מספר שאלות

NamelessGirl

New member
מספר שאלות

אלה שאלות שכבר שאלתי את האופטמטריסט שלי אבל אז שמעתי ממישהו אחר תשובות אחר כאילו מניסיון אישי אז אני מנסה לבדוק שוב... קודם כל עובדות- אני בת 18, לפני כ-שנתיים התחלתי להרכיב משקפיים (מינוס 1 בכל עין) ועכשיו גדל לי המספר (למינוס 2 בכל עין) ושיניתי את המשקפיים בהתאם. במהלך השנתיים האלה לא הלכתי עם המשקפיים באופן קבוע, רק כשהייתי חייבת (בזמן נהיגה, או בשיעורים מסויימים כמו מתמטיקה שהיה לי קשה לקרוא מהלוח). עכשיו לשאלות- מספר במשקפיים שגדל יכול בעצם לחזור אחורה ולהיות יותר קטן? אם כן איזו התנהגות יכולה לגרום למצב כזה? משך הזמן שאני מרכיבה/לא מרכיבה את המשקפיים יכול להשפיע על המשך הגדילה של המספר? לדוגמה אם אני מרכיבה את המשקפיים פחות אז העיניים שלי נגיד פחות תלויות בהן ואז המספר לא יגדל או יגדל פחות. ושאלה אחרונה- האם אכילה של גזר יכולה להשפיע לטובה על העיניים? אם כן אז באיזה צורה (לדוגמה האם זה יכול להאט את הגדילה של המספר או אפילו להחזיר אותו אחורה), באיזה תדירות מומלץ לאכול, והאם זה משנה אם הגזר חי או מבושל. הייתה תקופה של איזה חצי שנה (במהלך השנתיים האחרונות) שאכלתי גזר כל ערב אבל הפסקתי סתם כי נמאס לי אבל אם זה חשוב לעיניים אין לי בעיה לחזור לאכול... תודה רבה ואני מקווה שזה באמת המקום הנכון לשאלות האלה :)

תשובות

1.המספר עלול לרדת או לרוב עולה באופן הדרגתי. 2.אין דרך להשפיע על זה. 3.נשיאת המשקפים איננה משפיעה על המספר בעתיד. המשקפים מאפשרים ראייה טובה יותר. זה לא "טיפול". 4. גזר אינו משפיע על המספר או על "בריאות העין".

למעלה