מספר שאלות מקצועיות

מספר שאלות מקצועיות

שלום , אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות הבאות : 1) מהי פונק' hash 2) רקורסיה - מהי? נימוקים בעד ונגד השימוש בה. 3) מהו הבדל בין Thread ל-Process תודה

vicz

New member
בקצרה:

1) פונקציית hash קשורה לטבלת hash. למידע נוסף כתוב בגוגל: hash table או טבלת גיבוב בקצרה: טבלת גיבוב מורכבת מכניסות וכל כניסה מצביעה על רשימה מקושרת. לכל איבר המוכנס לטבלת גיבוב יש מפתח. הכניסה שאליה מוכנס האיבר מחושבת ע"י הפעלת פונקצייה hash על המפתח. דוגמא לפונקציות hash:
key mod n​
כאשר n הוא מספר הכניסות בטבלה. החיפוש בטבלת גיבוב נעזר אף הוא בפונקציית hash. מקבלים מפתח, מפעילים עליו את פונקציית hash וכך יודעים באיזו כניסה לחפש. 2) שאל את גוגל. 3) תהליך הוא תוכנית בעת ביצוע. תהליך מקבל משאבים כמו מרחב כתובות המכיל את טקסט התוכנית ואת הנתונים, קבצים פתוחים, תהליכי בן וכו'. בכל תהליך יש לפחות thread אחד. לכל thread יש program counter, מחסנית, אוגרים. הוא זה שעובר פקודה פקודה וגורם לביצוע שלה. במצב של multithreading, לתהליך יש מספר threads החולקים את כל משאביו, אך לכל אחד מחסנית ואוגרים משלו. ב

vinney

Well-known member
אני מאוד לא אוהב שבפורום נותנים

פתרונות מוכנים לש"ב לאנשים שאפילו בויקיפדיה לא טרחו להסתכל...

vicz

New member
sorry../images/Emo189.gif

פלוני אלמוני שאל על שאלות בראיון ב-IBM והנחתי שגם שאלה זו קשורה לנושא.

vinney

Well-known member
עצה לפלוני אלמוני

אם הוא לא יודע תשובות לשאלוות האה, עדיף שלא יבוא לראיון בIBM מלכתחילה, במקום שישרוף את עצמו.

tapuzuser10

New member
הסתכלתי עכשיו במילון בערך "רקורסיה"

והיה רשום לי שם "ראה ערך רקורסיה"

למעלה