מספר שאלות:

מספר שאלות:../images/Emo104.gif

א. מהו סגנון הכתיבה של פראצ´ט? ב. תוכלו להמליץ לי על ספרים שאהבתם במיוחד? ג. בגיחתי האחרונה לסטימצקי, לא היה כל זכר לספריו של פראצ´ט. איפה אפשר למצוא אותם? ד. ספריו של פראצ´ט מתורגמים לעברית?

dino_din

New member
מספר תשובות:

א) סיגנון הכתיבה של טרי הוא הזוי לחלוטין. קומדיה מטורפת שמרכיבה עולם שלם עם כל מערכת החוקים והכללים שצריך. קומדיה שנונה שנוגעת כמעט בכל תחום שהוא ובכל נושא. ב) יסלחו לי כולם אבל שני המועדפים עלי הם MORT (תורגם בעיברית ל"תרועת מוות") וספר משותף שלו עם נייל גיאמן "בשורות טובות". ד) כן, הספרים תורגמו לעיברית. ג) כנראה שניכנסת לחנות סטימצקי מזוייפת !!!! בכל חנות סטימצקי שאני ביקרתי בה היו ספרים של פראצ´ט. בכל מקרה, נסה לבקר בחנויות של "צומת ספרים", ראיתי שם מבחר גדול שלו. בברכה, דינו.

Mnementh

New member
מישהו רוצה למכור . להחליף

ספרים משומשים (במצב טוב) של פראצ´ט באנגלית?

DviRincewind

New member
סטימצקי...

מלאי הפראצ´ט שם כנראה הולך לפי מידת החיבה של המוכרות לפנטזיה. היו סטימצקים עמוסים בספרי פראצ´ט שראיתי והיו גם כאלה בלי אפילו אחד לרפואה. בכל אופן, ב"צומת ספרים" במערב ראשון יש להם ערימות של כל הספרים בעברית (פעם הייתי צריך לחפור בחנויות נידחות כדי למצוא את הגרסאות העבריות).

The Mad Hatter

New member
לא מצאת?

בכל חנות ספרים יש לפחות כמה של טרי פראצ´ט...! לא כל-כך קשה למצוא אותם. למען האמת, די קל. הם צבעוניים להחריד. כדאי לך לקרא ראשון את mort/תרועת מוות, או the light fantastic/אור מופלא. בעצם, כל אחד מהספרים המתורגמים בסדר בשביל התחלה...**_**

למעלה