מספר שאלות:1.דיוטי פרי בקפריסין בחזור

lklk2

New member
מספר שאלות:1.דיוטי פרי בקפריסין בחזור

האם זה נכון שהדיוטי פרי בקפריסין יותר זול משלנו? מוכרים שמה בשמים ואלכוהול יותר בזול? 2.המוניות באיה נאפה יקרות?האם מומלץ להשכיר קטנוע לשבוע? 3.מלון דירות סנטור מה אתם אומרים?המיקום שלו רחוק מהסקוור?

OPM123

New member
יקר רצח הדיוטיפרי בחזור..

משולש פיצה סבארו 25 שקל(2.5 פאונד). רציתי לקנות מתנה לאחותי כל בובה מסכנה שם עולה 20 פאונד ומעלה.. המוניות באיה נאפה(4 פאונד - פאונד לבן אדם אם אתם 4). אם אתם 6 יעלה לכם 6 פאונד.. לפארק מים אולי קצת יותר יקר אבל חוץ מזה אלה המחירים. מומלץ להשכיר כי זה כיף. למרות שזה יוצא קצת יותר יקר ממוניות. תשכיר קטנוע רק אם יש לך רישיון על קטנוע כי מספיק שתתהפך בקטנה יהיה לך קנס ענק... מקסימום תשכיר טרקטורון, עולה כפול אבל בן זונה של דבר. סנטור מקום ממש טוב לפי מה שאני יודע, ידידה שלי הייתה וממש נהנתה.. המיקום קצת רחוק נראה לי יותר ליד הים אבל לא סגור על זה..

elad281189

New member
הדיוטי שלהם חרא

לא שמתי לב למחירים, אבל אני מניח שאותו הדבר כמו אצלנו.. למוניות באיה נאפה יש מחיר קבוע: במידה ואתם 4 אנשים - זה פאונד לכל אחד. במידה ואתם יותר - זה עדיין פאונד לכל אחד. במידה ואתם פחות - זה עולה 4 פאונד. אני לפעמים נסעתי גם ב-3 פאונד.. חח.. מעלה לי זיכרונות.. " ואן פאונד איץ' "

איך אני אוהב תזייני מוח שעונים ואין להם מושג

1. הדיוטי שלהם לגבי אלכוהול אני לא יודע, לגבי בשמים בערך המחיר זהה, ולגבי סיגריות המחיר שלהם כמעט בחצי מהדיוטי שלנו פקט של LM עולה 6 פאונד יענו 60 ש"ח, ואצלנו עולה בערך 25 דולר תעשה תחישוב. 2. המוניות בנאפה הם 4 פאונד כמעט לכל כיוון לא משנה כמה אנשים אתם, אולי לפארק המים זה יותר יקר כי זה יותר רחוק. 3. קטנוע הוא הכי זול בהשוואה לטרקטורון אם אתה מרגיש כשיר לנהוג ויש לך מספיק ביטחון לך על זה, קח בחשבון שנוהגים הפוך ויש כאלה במתבלבלים 4. הסנטור הוא מלון דירות ברמה, רציתי מאוד לסגור דיל לשם לא היה מקומות, הוא נימצא בצד השני של הסקוור במרחק של 5 דקות, הוא קצת רחוק מהכביש הראשי של המקדונלס והמיני לונה פארק

למעלה