מספר שאלות...

Bigus Dickus

New member
מספר שאלות... ../images/Emo13.gif

קודם כל, התעלמו משם המשתמש הדבילי, תודה.
עכשיו, יש לי כמה שאלות, חלקן מתוך עניין, חלקן נובעות מבורות... אשמח לתשובות 1. נודיזם בחורף... האם אתם מצליחים לשמור על עצמכם בריאים כאשר אתם מסתובבים ערומים בחורף? לא קר מדי? מה עושים? 2. אני שוקל להתחיל להיות נודיסט. אבל אני קטין וגר עם ההורים... מה כדאי לעשות? איך מתחילים? 3. מפחד להתהלך ערום גם כשהבית ריק כי אני לעולם לא יודע מתי ההורים יבואו לפתע וידפקו בדלת... האם יש תשובה? מה עושים, איך מסתדרים? עוד טיפים? כיצד להתחיל? מה הכי כיף לעשות בעירום?
תודה רבה מראש לכל העונים וסליחה על השאלות הדביליות.

doggystyle1

New member
זה לא מגיע יום בהיר אחד

היי לך להיות נודיסט זה לא משהו שאתה מחליט כשאתה קם בבוקר. זה משהו שבא בזרימה. אם אתה נמצא בחוף שמתאים לך ונוח לך להתפשט- תזרום. אף אחד לא אמר לך שאתה צריך להיות עירום 24 שעות ביממה. בא לך ללכת עירום בבית? נעל את הדלת עם הבריח, וכשדופקים בדלת, תלבש בוקסר (זה לוקח בדיוק שתי שניות) ושוב, אין חוקים לעניין הזה (לפחות כך אני רואה זאת), אתה פשוט מתפשט בהזדמנויות שנקרות בדרכך ולפי הזרימה.

itzik1118

New member
מכתב פתוח ל-doggystye

שלום לך. דבר
ראשון להחליף את ה-ניק שלך. מזכיר לי עד כמה היה מצחיק כאשר בענף הזכוכית התחיל לעבוד אדם ששם משפחתו היה שבירו. הבעיה הבסיסית היא שאף פעם לא תהיה לך הזדמנות שניה לתקן רושם ראשוני. הצעתי לך קודם כל שינוי בשם משתמש. מעבר לכך, כל יום ששי אנחנו מתאספים בחוף געש אחרי השעה 1600. ימינה מהמציל כ-400 מטר. את מוזמנת כבר למחר להגיע, לא נכריח אותך לשהות בחברתנו ללא בגד ים עד שתכירי אותנו. כאשר תגיעי תראי מי ומה נמצא ותעשי לעצמך את ההחלטה המתאימה עבורך ביותר. לדעתי יהיו מחר לא מעט צעירים ואם את חוששת שמישהו יטריד אותך תמיד תוכלי לפנו לאנשי הוועד שאני נמנה עליהם ולבקש עזרה. נשמח להכירך באם תחליטי להגיע, ואם תרצי בשלב זה להצטרף לעמוה ברוכה הבאה

doggystyle1

New member
לאיציק

היי אני מודה שהניק שלי מעט שנוי במחלוקת, והאמת שבחרתי אותו לפני שלוש שנים מתוך השערה כי לא אכתוב בפורומים, אלא רק אשוטט בהם. לימים גיליתי כי יוצא לי לכתוב פה ושם, ובכותרת מתנוסס השם הנלוז... לא ממש ידעתי איך מחליפים ניק (ברוב הפורומים שאני מכירה זו פרוצדורה די מורכבת, אלא אם אתה פותח משתמש חדש.), לכן נשארתי עם דוגי. כשהרהרתי בכך מעט, הגעתי למסקנה כי השם לא כזה סוטה כמו שהוא נשמע. מה זה בסה"כ? "תנוחת הכלב". סו וואט? איך אתם חושבים שגורי כלבים באים לעולם? מה שסיפרת על הזכוכית, הזכיר לי מקרה אמיתי. יש לי איזה ידיד שלמד בנעוריו בישיבה. לאחד ממוריו קראו זכריה ענקי. כשזכריה היה נותן ציון במבחן, הוא היה חותם : "ז. ענקי"....
ובקשר למטרידנים/מציצנים/ מה שלא יהיה. אשקול בחיוב להגיע בכל זאת, ואם ארגיש לא בנוח- פשוט אלך. אני סטודנטית ודעיין בתקופת בחינות, לכן אוכל להגיע החל מעוד שבועיים.

itzik1118

New member
../images/Emo24.gifשלום לך

אינני בטוח שכל כך קשה לשנות ניק. אני למשל כאשר התחלתי להשתמש באינטרנט בחרתי בקלות ראש את הניק volosex . ולומר את האמת גם אני לא חשבתי על העתיד. תארי לעצמך שהייתי נשאר עם הניק הזה. האם מישהו בכלל היה חושב שהוא מדבר עם אדם שפוי? בכל מקרה אני חבר וועד העמותה לנטוריזם והצעתי לך היא להכנס לאתר העמותה שלנו בכתובת www.naturism.org.il תמצאי שם את תקנון העמותה וטופס הצטרפות וירטואלי .אשמח לקבל ממך פניה להצטרפות אלינו.

קוואנט

New member
מספר תשובות

1. נודיזם בחורף... האם אתם מצליחים לשמור על עצמכם בריאים כאשר אתם מסתובבים ערומים בחורף? לא קר מדי? מה עושים?
בחורף נמצאים במקומות סגורים : בריכות מקורות, ג'קוזי בתוך מבנה וכו'. אם עדיין קר, לובשים חלוק. 2. אני שוקל להתחיל להיות נודיסט. אבל אני קטין וגר עם ההורים... מה כדאי לעשות? איך מתחילים?
קוראים את המדריך לנטוריסט המתחיל. בקשר להורים - לך אל הים, שם הם לא יציקו לך. קטין? לפי הכרטיס האישי אתה לא, אבל ניחא
3. מפחד להתהלך ערום גם כשהבית ריק כי אני לעולם לא יודע מתי ההורים יבואו לפתע וידפקו בדלת... האם יש תשובה? מה עושים, איך מסתדרים?
כאמור - לך אל הים. שם הרבה יותר נוח. עוד טיפים? כיצד להתחיל? מה הכי כיף לעשות בעירום?
איך להתחיל? אני מרגיש פה קצת חזרה
. מה הכי כיף לעשות? בעיני אין כמו מים ובריכה, אבל כל דבר שאתה עושה כלבוש - יכול להיות כיף גם בלי בגדים. בהצלחה

Bigus Dickus

New member
תודה רבה

אבל אני חושב שמעט פספסת את הנקודה בעניין מסוים, אולי לא הסברתי את עצמי כראוי... אני מתבייש ומפחד שהוריי יראו אותי בעירום, הפתרון מבחינתי הוא לא לצאת לים כי אז כל העולם יראה אותי בעירום...

bellyboy

New member
אהיה בוטה בערך כמו הניק הגאוני שלך

מה לעשות אני מת על מונטי פייטון. אמא שלך כבר ראתה אותך ערום אני בטוח,ומה שיש לך די דומה למה שיש לאבא שלך. אני עצמי נטוריסט כבר 7 שנים ובבית הורי אני לא מתהלך עירום,בבתי הפרטי כמובן ,ואפילו האורחים התרגלו. במשך היום כשהורייך בעבודה פשוט בגדייך ונעל את הדלת כשיצלצל הפעמון לבש מכנסייך או בוקסרייך ונגמרה הבעיה. מה היה קורה באם היית שואל את אמא שלך האם זה יפריע לה ,את אחייך ואחיותך? למה להתבייש?זה קצת נוגד את הנטוריזם אם אתה מתבייש מהורייך איך תתמודד מול אנשים שאינך מכיר בים או בבריכה? פשוט תציב עובדה,איני מודע לגילך האמיתי,אבל אני לא חושב באם תדפיס קצת חומר מהרשת ותביא להורים שלך הם יסתכלו עלייך מוזר ויהיו תמהים מה גדל להם בבית

veredella

New member
הבהרה ל- doggystyle1

בהמשך לדברים שנכבתבו כאן על ידי האנשים אסויף במידה והינך מתחת לגיל 21 הינך מוזמן למפגשים בגעש ובנווה מדבר בלבד אבל למפגשי העמותה אתה לא יכול להצטרף בלי ליווי ההורים כי אתה קטין.

doggystyle1

New member
אחי, אתה מסטול או מה?

אני בכלל בחורה, אז אתה מוזמן לפנות אלי בלשון נקבה. ואם היית מציץ בכרטיס שלי היית רואה שכבר עברתי את גיל 21 כבר מזמן...

לדוגי

אני חושב שאת לא צריכה להחליף את הניק... ניק זה משהו שולי ולא תמיד מתייחסים אליו... אני מתייחס לדברים שלך ולא חשוב לי הניק שלך העיקר שאת בחורה נעימה ומקסימה ואני מקבל אותך איך שאת בכייף שיהיה בהצלחה ואת מוזמנת לבוא איתי לגעש מתי שיבוא לך

doggystyle1

New member
אתה באמת אופנוען?

אם יש לך אופנוע רציני, אפילו אשמח לאיזה סיבוב..

O r e n E

New member
מה נסגר פה? ../images/Emo23.gif

האם זו תחילתה של ידידות מופלאה?

למעלה