מספר שאלות על נאפה:1. 495 דולר למלון דירות

lklk2

New member
מספר שאלות על נאפה:1. 495 דולר למלון דירות

אנטאה 7 לילות זה שווה את הכסף?!אני הולך ליסוע עם עוד 2 חברים והמחיר נראה לי קצת מוגזם מה אתם אומרים?תאריכים 14.8-21.8. 2.מישהו מכיר את המלון סנטור?אך הוא אפשר לקבל עליו חוות דעת?אולי קצת תמונות?! 3.אך המלון אנטאה?האם הוא מפוצץ ישראלים?!כי נראה שבכל אתר שני יש דילים למלון הזה... 4.אם מישהו יכול להמליץ על אטרקציות נחמדות שמה כמו אכול ככל יכולתך או איזה דילים שיש להלפגות וכאלה ויכול לכתוב פה בשמחחחחחחה! שיכתוב!

exclusive3

New member
שמע..

לגבי אנטה לא קבלתי הצעת מחיר על 3 כי אני נוסע עם יותר אנשים אבל הביאו לי הצעת מחיר באיסתא ל 3 אנשים בחדר משהו כמו 420 דולר אולי טיפה יותר לא זוכר בדיוק..אבל בטח לא מחיר שמתקרב ל 500 דולר..דרך אגב נתנו לי את ההצעה בחברת איסתא...אז תנסה שם תראה מה אומרים לך....

Naro77

New member
תשובה

1. נראה לי קצת מוגזם המחיר כדאי לברר עוד דילים. 2. לא מכיר ת'מלון סנטור- יכול להמליץ על מאוס, סימוס מג'יק וריבר סייד. 3. שמעתי שהמלון אנטאה מלון טוב, יש בו הרבה ישראלים אבל שמעתי גם כאלה שלא ישראלים. 4. בקשר לאטרקציות אני ממליץ לך אם יש לך רישיון לאופנוע אז להשכיר או להשכיר טרקטורון אבל להיזהר באמת ולקרוא פה את האשכול על זהירות בדרכים שם. עכשיו אני מאמין שרוב היום שלכם יתנהל שתתעוררו, תתארגנו תלכו לבריכה או לים, תישנו קצת אחר הצהריים אם אפשר , תצאו סביבות 8-9 לפאבים שאני ממליץ על : האפי בר- אתה משלם איזה 5 לירות ויכול לשתות שעה שלמה תלוי מתי אתה מגיע, ג'סמין, ג'מין, בלאק הוק, פלינסטונס. עכשיו אני ממליץ לנסוע לניסי ביץ בעיקר, יש עוד חופים יפים מחוץ לנאפה כמו מערות שנמצאות איזה 10 ק"מ מהעיר כדאי לשאול איפה זה. בקשר למזון: בכל נאפה יש רמזור אחד שממוקם מתחת לסקוואר לכיוון הים- תשאל איפה הוא נמצא. ליד שם יש בורגר קינג, KFC, פיצה האט, מקדונלדס. שאתה בא עם הפנים לים תפנה ימינה ברמזור לכיוון מקדונלדס, אחרי מקדונלדס יש סופר גדול עם כיתוב בכחול אדום, עם בובות גדולות בחלון, מין סופר- חנות מזכרות כזה. שם הכי זול לקנות מוצרים בסיסיים, מים,חלב,פסטה וכאלה. ממליץ לעשות את ה"פליי פיש" בניסי ביץ, לקפוץ מהצוק ולצאת מחוץ לעיר איזה 15 דקות נסיעה בטוסטוס לצוק של 15 מטר. בקשר למסיבות אני ממליץ על הכל....וגם לקאסל אל תקשיב למה שאנשים אומרים. קשה להיכנס בכניסה,ואל תגיד שאתה ישראלי... אבל אם אתה כבר בפנים בחיים לא יוציאו אותך אם לא תעשה בעיות. דבר אחרון אל תקשיב לדילרים הישראלים- דבר אחרון שתעשה זה לקנות מהם תדיל. כפיר,אודי,אלירן, אייל...מסבנים ילדים. תסתדר לבד אחי...זה לא בעיה. מקווה שעזרתי ושרק תהנה אחי

lklk2

New member
תודה אחי אחלה הסבר!אני יגיע לסופר הזה

נשמע סבבה!

sansho16

New member
הדיל שלי שדי דומה לשלך....

רק התאריך שונה אנחנו נוסעים ב-4.8 עד ה-11.8 גם כן 8 ימים 7 לילות ואנחנו 6 ככה שמתחלקים 3 ו-3 בחדרים במלון אנתאה ועלה לנו 449 דולר כל אחד.... ונגיד אם היינו רק 5 אנשים אז זה היה כבר עולה לנו 400 דולר כי היינו 5 בחדר.... אז באמת תבדוק שוב את הדיל שך...

advamar

New member
לך לסנטור

אני הייתי בסנטור זה הבית דירות הכי טוב בנאפה הייתי משלמת בשבילו גם 1000$ אין ממש נהנתי שםפ אחלה מלון שבעולם יש לך בו הכול ...מטבח עם מקרוגל מקרר גז מצנם הכול פשוטט

AvOsH21

New member
תלוי איך את מסתכלת..

הסנטור נמצא בסוף הסקוור תצטרכי ללכת מרחק לא כל כך רחוק בכדי להגיע למסיבות קאסל אייס וכל השאר.. אבל הבנתי שהוא אחלה מלון

lklk2

New member
אפשר תמונות מהמלון?!אני מת לסגור את הדיל כבר

אני רק מתלבט על המלון יש לך תמונות מהמלון של הבריכה חדרים? הוא קרוב שמה לסקוור?

advamar

New member
אל תתלבט לך לסנטור

כן הוא קרוב לסקוור ואין לי תמונות אבל יש שלוש בריכות מדהימות אל תדאג....

lklk2

New member
שלוש בריכות נשמע קטלני!סגרתי

את הדיל בסוף! אחלה תודה!

למעלה