מספר שאלות
1.האם בגבעולי העלים (תרד/ בייבי/ רוקט) יש משהו פחות טוב? כי אני רואה ששפים תמיד מורידים אותם בהכנת ארוחות...או שזה רק מטעמי טעם ..ומבחינה ויטמינית..הם כן טובים אולי אפילו יותר ?? 2. האם הגרעינים שיש בתוך הפלפל שבדרך כלל אנחנו זורקים אותם בהכנת סלט....האם יש בהם ויטמינים גם ? 3. האם אפשר לומר שקופסאות שימורים באופן כללי וגורף זה דבר לא בריא לכל סוגיהם ובכללם תירס אפונה וכד' עקב החומרים המשמרים? תודה
1.האם בגבעולי העלים (תרד/ בייבי/ רוקט) יש משהו פחות טוב? כי אני רואה ששפים תמיד מורידים אותם בהכנת ארוחות...או שזה רק מטעמי טעם ..ומבחינה ויטמינית..הם כן טובים אולי אפילו יותר ?? 2. האם הגרעינים שיש בתוך הפלפל שבדרך כלל אנחנו זורקים אותם בהכנת סלט....האם יש בהם ויטמינים גם ? 3. האם אפשר לומר שקופסאות שימורים באופן כללי וגורף זה דבר לא בריא לכל סוגיהם ובכללם תירס אפונה וכד' עקב החומרים המשמרים? תודה