מספר שאלות

מצב
הנושא נעול.

danezeq

Member
מספר שאלות ../images/Emo163.gif

מספר שאלות

א. מה זה התקן "יורו 3" בכמה אחוז מהאוטובוסים של דן ושל אגד נעשה שימוש בדלק הזה, האם ה וא מזהם פחות? כמה פחות? האם הוא רועש פחות? ב. תוך כמה זמן יפעלו כל האוטובוסים או רובם בדלק זה, ולמה משקיעים בזה כסף ולא בהסבה לגז? ג. האם המנוע שנע באמצעות גז שקט עוד יותר? בכמה? מה יתרונותיו על מנוע הדיזל הרגיל ומנוע הדיזל היורו 3ניק ד. מתי יחל לפעול קו 9 באמצעות גז? השנה? והאם יוחלפו כל האוטובוסים של הקו בהזדמנות חגיגית זו? ה. למה בדן אף פעם לא חשבו להתקין מערכת "קריינות" באוטובוסים (לדוגמא "התחנה הבאה: תחנה מרכזית" בקול של אישה
) ו. מתי "דן" מזמינים עוד נגלה של MAN כחולים-לבנים? מתי הם יזרקו סופית את הMAN הכחולים-אדומים המזעזעים האילו? ולמה הם משקיעים בצביעת הMAN הישנים ומחליפים להם צלחות לגלגלים? עדיף להשקיע את הכסף בהסבת מנועים ורכישת אוטובוסים חדישים

תשובות חלקיות ביותר

מספר שאלות

א. מה זה התקן "יורו 3" בכמה אחוז מהאוטובוסים של דן ושל אגד נעשה שימוש בדלק הזה, האם ה וא מזהם פחות? כמה פחות? האם הוא רועש פחות? ב. תוך כמה זמן יפעלו כל האוטובוסים או רובם בדלק זה, ולמה משקיעים בזה כסף ולא בהסבה לגז? ג. האם המנוע שנע באמצעות גז שקט עוד יותר? בכמה? מה יתרונותיו על מנוע הדיזל הרגיל ומנוע הדיזל היורו 3ניק ד. מתי יחל לפעול קו 9 באמצעות גז? השנה? והאם יוחלפו כל האוטובוסים של הקו בהזדמנות חגיגית זו? ה. למה בדן אף פעם לא חשבו להתקין מערכת "קריינות" באוטובוסים (לדוגמא "התחנה הבאה: תחנה מרכזית" בקול של אישה
) ו. מתי "דן" מזמינים עוד נגלה של MAN כחולים-לבנים? מתי הם יזרקו סופית את הMAN הכחולים-אדומים המזעזעים האילו? ולמה הם משקיעים בצביעת הMAN הישנים ומחליפים להם צלחות לגלגלים? עדיף להשקיע את הכסף בהסבת מנועים ורכישת אוטובוסים חדישים
תשובות חלקיות ביותר
א. לגבי הפרטים הטכניים של התקן אני לא יכול לענות כי אני לא יודע, אני מניח שהמנוע מזהם ומרעיש פחות. רוב האוטובוסים נמוכי הרצפה של דן ואגד עומדים בתקן הזה. ב. אני לא חושב שכדאי שיסתובבו בארץ אוטובוסים עם מיכלי גז על הגג, בגלל הסיכון הבטחוני. ג. אני לא יודע. ד. מאיפה אתה יודע על החלפה לגז ובאיזה קו 9? דן/אגד? ה. דן ביצעולפני כ-3 שנים ניסוי של מערכת כריזה+שילוט בתוך האוטובוס בקו 42 והוא הוכתר בהצלחה. אין לי מושג למה הם לא התקינו את המערכת באוטובוסים. ע"פ האתר שלהם אמור להיערךניסוי רחב יותר של המערכת באיזור בני ברק. ו.אני לא יודע ואני מקווה שיגיעו מכונות חדשות כמה שיותר מהר. לגבי הכחול/אדום מזעזע, רק שתדע שאלו אוטובוסים מצויינים, הטובים ביותר שהיו לדן עד נמוכי הרצפה (ויש כאלה שטוענים שהם אף טובים מהם). אני זוכר שפעם נסעתי באוטובוס כזה באיילון והוא הגיע ל-92 קמ"ש!!! המנוע שלהם מאוד עצבני ואני חושב שהוא בעל 240 כ"ס. אני מצרף תמונה של אוטובוס מפרקי, בעל מערכת הנעה בגז (המיכלים נמצאים על הגג, אם ייבאו אותם לארץ, איפה ישימו את המזגן?). האוטובוס נמוך רצפה, מהדור שלפני אלו שאנו מכירים בארץ. הדגם הוא: M.A.N NG 313 CNG

מצב
הנושא נעול.
למעלה