מספר שאלות על הסדרה

elrad

New member
מספר שאלות על הסדרה

1.מה בסוף נסגר עם סאם?הוא ניצח באורנ'ג קאונטי? 2.למה בדיוק סגן הנשיא הוינס התפטר?אני זוכר שהוא ניהל רומן,אבל לא זוכר בדיוק מה היה הסיפור של המאהבת?היא כתבה טור בעיתון או משהו?היא הייתה נשואה? 3.לבן של טובי יש שם עברי - האק.איך זה בדיוק שם עברי?מה השם המלא? 4.בפרק של יום שני נאמר שביררדי התפטר וכתב מכתב לעיתונות בשל ההתנקשות בשריף.מי זה ביררדי הזה? תודה!!!

trilliane

Well-known member
מנהל
תשובות

1. סאם הפסיד (כפי שחזו לו מראש) 2. הוא לא התפטר כי היא נשואה, הוא התפטר כי הוא נשוי... וזה מספיק. פרטים על הגברת אני כבר לא זוכרת. 3. האק - גם לי אין מושג. הימור פרוע: יחזקאל 4. עוד שאלה טובה שאין לי תשובה עליה (דרושה צפיה נוספת בעונה 4, ללא ספק. ואגב, לקחתי היום את העונה השלישית מהדואר! הידד)

../images/Emo45.gif + תוספות...

2. המאהבת כתבה ספר שצפוי להביך את הנשיא ואת ליאו... 3. האק = האקלברי, על שמו של סבהּ של אנדי.

trilliane

Well-known member
מנהל
האק זה בדר"כ קיצור להאקלברי

(זכור לי עוד מטום סויר וכאלה). השאלה היא באמת איך זה יוצא שם יהודי? (מה שגרם לי לנסות לשער שזה אולי קיצור לשם אחר)

elrad

New member
עוד שאלה

מתי הזכירו את זה שסאם הפסיד?ונראה לי שהוא ניצח כיוון שהוא הזכיר שעכשיו הוא לא יודע מה לעשות עם ההבטחה שהוא הבטיח לאלמנה של זה שהיה אמור להתמודד מכיוון שהוא לא ציפה לנצח. ואם הוא הפסיד למה הוא לא חזר?מה הוא עושה עכשיו? תודה!!!

למעלה