מספר שאלות

gaya45

New member
מספר שאלות

1.אם חשבון הפייפאל שלי מקושר למסטרקארד,אז בתור מוכרת לא תהיה לי בעיה למשוך כסף לחשבון הבנק כי מהודעות מוקדמות יותר בפורום הבנתי שיכולה להיות בעיה וצריך לעבוד עם ויזה,אז האם נכון להיום אין כבר בעיות עם מסטרקארד?
2.החנות דרופשופ בתל אביב פעילה נכון להיום,זאת אומרת אם יש לי פרטים בודדים ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי זמן אני יכולה להביא להם והם ימכרו ואני אקבל איזשהם אחוזים מהמכירה?
3.מה זה מכירה פרטית?
4.הבנתי שמוצרים וירטואליים רק דרך CLASSIFID ADD,כמה הדבר הזה עולה ולכמה זמן ה-add הזה מופיע ?
מצטערת על ריבוי השאלות מקווה לסיוע שלכם.

trilliane

Well-known member
מנהל
1. את יכולה למשוך כסף ישירות לחשבון בנק גם ללא כרטיס אשראי

כרטיס אשראי נחוץ לשליחת תשלום בחשבון שאין בו יתרה (כי בחשבון פייפל ישראל לא ניתן לשלם מחשבון בנק, רק למשוך אליו כספים). בקיצור, לפי הכללים של איביי את אכן לא יכולה לשלוח כספים למסטרקארד, אבל את גם לא צריכה.

[זה ידע כללי שלי בפייפל, אני לא מוכרת; לא יודעת לענות לך על שאר השאלות.]

gaya45

New member
מאסטרקארד ומשיכת כספים לחשבון בנק

חשבון הפייפאל שלי כרגע מקושר למסטקרד וגם עשיתי כבר את הVERIFICATION.לקנות ולשלם אני מצליחה,השאלה אם בתור מוכרת אוכל דרך הכרטיס הזה למשוך לחשבון בנק או שלמשוך לחשבון בנק זה רק ויזה?

trilliane

Well-known member
מנהל
שוב, למה למשוך לחשבון בנק דרך כרטיס אשראי? אין צורך...

את לא יכולה למשוך דרך מסטרקארד אבל את גם לא צריכה למשוך דרכו. אפשר למשוך מפייפל כספים ישירות לחשבון הבנק, בלי תיווך של כרטיס אשראי.

liranmelzer

New member
כשמדובר במט"ח עדיף למשוך דרך כרטיס האשראי

כידוע, שערי ההמרה של פייפאל מזעזעים ולכן עדיף לבצע את ההמרה דרך אמצעים אחרים. הדרך היחידה למשוך מט"ח בלי המרה היא דרך כרטיס אשראי שמוגדר למטבע ממנו רוצים למשוך. לא ניתן לפי מה שאני יודע לפחות לבצע משיכה של מט"ח ישירות לחשבון הבנק.

אורית810

New member
ואז מה אתה עושה עם הכסף שמשכת לכרטיס? מושך אותו בכספומט?

כמה עמלה יש על משיכה כזאת? זה מצריך חשבון בלאומי כדי להוציא ויזה כזאת נכון? ועוד דבר, אפשר למשוך לויזה כל מטבע? פאונד, יורו?

liranmelzer

New member
תשובות

הכסף מועבר דרך כרטיס האשראי לחשבון הבנק.
לפי השמועות הכרטיס חייב להיות בנקאי כלומר צריך חשבון בבנק לאומי או בדיסקונט, אבל אני לא יודע אם זה נכון בוודאות ואם אי אפשר להשתמש בכרטיס חוץ בנקאי.
לא ניסיתי עדיין למשוך פאונדים ויורו אז לא יודע לענות לגבי זה. בכל מקרה חשוב לפני שמושכים דרך כרטיס האשראי לבקש מפייפאל להגדיר אותו לפי המטבע ממנו מושכים כדי שפייפאל לא תבצע את ההמרה לש"ח לפני המשיכה.

gaya45

New member
תודה

תודה על התשובות,אודה גם אם מישהו יתייחס לשאלות האחרות שהיו בשרשור הקודם שלי. ועוד שאלה כשאני עושה חיפוש של פריט שנמכר בחיפוש מתקדם מה ההבדל בין COMPLETED LISTINGS ל-SOLD ,אני רוצה רק את אלו ש-SOLD האם כל ה-COMPLETED הם גם SOLD?

Amiram_e

New member
שתי השאלות הראשונות שלך לא ברורות

מה זה מכירה פרטית? למה את שואלת? לא מובן.
האם הכוונה שלך שאת רוצה למכור למישהו ספציפי? תשלחי לו לינק של המוצר או שבמענה במייל של איביי את שולחת הצעה עם מחיר רק עבורו.
יש שם כפתור make offer.

בנוגע למוצר דיגיטלי. תסבירי יותר בפירוט. מה ת רוצה למכור?

בנוגע להבדלים בין sold completed listing
sold - מוצרים שנמכרו
completed listing - ליסטים של מוצרים שנמכרו או הסתיימו. אם תסמני רק את אופציה זו תראי את שתי הקטגוריות אבל מומלץ לפלטר על פי SOLD.

אורית810

New member
אבל השאלה היא מה העמלות על הסיפור הזה

להחזיק חשבון מט"ח זה מאוד יקר ולא משתלם, העמלות מאוד גבוהות. לא בטוחה שזה זול יותר מאשר להעביר כסף לפי שער פייפל לבנק.....

למעלה