מספר שאלות פעם ראשונה בפורום

joshtheking

New member
מספר שאלות פעם ראשונה בפורום

אני וחברתי עוברים לוונקובר בעוד חודש. מגישים מסמכים ספונסרשיפ כידועה בציבור. (אני אזרח). בטפסים יש דברים שלא כל כך ברורים: 1. יש דרישה להצהרות הון קנדיות אבל אין לי כי אני לא גר שם. מה עושים? האם לצרף הצהרות הון ישראליות? 2. יש דרישה להוכחה של השתקעות בקנדה (חוזה שכירות, הצעת עבודה וכד'), אין לנו , אנחנו נגור אצל משפחה ונחפש עבודה שם (הצעות יתקבלו בברכה!). האם יכולים לפסול את הבקשה על דברים כאלו? 3. אנחנו צריכים לתרגם נוטריונית מסמכים. משהו יכול להמליץ? כמה אמור לעלות? 4. הסבת רשיון נהיגה בבריטיש קולומביה. מה הפרוצדורה? ורשיון אופנוע? זו פעם ראשונה שלי (ככותב) בפורום. אבל אני קורא כאן המון והתשובות מצוינות. כל הכבוד לעונים.

לגבי הסבת רשיון נהיגה ישראלי

אם יש לך אותו יותר משנתיים - אתה עושה תיאוריה וטסט ומדלג על שלב הדרישה לנהג מלווה.

דנה226

New member
למקרה שלא ביררת עדין

פשוט גם אנחנו עוברים את אותו התהליך, אבל אנחנו עושים את התהליך מחוץ לקנדה בגלל שלפי מה שיעצו לנו - הוא הרבה יותר קצר כך, באופן רישמי מדובר על 4-6 חודשים, אבל מהסיפורים ששמענו זה לוקח לרוב משהו כמו 3-4 חודשים - שזה הרבה יותר קל מאשר הגשת הבקשה כאשר שניכם בקנדה -שיכול להימשך שנתיים שבמהלכם היא לא תהיה זכאית לעבוד או לביטוח רפואי. מלבד זה, לפי מה שאני יודעת אין צורך בשום הצהרות הון כשאתה ספונסר לבת זוג.

joshtheking

New member
תודה על תשובות הבייניים

אנחנו מגישים בארץ אבל עוברים לפני התשובה. מקווים שזה ילך מהר ונוכל להתחיל את החיים שם. הבעיה היא שבאמת אין לי מסמכים על "רצינות " של מעבר לקנדה (חוזה שכירות לימודים או עבודה שמחכה). אני דואג שמא יתעוררו בעיות כשאנחנו שם.

למעלה