מספר שאלות על הD2 לפני רכישה שלו

מספר שאלות על הD2 לפני רכישה שלו

1. האם הנגן תומך בקצבי כתוביות בצד הסרטים? (ככה שאני יוכל לצרף קובץ SRT עם כתוביות או SUB, וזה יוסיך את הכתוביות בסרט). 2. לכמה שעות הנגן מחזיק בשימוש בוידאו ללא מטען? 3. האם לא שווה לי להשקיע עוד 200 שקל בP7, או 100 שקלים נוסיף בU30 של IRIVER, בגלל המסך הגדול יותר?

or121210

New member
אז עכשיו בני השרון במשבר, אה?

נקווה שנשתקם כמותכם. בכל מקרה, לשאלותיך: 1. אאל"ט כן, אך אינני בטוח. מידע נוסף תוכל למצוא כאן: http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=59 2. כ-10 שעות 3. tם אתה רוצה נגן סרטים עם מסך גדול באמת אז אפשר את ה-cowon o2 שעדיף על ה-P7 לפי הביקורות, או ה-A3 הישן והאיכותי (לא כ"כ ישן), שתומך בכל פורמט כמעט ללא צורך בהמרה, ולבטח מאפשר צירוף כתוביות.. אפשרות נוספת היא קניית אחד הנגנים של חברת archos. לפי דעתי ה-spinn (ממוספר כ-U30) אינו ולה על ה-S9 של cowon.

יאיר B

New member
אם ה-U30 זה הספין (שאותו אני מכיר), זה הוא

נחות (לדעתי) מהנגנים של איאודיו (בעיקר בגלל הקיבולת הנמוכה שלו - עד 8GB) והשילוב המוזר של מסך מגע עם הגלגלת (לדעתי לא נוח).

יאיר B

New member
תשובה ל-2+3

2. לפי מפרט היצרן, הסוללה מחזיקה עד 10 שעות וידיאו (בפועל זה ככל הנראה קצת פחות, נניח 9 שעות). הנ"ל במצב סוללה טעונה ל-100%. 3. במידה ואתה מיעד את הנגן לוידיאו נטו, עדיף נגן עם מסך גדול יותר. ה-P7 הוא נגן מעניין שמחזיק כ-7 שעות וידיאו (בשמות השירים יש לו עברית הפוכה, לא יודע מה קורה עם נושא של כתוביות לסרטים). את האיריבר שציינת אני לא מכיר.

למעלה