מספר שאלות קטנות אבל הכרחיות

מיאל15

New member
מספר שאלות קטנות אבל הכרחיות

אני בדיאטה חצי שנה והורדתי כבר 20 קילוגרם אבל בזמן האחרון אני מרגישה שאני מועדת.. אני אוכלת המוןן ומרגישה כל הזמן רעב, אני 3 פעמים בשבוע במכון, הליכה של שעה+ תרגילים... שאלות: 1. איך לעזאזל אפשר שאני לא יאכל דרך העיינים? 2.מה אני יכולה לעשות כדי לא להרגיש רעבה כל הזמן? (זה התחיל רק בזמן האחרון) 3. אם אני אוכלת יותר מ3 פירות ליום זה באמת יכול להשמין אותי? 4.ברנפלקס (דגני בוקר מחיטה מלאה) ומעדן 0%שומן-ביחד, מעורבבים.. נישנוש או ארוחה בשל עצמה? 5. מה עדיף? הרבה ארוחות קטנות, או 3 ארוחות גדולות+נישנושים? מצטערת על ההמטרה אבל אני איבדתי כל כיווןם ואני כלכך מפחדת להפסיק להרזות או יותר גרועעע להשמין!
תודה מראש. מיאל. -
-

Diti10

New member
../images/Emo140.gifכל הכבוד מיאל

20 קג' להשיל ממשקלך....באמת עבודה יפה והתמדה שיש להעריך לדעתי סוד העיניין בסופו של דבר הוא בהחלטה ולכל אחד יש הטריקים של עצמו לחזק ולדרבן ההחלטה ואם קשה לך לבד ...שימי פתקים על המקרר או על הארון את יכולה לכתוב לעצמך על המקרר....גבינת שמנת- אסור!!!! חמאה-לא תתרום לי!!!! וכיוצ'.....מכירה כמה שזה עזר להם יחד עם זאת השתדלי להגדיל את כמויות המזון בארוחות העיקריות על מנת לשבוע והגדילי אותן במנות הירקות הירוקים כמו כן ניתן לשחק עם ירקות ירוקים גם בין ארוחות....קחי איתך עי חסה שטופים....רצועות גזר ......ענפי סלר אמריקאי....קולורבי וכיוצ' בנוסף מומלץ מאוד ללעוס מסטיק שמעניק תחושת שובע וכמובן להרבות בשתיה בהצלחה

מיאל15

New member
תודה - ../images/Emo23.gif -

הרעיון של הפתקיות נשמע לי גאוני! ואם רק אפשר... מה בדיוק כולל ארוחה גדולה וארוחת ביניים? לא בדיוק, בערך... מבחינת כמויות? ושוב תודה!

Diti10

New member
היי מיאל../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifכמויות

ארוחות העיקריות בדרך כלל מכונות הארוחות הגדולות בוקר ...צהריים...ערב אינני יודעת בדיוק מה מתכוני הדיאטה שלך לכן איני יודעת בדיוק מה לכתוב לך באשר לארוחות שלך...אני יכולה לציין שכשאני עשיתי את ה"דיאטה שלי" החלטתי על ארוחות שכוללות: בוקר: קערת סלט שמורכב מחסה,מלפפון ירוק,בצל ירוק,ביצה קשה....כל זה מתובל בשמן זית , לימון,מלח ועלי נענע ולצד זה גבינה לבנה 5% ארוחת צהריים: לבחירה: 2 חתיכות חזה עוף על המחבת(לא שניצל מטוגן עם פרורי לחם) או סטייק בקר או דג שלם בתנור עם עשבי תיבול או מבושל עם ירקות לצד המנה הבשרית שוב מנת סלט גדולה ולפעמים גם ברוקולי מוקפץ עם רוזמרין,שום ושמן זית או ירק אחר מבושל ארוחת ערב: סלט גדול מכל הירקות עם גבינה בולגרית 5% מגורדת מעל תפוח אדמה שלם רתוח ואחרי כן אפוי בתנור עם מעט שמן זית מעל ומלח בין הארוחות הייתי מנשנשת רצועות גזר,עלי חסה,מיכל גיל עם מלפפון ירוק קצוץ ומעט שמיר ומלח...פרי אחד בין ארוחות כגון אגס אחד,או תפוח,תפוז,קלמנטיה וכיוצ' אם באמת יש לך קושי להתגבר על הנישנושים צרי לעצמך במקרר מדף אחד שהוא רק שלך למשך תקופת הדיאטה ודאגי באופן קבוע לקערת ירקות חתוכים ומכוסים עם נילון נצמד(לא מתובלים מפני שהתיבול במקרר גורם להם לאבד מטריותם...תבלי ר בארוחה עצמה) עוד כדאי לדאוג שיהיה במקרר גבינות רזות קופסה עם רצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות מרקים טעימים נקניקים דלי קלוריות אותו הדבר ניתן לעשות עם מדף בארונית מטבח: קרקרים קופסאות שימורים כגון: טונה,שעועית ירוקה,מלפפונים חמוצים וכיוצ וכמובן לא לשכוח מדבקות שכתוב עליהם.....לא אוכלת דברים כאלה....איכסססס.....לא טוב לדיאטה וכדומה אם יש לך חברה טובה שמוכנה לצעוד איתך כל יום חצי שעה או ארבעים דקות זה יוסיף לך מאוד ויגרום לך לרדת במשקל מהר יותר....העיקר להתמיד אני אישית תמיד לקחתי איתי בתיק גביע של גיל ומלפפון ירוק ,,,,גזרים ואפילו פרחי כרובית......כשבה לי משהו כבד יותר מגיל לקחתי עימי גביע של גבינה לבנה חמישה אחוז וכפית....אם הייתי גונבת משהו זה היה 2 קרקרים קטנים...אך בדרך כלל נמנעתי גם מזה...לאחר זמן ממושך של כ3 חודשים הגוף כבר התרגל ולא רצה יותר לנשנש מאחלת לך ובטוחה שתצליחי דיתי

מיאל15

New member
וואו...

עשית די דיאטת כסאח לא? בלי לחם? בלי פחמימות? ובמשך כמה חודשים עשיתי הליכה עם חברה כל יום שעה אבל היא מאוד נמאסה עליי... כל הזמן נרדמה לפני או שלא הפסיקה לדבר על עצמה לשנייה... 3 פעמים בשבוע הליכה ממש מהירה לא מספיק? יכול להיות גם אני ייצא בשבתות יפות להליכה.. והאוכל שאת אוכלת... אני לא יודעת אם אני יצליח לחיות עם זה... וגם אני לא אוכלת גבינות בגלל, זה מגעיל אותי.. תודה על ההשקעההה

Diti10

New member
זה לא ממש מדויק

מפני שלא פעם הוספתי תפוח אדמה שלם לארוחת הצהריים...לפעמים מנת אורז קטנה.....העיניין הוא שהיה לי מהיכן להוריד כמויות מזון מפני שהארוחות שלי היו מורכבות ממנות מאוד גדולות לפני שהתחלתי את השמירה...וכמו שאת מספרת ...גם אני הייתי מנשנשת בלי סוף בין הארוחות כשמורידים בחודש הראשון לגמרי את הפחמימות...ניתן להוסיף אותן בהדרגה כגון בארוחת הצהריים.....אפשרבמקום ארוחת הבוקר שציינתי להחליף בקערית קורנפלקס עם יוגורט+אפילו כפית דבש.....יש לי חברה שלא אוכלת מוצרי חלב בכלל ואת הקורנפלקס היתה אוכלת עם מיץ תפוזים...זה מאוד טעים....אפשר להחליף את ארוחות הערב בסנדביץ מעלף מלא ירקות ובמקום גבינות לשים בתוכו טונה/נקניק ומלא ירקות...עלי חסה,רוקט,נענע,פלפל,עגבניה וכיוצ' לכן כתבתי לך מראש שקשה לי לייעץ לך משום שאיני יודעת מה מתכון הדיאטה שלך באשר להליכות.....מוכר לי העיניין שכל פעם חברה אחרת עייפה /לומדת/עובדת וכו' למזלי אנחנו שלוש חברות שצועדות יחד כך שאם אחת לא מגיעה זה לא ממש נורא כי יש את השנייה......ובעיניין הדברנות הכפייתית של החברה שלך...וואווו זה באמת נשמע קצת משגע....אבל בכל זאת יפה שצעדתן חודשים ו3 פעמים בשבוע...זה נהדר ואני חושבת כמוך ששלוש פעמים בשבוע זה מספיק ...אנחנו סיימנו את הורדת הקג' שלנו וירדנו אפילו קצת יותר משתיכננו אבל על הצעידות כבר לא מוותרות...זה נהפך למשהו הכרחי כזה....שגם עושה לנו טוב לגוף וגם מסיימות את הצעידה על כוס קפה באופן קבוע ביחד כך שיש משהו חברתי מאוד נחמד את נשמעת לי אחת שלא תוותר בקלות ושכוח רצון לא חסר....בטוחה כפי שכתבתי שתרדי....וגם אם זה לאט לאט...האמיני לי שזה עדיף שבוע טוב

tamysh

New member
דקה על השפתיים שנה על המותניים

סיסמא טובה לשינון וזה מונע נשנושים ואכילת דברים משמינים, כי הטעם באמת עובר אחרי דקה אבל הקלוריות והשומנים נשארים..

eaz1514

New member
כל הכבוד על ההישג, עכשיו לשמור!

מנסיון שלי אחרי ירידה של 40 ק"ג ב-18 וממשיכה לשמור: 1. איך לעזאזל אפשר שאני לא יאכל דרך העיינים? אל תקני או תחזיקי בבית דברים מפתים, שתפי את המשפחה ובקשי עזרתם שלא יציעו לך ולא יואכלו לידך דברים שאת לא עומדת בפניהם. תתפלאי כמה זה עוזר ! מנסיון. אם נורא בא לי משהו מתוק אני מבקשת מהבן שלי קובית שוקולד והוא נותן לי רק אחת וזהו אין יותר. 2.מה אני יכולה לעשות כדי לא להרגיש רעבה כל הזמן? לאכול ארוחות יזומות ומתוכננות כל כמה שעות, למשל את 3 מנות הפרי שאת אוכלת כחלק מתפריט תאכלי כמנות ביניים + כוס תה או קפה בלי חלב או סוכר ולא תגיעי כל כך רעבה לארוחה הבאה. אני לא עושה את זה אבל אפשר לנשנש ירקות, פלפלים, גזר, מלפפון, קולרבי. 3. אם אני אוכלת יותר מ3 פירות ליום זה באמת יכול להשמין אותי? תלוי בתפריט. בפירות יש סוכר.... מנת פרי = כ-70 קלוריות. 4.ברנפלקס (דגני בוקר מחיטה מלאה) ומעדן 0%שומן-ביחד, מעורבבים.. נישנוש או ארוחה בשל עצמה? תהפכי את זה לחלק מהתפריט במקום ארוחה או נשנוש אחר משמין. אני אוכלת בערב 3 כפות דייסת קוואקר + 3/4 כוס חלב 1% שומן + כפית קקאו וממתיק מלאכותי. משאירה את זה להסמיך ואוכלת לאט, אחרי זה אני שותה 2 כוסות מים. מאוד משביע ותחליף נהדר לארוחת ערב. 5. מה עדיף? הרבה ארוחות קטנות, או 3 ארוחות גדולות+נישנושים? עניתי לך למעלה.

מיאל15

New member
לשמור+להוריד עוד

התחלתי מסורת- 8 כוסות מים ביום (בימים שאין מכון) אחרי כל ארוחה לדחוס שתי כוסות מים, זה משביע אותי יותר. ובפרי יש כלכך הרבה קלוריות?! וואוו ואני אמרתי שזה כמו ממתק אבל זה פרי אז זה לא יכול להשמין, השכלתי. בהתחלה המשפחה התנזרה ממתוקים בגללי אבל עכשיו הבית מלא ואני לא נוגעת בכלום [= אולי חתיכת עוגה קטנטנטנטנה ביום שבת ליד הקפה. אני מאמינה שהתקופה הזאת שהרגשתי רעב כל הזמן הייתה בגלל המחזור.. עכשיו זה עבר לי תודה לאל. שאמרתי לאכול מהעיינים התכוונתי לזה שחוזרים אחרי בצפר הבייתה ומהרעב יודעים שמותר רק שתי כפות אורז אבל שמים עוד אחת בגלל העיינים... אני יינסה להילחם בעצמי הכי טוב. תודה רבה עזרת לי המוןןןןןןןןןן!

מיאל15

New member
אוי ואבוי!

אני חולה, יש לי דלקת בגרון הרופא אסר עליי לעשות ספורט השבוע... עד כמה זה יכול להרוס לי את הדיאטה?

למעלה