תשובות לשאלות 1 עד 3 חלק א'
1. לא עברתי שום טראומה אלא העניין הוא שמרגיז אותי אנשים שחושבים שהם יודעים ולא באים ממקום של ללמוד ולהגיד אני לא יודע ואני רוצה ללמוד אלא ממקום של הייתי 9 חודשים בדרום אמריקה צפיתי בטלנובלה המורדים ואני "ספץ" בספרדית וזה מוציא אותי מדעתי !!! כי י אפשר ללמוד שפה כל כך עשירה וכל כך מתוכמת על רגל אחת. לכן, לעולם לא תראה אותי תוקף מישהו שבא ממקום של "הייתי רוצה לדעת איך אומרים" או מה ההבדל בין... אלא את ה"כמולוגים" שהיו 9 או 10 חודשים לא למדו מעולם ואומרים אני יודע כבר חצי שפה !! רבאק אני פה 3 שנים לומד כל יום ולא יודע עשירית !!! איך אתה יודע חצי שפה ??? 2. הגבר ההישראלי שונה מאד מהגבר הספרדי מבחינת החשיבה ודי דומה מבחינת המראה. מבחינת מראה: הערבים שלטו פה 400 שנה ויש פה גברים ספרדים 100% שאני מסתכל עליהם ויש להם תווי פנים של ערבים. גם אצלנו בישראל יש חלק מעדות המזרח שמה לעשות גם להם יש תווי פנים של ערבים (בלי גזענות והכללות כמובן) מצד שני יש המון ספרדים שהתחתנו עם אירופאיות ממערב אירופה כגון צרפת,גרמניה, בלגיה,שויץ וכו' ואז יש לאותם ספרדים מראה "אשכנזי יותר" שזה אומר בהירים יותר בלונדיניים עיניים כחולות וכו' . ויש להם את המראה של האשכנזים. מבחינת מנטליות הם שונים מאד מאיתנו אני מכנה זאת "חולי בטחונות" אלה תן להם להיות פקידים בעירייה 40 שנה, לעבוד מלצרים (כן כן כאן המלצרים הם מבוגרים וזה נחשב לקריירה) לעבוד במשטרה או ב GUARDIA CIVIL ובמכבה האש זה חלום חייהם למה?? עבודה לכל החיים, משכורת טובה ולא צריך ללמוד יותר מדיי. אין להם ראש וזמן ללימודים. במצב שישראלי יילך לאחד הפבאבים בברצלונה יש מצב שיילך לו עם מקומית הבחורות הקטלניות (ברצלונה) יותר סקרניות לגבי זרים מאשר האנדלוסיות (מלאגה) ובהחלט יש מצב שאם הוא בחור נחמד נעים הליכות ולא איזה ערס של בובה מה את עושה? ושורק והוא איזה עמחא מאור יהודה בהחלט ייתכן שהוא יצליח. 3. הבחורות הספרדיות מאד נחמדות אבל קשה מאד לחדור אליהן בגלל שיש פה כל כך הרבה זרים הן לא כל כך סקרניות ולא מעניין אותן מי אתה ומאיפה באת. בגלל שיש פה הרבה זרים שמחפשים דרכונים אירופאים הן נזהרות מאד שלא ליפול בפח ולא הולכות עם כל אחד אבל לעומת זאת הן לא מתנשאות כמו הבחורות ההישראליות. בחורה ישראלית אתה רק מתסכל עליה היא חושבת שהיא la ultima coca cola en el desierto וישר מרימה את האף ואתה כזה מרגיש קטן לידה הבחורות הספרדיות לא תופסות מעצמן כל כך. הן גם לא משקיעות בלבוש בשמים ואביזרי אופנה כמו ההישראליות שלדעתי מתלבשות מאד יפה. אבל אם אתה שואל אותי אני לא מסתכל לא על אלה ולא על אלה כבחורות אידיאליות אני פה כבר 3 שנים ואני לא יוצא לא עם ספרדיות ולא עם ישראליות. טוב אפשר להמשיך ולטחון עוד הרבה בקרוב תשובות ל-4 ו-5