מספר שאלות

lintu14

New member
מספר שאלות

קודם כל,אני בת 18,לפני גיוס..יש לי עוד חודשיים וחצי עד הגיוס. אני מאוד אוהבת את תחום הכושר הגופני (וכן,אורח חיים בריא ,דיאטה וכל מה שמסביב. מעניין אותי מאוד .) חשבתי לנצל את הזמן הפנוי בשביל לעשות קורס כלשהו להעשיר את הידע שלי, וכמובן .. תעודה שתהיה גם מועילה. עשיתי לפני שנה קורס הדרכת אירובי ועיצוב הגוף,שלמען האמת הרמה הייתה מאוד נמוכה אבל את התעודה הזו העריכו יפה בחדר כושר ,ועבדתי במספר מקומות איתה. אני יודעת שהכי יעיל מבחינתי זה לעשות מדריך חדר כושר,אבל זו הכשרה שהייתה כבר ביולי והיא גם יקרה. חשבתי לעשות קורס קצר של מעט שעות.. יש לכם המלצות במקרה ?מה שווה לעשות ? מה מעשיר באמת? קראתי בעלון על מאמן כושר אישי וזה משהו שהכי קרץ לי , אני מאוד אוהבת את שיטת הקרוספיט ולא יודעת איפה ניתן לקבל הכשרה מקצועית וטובה בזמן כל כך קצר. תודה רבה !

MidNight Flame

New member
הדבר היחיד שעולה לי בראש...

זו אולי קורס מדריכי ספינינג. לגבי קרוספיט - אין הכשרות בארץ.

oridoron77

New member
העשרת ידע

אני לא יודע מה כלל הקורס הקודם שעשית, אבל בעיקרון החלק האנטומי והקניזיולוגי הם חלקים די חשובים להבנה לכל מדריך בכל תחום. קשה לי להמליץ לך על קורס כזה או אחר, כיוון שתחום האירובי נראה שיותר מתאים לך בשלב זה של הידע: ספינינג, מדריכת ריצה וכו'... נסי לחפש באתרים של המוסדות קורסים ולעות אותם כאן, ככה יהיה יותר קל לעזור לך, ולהבין מה כדאי לך לבחור. בהצלחה אורי

agrinberg86

New member
תעודת מדריך כושר ומדריך כושר אישי בוינגייט

בחודשיים וחצי אין קורסים רציניים, אולי להעשרת ידע. אני לא יודע אילו הכשרות יש לך חוץ מאירובי ועיצוב גוף ,לדעתי הבסיס שלהן מאוד חלש מבחינת ידע כללי ובסיסי על גוף האדם - פיסיולוגיה, אנטומיה וכד'... הייתי ממליץ לך קודם כל להחליט אם כושר גופני זה התחום שהיית רוצה להתמקצע בו בחיים ואז להחליט להשקיע כספים וזמן בקורסים שונים שהרציניים בינהם לוקחים בין שישה חודשים לשנה. אם החלטת ללכת על קורסים בתחום הכושר והספורט הייתי ממליץ לך על קורסים שיתנו לך בסיס רחב כגון "מדריך כושר גופני ומדריך קטינים בחדר כושר" בוינגייט. עם תעודה זו אפשר להיות מדריכה בחדר כושר וגם להיות מאמנת אישית עצמאית , קורס "מדריך כושר אישי" גם מוינגייט נותן הרבה מאוד ידע על התחום של אימון כושר אישי גם בפן העיסקי של התחום. בהצלחה

למעלה