מספר שאלות

שיר938

New member
מספר שאלות

שלום,
רציתי לשאול מספר שאלות:
1. האם יש דרך לגרום לכך שכשיש לחות בקיץ לא יהיה חשמל סטטי בשיער, מלבד החלקה? עשיתי בעבר החלקה ושקלתי לעשות שוב, כי בקיץ אם אני יוצאת החוצה לזמן מסוים נהיה לי חשמל סטטי (בעיקר למעלה), וגם בחורף לפעמים זה קורה. אם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה אני אשמח לשמוע עליה.
2. שמעתי על ההחלקה האורגנית oxo, האם תוצאותיה טובות? האם היא יורדת אחרי מספר חודשים, או שצריך לחדש רק את השורשים? במידה והיא נחשבת לטובה, מה המחיר הסביר לשלם עבורה? ומה לגבי אישור משרד הבריאות?
תודה.

החלקת נובו קראטין

שלום (שוב :) )
&nbsp
אני לא עובד עם החלקת נובו קראטין. ככל הידוע לי מפרסומים של בנות בפורום בעבר, מדובר בהחלקה חלשה יחסית. אמליץ לך לעיין בפרסומי עבר בפורום בעניין ההחלקה, וכמו כן להתייעץ עם בנות שעברו החלקה זו. החלקת קרטין נמדדת בעיקר לאחר חודש-חודשיים מיום ביצוע ההחלקה, כשאז ניתן לראות את העמידות והאיכות שלה (בהנחה שמי שעשתה את ההחלקה עקבה אחר ההוראות והשתמשה בשמפו ומסיכה יעודיים וכד').
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני

חשמל סטטי בשיער

שלום
&nbsp
1. בנוגע לחשמל הסטטי - ישנם מוצרים המיועדים למנוע אותו. שמפו ומסיכה המתאימים לכך יוכלו לעזור. בנוסף תוכלי להשתמש במעט שייפר או חימר על מנת להדביק אותם בעדינות לראש.
&nbsp
2. לא עבדתי עם ההחלקה של OXO. ככל הידוע לי היא מבוססת על חומצות אמינו וקרטין, ורוב החלקות הקרטין מתנדפות מהשיער עם הזמן. הייתי מציע לך להתייעץ ישירות עם מי שעובד איתה לגבי השאלות המדוברות, וכמובן עם בנות שעברו בעבר את התהליך ואת יכולה לראות או לשמוע מהן על התוצאה כעבור חודשיים+. בכל מקרה יש לבחון את השיער פרונטלית לפני ביצוע תהליך כימי כלשהו. תוכלי גם לבדוק מול הספר לגבי אישור משרד הבריאות.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני

למעלה