מספר שאלות

מספר שאלות ../images/Emo4.gif

יש לי כמה וכמה שאלות.. לצערי.. 1. שמעתי בעבר על סרטן אשכים, שמתחיל להופיע אצל חלק מהגברים מגיל 16. ובכן, שאלה לי. אני בן 15, וזה שנתיים כבר אני מרגיש בתוך שק האשכים שני גושים כאלה, אחד בכל צד, המחוברים לכל אחד מהאשכים הפנימיים, מלמטה. זה נורמלי? 2. לא היה לי מגע מיני, ומאז ומתמיד שאני זוכר את עצמי, על עור איבר המין שלי ישנן מעין בליטות כאלה, נקודות קטנטנות וקשיחות שצמודות לעור הפין. מה זה?
3. ראיתי פה כבר את אקזוטי ששאל אודות עקמת. אז גם לי שאלה. הפין שלי, כשהוא זקוף, הוא עומד בערך כ90 מעלות, וכמעט ולא ניתן להוריד אותו. אני כבר יודע שזה לא נורמלי, אבל האם זה יזיק לי? זהו לבנתיים, תודה.

לגבי הזקפה,

לגבי שאלתך השלישית - אתה מתאר את הפין שלך עומד ב-90 מעלות, אם זה ב-90 מעלות לגוף - זאת בדיוק אחת מהצורות של זקפה תקינה, אבל אם אתה מתכוון שהפין שלך בזקפה נראה כמו האות ר - אז זה כבר משהו אחר. לגבי שתי השאלות הראשונות שלך - ד"ר רפי חרותי הוא מומחה ויוכל להשיב לך עליהן - לפי דעתי הוא ימליץ לך לגשת להבדק אצל רופא אורולוג - בדיקה פשוטה, קלה ומהירה. בכל מקרה בדרך כלל הוא נכנס לכאן בלילות
.

פין ואשכים

עד שדר´ חרותי יענה לך שזה יהיה כבר כנראה רק מחר בערב, תתבונן בהמשך בתשובותיו של רןעוז - גם הוא רופא שמתארח אצלנו בפורום והוא ענה לשאלה דומה בקשר לגושים באשכים. לגבי השאלה השלישית חשוב שתבהיר 90 מעלות יחסית לגוף או הפין מתעקם ב90 מעלות?

alfalf

New member
תרגע

אם זה ב- 90 מעלות יחסית לגוף, והפין עצמו פחות או יותר ישר (לא פלס, אפשר שיהיה מוטה קלות לכיוון כלשהו), אז לכאורה, אין כל בעיה. אתה נורמלי לחלוטין !! ALF.

אשכים, "עקמת", צפרדע וכינים

קודם כל הרשה לי להתנצל על התמהמהות התשובה, שנבעה בשל בעיות חמץ שעולל לי המחשב שלי. באשר לשאלותיך, אנסה להשיב לפי סדרן: 1. יפה שאתה מתעניין וקורא, ואכן קראת מידע נכון לגבי סרטן האשכים. הוא מאפיין גברים בגילאים צעירים, ועל כן רצוי לבדוק את האשכים (בדיוק כמו שמומלץ לנשים לערוך בדיקה עצמית של השד). נוכחות גוש מחייבת בדיקת רופא (כפי שיעץ לך אחד המשתתפים כאן). יתכן וזה חלק מהצנרת הפתלתלה המייצרת את הזרע באשכיך, בייחוד לאור העובדה שזה דו-צדדי וקיים ללא שינוי כבר שנתיים. בחלק גדול מהמקרים לא מדובר בסרטן, אך לא כדאי להזניח ולוותר על הבדיקה - לכן המלצתי להבדק. זה גם יסיר את חששותיך בנושא. 2 איני יכול להגיד לך מהן אותן נקודות על איבר מינך מבלי לראותן ולבודקן. עם זאת, כנראה מדובר במבנה תקין של העור באיזור, השונה מעור בשאר הגוף - עשיר יותר בנקודות חלב וזיעה והן לעיתים גם מורגשות. כנראה מאוד שתקין לגמרי. 3. 90 מעלות זה מצויין וגם 160 מעלות וכדומה. זו לא עקמת. כל אחד וזוויתו הוא ובבוא העת, גם מתשעים מעלות הוא ימצא את דרכו. תקין לגמרי. חג פסח שמח לך "חסר ניק" - ועכשיו מצא לך זמן למצוא ניק :)

הבנתי שהפין 90 מעלות לגוף

ולא שהוא מתעקם באמצעו בתשעים מעלות. אם הבנתי נכון,אז כפי שעניתי - תקין לחלוטין (לא בתשעים, אלא במאה אחוז). אם עדיין יש לך חששות, תוכל לצרף קובץ דיגיטלי של הפין שלך בזקפה מליאה במבט על ומבט צידי לתשובתך ואתייחס שוב.

ranoz

New member
אם יורשה לי

צורת אבר המין חשובה - כאשר קשה או בלתי אפשרי לקיים חדירה אתו. אז - שווה לבצע תיקון - כדי שכן יהיה אפשרי לבצע חדירה איתו. מעבר לזה - כמו שבין 50 אנשים יש 50 דעות ככה גם הצורות והמצבים השונים של אברי מין בזקפה. לגבי אותן נקודות או גידולים שאתה מציין - שווה בדיקה. מי שהעיר שמה שאתה ממשש זה קרוב לודאי יותרת האשך - אם הוא התכוון לראש האפידידימיס - הוא צודק.

נקודות חלב וזיעה?

הן נמצאות שם כבר זמן רב.. הן פשוט יישארו שם או יעלמו להן בסופו של דבר? יש לך איזה אתר להמליץ לי שאוכל אולי דרכו לגלות אם זאת מחלה? תודה.

למעלה