנשאות כמו הבחורות ההישראליות. בחורה ישראלית אתה רק מתסכל עליה היא חושבת שהיא la ultima coca cola en el desierto וישר מרימה את האף ואתה כזה מרגיש קטן לידה הבחורות הספרדיות לא תופסות מעצמן כל כך. הן גם לא משקיעות בלבוש בשמים ואביזרי אופנה כמו ההישראליות שלדעתי מתלבשות מאד יפה. אבל אם אתה שואל אותי אני לא מסתכל לא על אלה ולא על אלה כבחורות אידיאליות אני פה כבר 3 שנים ואני לא יוצא לא עם ספרדיות ולא עם ישראליות. טוב אפשר להמשיך ולטחון עוד הרבה בקרוב תשובות ל-4 ו-5

rosedal

New member
תגובות לשאלות 1 עד 3 חלק א'

1. ומה אכפת לך שיחשוב שהוא יודע ספרדית? הרי היום רוב האנשים מדברים בצורה קיצונית בטח ובטח הישראלים שמעוניינים להראות כמה הם יודעים ומי הם ומה הם. (בלי הכללות ולצערי הרב) אבל מה זה מזיז לך? למה להתעצבן? אתה אמור להשרות על הפורום את המנטליות החו"לית הרגועה. גם ככה כולם כאן עצבניים. טוב נו אתה ישראלי בדם! לרגע שכחתי! ועוד מיד אליהו אז בכלל
2.ממה שאתה כותה אני מבין שדווקא יכול ללכת לך טוב עם הבחורות? בכל זאת בחור נעים הליכות או לא? 3.לטעמי הבחורות הישראליות מתלבשות באופן זוועתי! כמובן שיש יוצאות מן הכלל. השאלה היא האם הספרדיות יותר חומרניות מהישראליות? כי כאן הכסף קובע בסופו של דבר.

maozeitan

New member
לא כל כך חומרניות הבעיה היא

שפה אין לאנשים יכולת כלכלית אנדלוסיה היתה מקום מאד נכשל בעבר ולכן אתה צריך יכולת כלכלית מסויימת כדי לצאת עם בחורה שזה אומר מסעדה (כולל קינוח אדון אוהד !!) ואח"כ איזה פאב לשבת בו ואתה צריך לשלם לפחות בפגישה הראשונה.

rosedal

New member
קינוח? הגזמנו לא?../images/Emo8.gif

מסעדה , פאב ,כמה יש לך לברבר?
אדון מעוז אתה מחזיר לי הפוך על הפוך על הפאב בהרצליה אהה?

למעלה