מספר שאלות תודה לעוזרים

eldadnoy

New member
מספר שאלות תודה לעוזרים

רציתי לשאול מספר שאלות האם אפשר לקנות פקטים של סיגריות ואלכוהול בדיוטי פרי לאנשים מתחת לגיל 18? קראתי פה שכולם מביאים אוכל מהארץ ואוכלים במלון וכו'.. למה הכוונה באוכל מהארץ? חטיפים וכאלה? תודה

אמ,

לפי מה שהבנתי, לא צריך 18 בשביל לקנות פקט סיגריות בדיוטי פרי כן, חטיפים, דגני בוקר כל דבר שיכול להשביע אתכם וזה בגלל שהמחירים שם בשמיים חלב עלה לנו פעם 1.2 לירות, שזה 12 שקל! אבל אל תביאו קופסאות שימורים כי אני לא בטוחה אם אפשר או אי אפשר להעביר אותן ואם אי אפשר, זה קנס אני לא רציתי להסתכן :/ תהנה

אני יודעת שדודים שלי דתיים

תמיד מעבירים קופסאות שימורים לחו"ל אבל מצד שני, אחד מהאנשים שנסע איתנו, אבא שלו טייס והוא אמר לנו שאסור להעביר. אז אני אישית לא רציתי להסתכן.

ya1697

New member
תשובה

פקט סיגריות לא בעיה לבקש שם ממישהו עם 18 שיקנה לך וגם כנל לגבי השתייה - אוכל מהאארץ? כן חטיפים וכאלה זה מאד נחמד

GHITK

New member
WTF קנס ?

אתה יכול בשקט לשים ת'פחיות שימורים במזוודה שאתה שולח..רק לדאוג שהתיק לא עובר את ה20 קילו והכוונה באוכל היא להביא מנות חמות!! היא להביא חלב עמיד...ועוד כל מה שבא לך....

NoLa

New member
חחחח אוכל יכול להיות גם

תראי/ה אני אישית סובלת קשות מגאנק פוד - חונכתי על אוכל של בית שהכי בריא והכי טעים ואין מצב מבחינתי לאכול 2-3 ארוחות בחוץ ...אני מעדיפה לא לאכול.. אז שכנעתי את חברות שלי שלפחות ארוחה אחת נכין במלון סתם שטויות כמו פסטה פתיתים קוסקוס דברים כאלו בייטח קצת ביצים לבוקר ובורקסים... אז אם יש לכם מטבחון בחדר זה יכול להיות בשבילכן סבבה אהה וגם קנינו מלא חטיפים ושוקו עמיד לבוקר שזה חובה! תביאי גם קפה ותבלינים .. בעיקרון תביאי מה שבא לך כל עוד זה לא יתקלקל או משהו

למעלה