מספר שאלות

gun the LOVE

New member
מספר שאלות

1. איך זה יכול להיות שהמסע עולה ליחיד 1000 דולר?....לא הממשלה\העירייה מממנת את המסע? 2.האם כל המסעות יוצאים אל אותו בית מלון? 3.מביאים אוכל כשר? 4. האם בכל הימים ששוהים שמה הולכים לבקר באתרים של השואה או שגם נותנים זמן פנוי לבלות בקניונים..או להיות לבד...

מספר תשובותP:

1. זה שווה כל אגורה ואגורה וזה כולל אוכל מלונות תחבורה ביטוח והמוןןן דברים! ואצלנו סיפסדו 400 דולר מהעירייה אני לא יודעת מה אצלכם... 2. עכשיו לא כל המשלחות הולכות לאותו מלון חלק במלון הזה וחלק בשני... 3.האוכל מיובא מהארץ מביאים אותו (אישית הוא מגעיל חובה מנות חמות!!!) 4.אצלנו היו 3 קניונים והשוק בקרקוב אז היה זמן חופשי והיינו לבד... אז אני חושבת שכן יהיה לכם זמן.. אם את/ה מתמהמה/ת לצאת למסע אל תחשוב/י פשוט תצא/י זה חווייהה הכי מדהימה בעולםםם!

gun the LOVE

New member
טוב אבל

זה זה לא תלוי בי...תלוי בבצפר.. מוציאים רק את התלמידים המובחרים.. אז לא נראה לי שיוציאו אותי..למרו שאני רוצה.. תודה אבל על התשובות

שירנות

New member
תשובות

1)המסע הוא יקר והמחיר כולל אבטחה בתי מלון רופא אתרים שאת מבקרת בהם ועוד הרבה דברים שאני לא זוכרת כרגע אבל הוא בעיקרון בעלות של טיול רגיל+כל מה שכרוח במשלחת בגודל כזה שנוסעת לפולין מישראל.ובקשר לממשלה ולעירייה הם לא ממנות את זה אחרת לא היה כסף לדברים אחרים אבל את תמיד יכולה להגיש בקשה למלגה ואם יחליטו שאת מתאימה את תקבלי הנחה כל עירייה נותנת סכום אחר אבל אל תצפי למשו בשמיים. 2)ממש לא כל משלחת נוסעת למלונות אחרים אבל תמיד אפשר למצוא מישו שהיה במלון שלך ויכול להגיד איך הוא כי זה חוזר על עצמו. 3)מביאים אוכל כשר אם את אומרת מראש שאת רוצה.היו לנו כמה ילדים במשלחת שלקחו כשר והם לא ממש אכלו במסע כי האוכל הכשר לא משו. 4)לא כל הזמן שואה ברור שלא...אפילו בימים של המחנות יש גם אתרים אחרים שלא תמיד קשורים...בקשר לקניונים זה תלוי בארגון של המסע למרות שלא נראה לי שיש משלחת שלא מגיעה לקניון באיזשהו שלב אבל אם לא מגיעים אז יש שווקים(וורשה וקרקוב)...לנו היה 3 פעמים זמן חופשי בכיכר של וורשה וקרקוב ובקניון.

שירנות

New member
אויי../images/Emo3.gif סליחה

אין בעד מה-בכיף
וזה ממש לא נכון כל הקטע עם התלמידים הטובים-אם אתה ממש רוצה אז יוציאו אותך תיתן להם להבין את זה..ואם בכל זאת יסרבו ותגייס את ההורים אני בטוחה שיוציאו אותך בסוף. ואם עולות בך תהיות על אם המסע שווה את המחיר אז הוא שווה אותו!!!זה מסע מדהים והוא שווה כל אגורה ואגורה מתוך האלף דולר(אנחנו שילמנו 1130$).

yarden d

New member
ניסיתי לענות...

אצל כל בי"ס הארגון הוא שונה מבחינת הכל. בכל מקרה זה מה שהיה אצלי: 1. אצלנו המסע עלה 1112$ אני יכולה להגיד שהסכום הזה ממש לא מוצדק! לא טסנו באל על, אלא במטוס של חברה פולנית בשם- LOT ואין בכלל מה להשוות לאל על. שהממשלה תממן את המסע? היא בקושי מממנת את עצמה. 2. פחות או יותר באותם מלונות, הרמה של המלון היא לא כל כך חשובה כי במלון רק ישנים, לא מעבירים שם את היום. 3. כן כשר. אבל זה לא בדיוק אוכל. הייתה לנו בעיה מאוד קשה עם האוכל. הוא פשוט היה נוראי! אבל שמעתי ממשלחות אחרות, שהאוכל שלהם היה סביר... אז צריך מזל בקטע הזה. 4. המסע הוא לא רק סביב השואה. היינו במחנות, אבל גם היו ימים שנפגשנו עם ילדים מבי"ס פולני- והיה ממש כיף, היה יום שהסתובבנו בוורשה ואחר"כ היה לנו זמן חופשי, היינו גם בשוק בקרקוב ששם היה הכי הרבה זמן. המסע שאת יוצאת אליו זה לא מסע של שופינג- כי אין זמן לזה. חוץ מזה אל תשכחי שהמסע הוא מסע חינוכי. בקיצור- לא יהייה לך זמן לבזבוזים. מקווה שעזרתי לך...

ליזיגי

New member
אמממ

1. אצלנו לא מימנו, לפי מה שאני יודעת יש איזורים שמממנים ויש שלא... לנו באופן אישי זה עלה 1100 דולר, לא כולל ההכנות. אבל באמת שזה שווה את זה, ואם יש בעיה כספית אני בטוחה שאם תפנה לביה"ס שלך יטפלו בזה... כי אצלנו סבסדו חלק, חצי ואפילו את רוב הסכום לתלמידים שהיה להם בעיה. 2. לא יודעת.. לא נראה לי, יש כל מיני מסעות מכל מיני כיוונים- כך שלא נראה לי שאלו אותם בתי מלון. 3. אנחנו אכלנו אוכל שהיה בבתי מלון ושהיה שם. מי שביקש אוכל כשר, הביאו את האוכל מהארץ.... כאילו הביאו להם זה לא שאמרו להם להביא אוכל שיספיק להם ל-8 ימים.... 4. הרוב הוא כמובן סביב נושא השואה ויהודים בתפוצות, קהילות יהודיות... היו לנו כמה ימים שפחות עסקו בנושא- היה לנו ביקור במכרות המלח (ווואו- לא נחוץ בכלל!!! אבל היה נחמד:), ביקור בזאקופנה, ביקור בעיר העתיקה בקראקוב שעסק אצלנו ברובו בקניות... וגם שעתיים לפני היציאה לשדה הלכנו לקניון. אבל כמובן שזה חלק קטנטן ביותר במסע... ובחלקים האלה כמובן שהסתובבנו בקבוצות קטנות ולא כ-ל המשלחת יחד.... גם לא לפי אוטובוסים...

למעלה