מספר שאלות קצרות

NoaRing

New member
מספר שאלות קצרות ../images/Emo13.gif

1. האם יש טעם לרכוש מחמם מגבונים ? (כבר כעת המגבונים מרגישים קרירים יותר מהרגיב) במידה וכן, היכן ניתן לרכוש, ומה בערך העלות ? 2. שמעתי שיש לול מתקפל, כלומר כזה שניתן לפרק מאוד בקלות, להכניס לרכב, ולהרכיבו בבית האורחים שאליהם נוספים במהירות רבה. מישהו שמע ? מכיר ? יודע היכן ניתן להשיג ומה בערך העלות ? 3. כמו כן סיפרו לי על כרית מיוחדת לעריסת התינוק, כרית בצורת נקניק ארוך, שעוטף את התינוק ומאפשר לו להרדם ולישון יותר בקלות. (עדיף על מגבות שבהן התינוק עלול להסתבך). ראיתי בשילב משהו דומה (כ 200 ש"ח), אך לא בטוח שזה אכן המוצר. אשמח לקבל פרטים. 4. מתחיל להיות קר, ורצינו לתלות תנור קטן בחדר שבה מקלחים את התינוקת, האם כל תנור שנתלה על הקיר שמוכרים באייס/הום סנטר, יהיה מספיק טוב ? תודה.
 

akavishon

New member
קצת תשובות

1. אם יש לך מניות בחברה שמייצרת את המחמם מגבונים -קנה אותו. אחרת זה סתם ביזבוז כסף. 2. מכיר את זה, אין לי מושג איפה קונים וכמה עולה. האם זה צורך ממשי? אי אפשר לפרוס שמיכה על הריצפה ולתת לילד להיות על השמיכה? 3. לא מכיר. אצלינו כל שלושת הילדים ישנו בלי דבר כזה, פשוט על הבטן. ככה הם ישנים הכי טוב. 4. לא כדאי. לחדרי ילדים עדיף רדיטור עם טרמוסטט. בהצלחה.
 

gils33

New member
קצת ממני

1. בשום פנים ואופן - סתם שטויות. 2.לול מתקפל - יש אבל ממש מיותר,סביבות ה- 250 ש"ח ,אבל יש עגלה,יש סלקל,יש שמיכות ופעלולונים אז לול לא צריך. 3.הכרית הזו מיותרת,אם מדובר על הנקה אז כריתי ואכן עלות 200 ש"ח בערך. 4.לאמבטיה ורק לאבטיה אכן התנור של אייס מספיק אך לחדר כמובן שראדיאטור. בהצלחה לך
 
תשובותיי -

1. לא. 2. אין טעם לקנות דברים כאלו לפני הלידה. תינוק בן יומו ממש לא צריך לול. כשהוא יתחיל להיות נייד ועצמאי יותר, תשקלי את זה. 3. אפשר בכיף לאלתר משהו כזה בבית ולא לשלם. 4. הכל אותו זבל סיני. כל תנור יהיה טוב.
 

AlonPe

New member
חייב גם! ../images/Emo163.gif

1. מה זה בכלל?! כאמור: לא! אם הקור כל כך מציק (לך!
) אפשר לטבול ת'מגבונים במים חמים לפני השימוש - זה גם מדלל את כמות הכימיקלים שבהם! 2. בטיול האחרון לחו"ל (שבועיים בתאילנד) שאלנו אחד כזה מחברים. ברוב בתי המלון היה לול. היו שני לילות שהשתמשנו בו. זה היה נוח, אבל היינו יכולים להסתדר גם בלי. 3. זה נחמד. בעיקר בקטע האסטתי/עיצובי! גם מגבת מגולגלת יכולה לעשות ת'עבודה. 4. כמו שכבר אמרו - כן. בהצלחה ומזל טוב!
 

Master Stav

New member
2 הגרוש שלי

1. לא 2. יש כאלו של חברות שונות העלות בין 300 ל1000 ש"ח תלוי בארץ הייצור , ניתן להשיג בכל אחת מרשתותך התינוקות 3. ראיתי מיותר לגמריי 4. לך על תנור בצורת מזגן עילי שנימכר היום בחנויות החשמל כמו אלקטרו חנן , ניתן לכוון את החום והכי חשוב ניתן לנקות פילטרים העלות 100 ש"ח יותר אבל מנסיון שווה .
 

NoaRing

New member
../images/Emo41.gif תגובה לכולם :

רבה על התגובות : 1. ברור לי שמחמם מגבונים זה מותרות, אבל זה לא עולה כ"כ הרבה, ובנוסף, אפילו על עצמי אני מרגיש שהמגבון קריר ולא כ"כ נעים בימי חורף, האם ההתנגדות שלכם היא רק בשל המחיר ? 2. האמבטיה של הקטנה של נמצא סתוך חדר האמבטיה (אין מקום), אלא בתוך חדר רגיל, יש גם רדיאטור לימי החורף, אבל לרדיאטור לוקח זמן לחמם את החדר, וכאשר רוצים לחמם רק לטובת האמבטיה (עניין של 10 דקות), האם לא עדיף תנור עילי, שמחמם נקודתית ובמהירות ? אגב, מה זה תנור עם פילטר ? חשבתי שרק למגזנים יש פילטר
 

MrCheff

New member
חייב להגיב...

1. את נושא מחמם המגבונים בדקתי בזמנו. קיבלתי תשובה מהיבואן עצמו ששבגלל אפקט החימום, המגבון אכן חם, אך גם נוצר בית חם לחיידקים ושאר מרעין בישין.. לכן גם המכשיר מומלץ בעיקר למי שמשתמש הרבה במכשיר ותחלופת המגבונים בו גבוהה. אם תחלופת המגבונים במכשיר היא פחות מחבילה ביום, אז זה לא ממש כדאי. 2. לול מתקפל - חברים שלנו קנו. השתמשו בו פעמיים ועכשיו הוא תופס אבק מעל הארון. בעיני דבר לא שימושי. אןם נוסעים הרבה להורים שיקנו לול רגיל מתקפל (עולה 200-250 ש"ח) יד שניה או אפילו יקבלו באגורה... אצלנו במשפחה יש לולים כאלו אצל הסבתות והדודות.. 3. כרית? לא שמעתי על זה, אבל הרעיון מובן... אם התינוק עטוף זה מזכיר לו את הרחם ולכן ישן טוב יותר. אני מניח שאם תקנה כל כרית נקניק זה יעבוד. באיקאה היו פעם כריות כאלו בפחות מ-50 שקל. 4. בחדר אמבטיה, יש תנור מיוחד שתולים ומיועד לחדרי אמבטיה. אפשר גם מפזר חום (כך אנחנו עושים) רק צריך להקפיד לשים אותו במקום שלא יגעו בו מים. אצלנו הוא ממוקם במקום שלא נגיש למאותגרים אנכית (ע"ע ילדים) ולא נגיש למים. בחדר שינה, קנה רדיאטור ושים אותו. רק מומלץ לשים מגבת ידיים או פנים רטובה על צלעות הרדיאטור (לא על פתחי האיוורור) ע"מ שיתאדו מים והאוויר לא יהיה יבש מדי. בהצלחה!
 

יוסף בא

New member
למיטב זיכרוני

עדיין יש לנו כריות כאלו אבל אני לא זוכר את המחיר והן לא מיועדות במקור לתינוקות
 
למעלה