מספר שאלות על מכשיר legend

bluenote

New member
מספר שאלות על מכשיר legend

שלום לכולם, ברשותי מכשיר legend דרך סלקום ויש לי מספר שאלות: 1. מעבר לגירסה 2.2 - הבנתי מסלקום שביינתים ה לא תומכים בשדרוג של המכשיר ל2.2 ואם אני עושה את השדרוג לבד זה מבטל את האחריות. למישהו יש מושג אולי מתי הם אמוריםלאשר את השדרוג הזה? 2. ישומים ברקע - ניסיתי בעבר תוכנות task killer למיניהן, אבל הן רק גרמו למכשיר לעבוד הרבה יותר לאט. אח"כ ראיתי באיזשהו פורום שזה באמת המצב. יש למישהו המלצה על תוכנה בעזרתה אני יכול לסגור ישומים לא רצויים כדי לפנות זיכרון? (היום נכנסלי ל-application וסימנתי רק running applications והיו שם המון יישומים שרצים שבכלל לא פתחתי מעולם!) 3. האם מישהו מכיר את התוכנה dialer one? יודעים אם יכול להיו תשהיא גורמת לאיטיות של המכשיר? התקנתי אותה כיוון שבתוכנת החיוג הרגילה לא ניתן להקליד בעברית כדי למצוא אנשי קשר... נראה לי שזהו ביינתים, תודה!

כדאי להתקשר לסלקום ולשאול אותם

קשה לי להאמין שמישהו כאן בפורום הוא עובד בכיר בסלקום ויכול למסור את זמן יציאת השדרוג הנ"ל. לגבי סגירת האפליקציות כדאי לציין שניהול הזכרון של האנדרואיד שונה מניהול הזכרון של מערכות ההפעלה האחרות ובמקרה של אנדרואיד כמה שפחות זכרון פנוי, כך טוב יותר. אם אתה בכל זאת רוצה לסגור אפליקציה שנתקעה, אתה יכול להיכנס ל-Manage Applications, לבחור באפליקציה הרלוונטית ואז לבחור ב-Force Stop. Dialer One נחשבת לאחת האפליקציות הטובות בתחומה ואמנם לא השתמשתי בה בעצמי אך אם אתה חושב שהיא מאטה את המכשיר, נסה להשתמש באפליקציה מתחרה.

bluenote

New member
פחות זיכרון זה יותר טוב??

הייתי היום אצל סלקום, הנציג בדק עם הטכנאי שלהם שטען שזו הגירסה המעודכנת ביותר שיש למכשיר ושהוא לא יודע מתי תצא חדשה... לך תסמוך עליהם... לגבי סגירת אפליקציות, מה הכוונה שהאנדרויד עובד יותר טוב עם פחות זיכרון פנוי, מעולם לא שמעתי על זה... ואם אכן כך מדוע צצו כל התוכנות שאמורות לסגור יישומים לא פעילים ומדוע באמת הטלפון עובד לאט יותר ככל שיש יותר תוכנות פעילות? לגבי אנשי הקשר, גם אני עשיתי קיצור ל-persons בעמוד הבית, אבל עדין נוח לי שאני יכול מתוך מקשי הטלפון לחפש שמות בעברית. ועוד שאלה, למה ברשימת התוכנות הרצות אני רואה מלא תוכנות שבכלל לא הפעלתי כמו footprint ו-peep?

יותר זכרון מנוצל = מערכת ההפעלה עובדת טוב יות

The problem is that Android uses RAM differently than, say, Windows. On Android, having your RAM nearly full is a good thing. It means that when you relaunch an app you've previously opened, the app launches quickly and returns to its previous state. So while Android actually uses RAM efficiently, most users see that their RAM is full and assume that's what's slowing down their phone. In reality, your CPU—which is only used by apps that are actually active—is almost always the bottleneck.​
רוב האפליקציות שסוגרות באופן אוטומטי אפליקציות אחרות יצאו כאשר אנדרואיד הייתה בגרסא 1.5 או 1.6 וניהול הזכרון היה לא משהו בכלל. מאז השתנו הרבה דברים ובגרסאות האחרונות של מערכת ההפעלה כבר אין צורך ב-Task Killer ובמידה ויש לך אפליקציה שנתקעה, ניתן לסגור אותה דרך הגדרות -> אפליקצית -> נהל אפליקציות. Peep היא אפליקציית ה-Twitter של HTC ו-Footprints גם כן קשורה ל-HTC ומאפשרת תיוג תמונות עם מיקום מבוסס GPS. כלומר, אם צילמת את מגדלי עזריאלי, אתה יכול להגדיר שמירה של התמונה עם המיקום המדויק שבו היא צולמה במידה ותרצה לחזור לשם בעתיד.

white star

New member
../images/Emo54.gif וואלה ../images/Emo12.gif

אז להעיף את הadvanced task killer?

לא יזיק לנסות ולהסיר אותה

חשוב לציין שבגרסא 2.1 השימוש ב-Task Killer כלשהו הוא גבולי, כלומר, לא בטוח לחלוטין אם הוא מסייע או פוגע בניהול הזכרון של המכשיר ובזמן הסוללה. עם זאת, ולפי מה שקראתי במספר אתרים רציניים, בגרסא 2.2 כבר אין צורך ב-Task Killer והתקנה של אפליקציה כזו כמעט תמיד תגרום ליותר נזק מאשר תועלת.

white star

New member
../images/Emo54.gif אני אסיר, תמיד אפשר להתקין מחדש

ויש לי 2.1 כי כמה שהבנתי התמיכה בעברית ב2.2 מוגבלת מאוד

white star

New member
../images/Emo54.gif בנוגע לסעיף 3

אל תיכנס לאנשי קשר מ"טלפון" (זה גם די מסורבל לטעמי) אלא תלך ל"כל היישומים" ושם ל"אנשים" וככה תוכל לראות את הרשימה בצורה מסודרת וגם לחפש בעברית. אני אישית עשיתי קיצור דרך במסף הראשי.

למעלה