מספר שאלות

yahlos

New member
מספר שאלות

שלום וערב טוב לכולם . כמה שאללת על דרום אמריקה (ארגנטינה בעיקר) . 1) מישהו יודע כמה עולה כרטיס למשחקי כדורגל של ריבר פלייט? אפילו מנוי יהיה מעולה. 2) איך מגיבים בדרא"מ בעניין הישראלים, יהיה בסדר להסתובב שם עם חולצות עם כתוביות בעברית (סף מסלול בצבא, תנועת נוער וכו') . 3) ברמת העיקרון אני חצי ארגנטינאי והספרדית היא שפת אם בשבילי, יש לי אפשרות גם לקבל אזרחות ארגנטינאית, אני אוכל לעבוד שם ? אנשים עושים דבר כזה בכלל ? המון המון תודה, אני יודע שאלה שאלות של טירון, אבל בסדר כולם היו ככה בהתחלה אני מניח :)

alejo23

New member
מזל נפלת על אוהד ריבר,כי אם היתה מזכיר את

בוקה לא היתי עונה :) 1) כרטיס זול,ליציע של ה los borrachos del tablon שאלו המשוגעים,והם בכלל לא ילדים טובים כמו השרופים של בית"ר עולה בין 10-20 פסו(1 דולר = 3 פסו). וכרטיסים יקרים יותר עולים בסביבות ה-60 פסו,פחות או יותר. בכל מקרה את יכול לבדוק באתר של ריבר(אם אתה יודע ספרדית). אם אתה מחליט לשבת עם המשוגעים אז אל תלך לבד ואל תיקח איתך מצלמה,שעון,שרשת,אפילו עדיף תלך עם כפכפים :), יש גניבות ואלימות,ואני אומר לך את זה ביטחון,יש בעיות יריבויות בין האוהדים עצמם של ריבר,אז פשוט שים לב. 2) 90 % מהאנשים לא ידעו שזה כתוב בעיברית,אבל מזהים את הישראלים לפי הצורה וההתנהגות,אם אתה לא רוצה להראות ישראלי פשוט התנהג רגיל כמו המקומים,אבל בכללי אין בעיות עם יהודים,ובטח ובטח שלא ישראלים,הם בקושי יודעים על קיומינו. 3) אם אחד ההורים שלך ארגנטינאי פשוט התקשר לשגרירות ארגנטינה בארץ,זה נמצא בהרצליה,ותשאל לגבי אפשרות לקבלת דרכון. אני חייתי שם בשנתיים האחרונות וחזרתי לארץ לא מזמן,בעיקרון אם אתה מחפש עבודה אז אל תעשה את זה בארגנטינה,זה בזבוז זמן,המשכורות נמוכות והמיחיה יקרה,אם הולכים לארגנטינה בשביל לגור אתה צריך או ליהיות בעל מקצוע חשוב או להקים שם עסק, בכלל זה לא פשוט,ואם אתה מעוניין לעשות כסף אז עדיף לך בארץ לפני ארגנטינה. אם יש לך עוד שאלות לגבי ארגנטינה אתה מוזמן לשאול. בהצלחה

yahlos

New member
המון תודה

יש לי עוד כמה שאלות קטנות בקשותך 1) מה הכוונה? השאיפה הייתה לשבת עם השיכורים, מה זאת אלימות של אוהדי ריבר בינם לעצמם ? עדיף להגיע בלי חולצה של ריבר ? 2) אפשר לשאול איך הצלחת להסתדר שנתיים בלי לעבוד שם? חסכת בארץ? עבדת שם? כרגע יש לי כסף למחיה נוחה שם עפ"י מה שאתה אומר, אני פשוט נערך לסיכונים ולמצב שהכסף יגמר . המון המון תודה ובנוגע לבוקה ? :) sos cagon sos cagon) hay che bostero vos sos ortiva vos sos amigo de la policía en mar del plata no te plantaste con los borrachos como cobraste sos cagon sos cagon ay che bostero vos sos ortiva vos sos amigo de la policía esta es tu hinchada esta es tu gente la que te sigue y te alienta siempre river plate river plate a donde vayas siempre estaremos vos sos mi vida lo que mas quiero esta es tu hinchada esta es tu gente la que te sigue y te alienta siempre river plate river plate

alejo23

New member
חחח..איזה שיר :)

1)בעונה שעברה היו מספר מיקרה אלימות בין אוהדי ריבר,אבל ברור שתלך עם חולצה של ריבר ולא של בוקה...חחח פשוט שמור על עצמך ותיהיה מעודכן מה הולך שם. 2) לי היה עסק שלא הכי הצליח ואח"כ עבדתי....פשוט המצב הכלכלי לא הכי טוב שם,בעיקר בגלל שהכל ניהיה מאוד יקר בשנה האחרונה...המיחיה יתיקרה מאוד,יש אפילו מוצרי מזון בסיסים שיש להם כמעט את אותו מחיר כמו בארץ,ותחשוב שאולי על חבל או ביצים או גבינה אתה משלם שעת עבודה,יעני מה שפה זה יהיה 20 שקל לחבל....ושלא לדבר על שכר דירה,ובכלל בבואנוס איירס,שם פחות מ 1000-1200 פסו אין כלום,ומשכורת טובה היא של 1600 פסו.... אם אתה מתכוון לטייל שם אז באמת קודם תטייל שם,תכיר,תראה מה המצב,מה אתה באמת יכול לעשות,וככה תוכל להחליט,אבל אני באמת לא ממליץ לך ללכת בשביל לגור ככה במכה.

natyh

New member
ואוווו יופי של שאלה

תן לי לענות מהצד הברזילאי פלמנגו נגד ואשקו במרקנה מי שמפסיד מוריד את החולצה ובורח ממש בורח לפני שאוהדי היריבה מקסחים אותו מכות וזורקים עליו בקבוקים מלאים בנוזל צהוב מיצור אנושי ....... איזה טירוף הולך שם . בענין בוקה נגד ריוור , קטונתי כל הכבוד על התשובות אלחנדרו .

למעלה