שלום רב ברצוני לדעת איפה ניתן לרכוש בארץ קומיקסים של צבי הנינג´ה , יש סידרה חדשה של חברת מיראז וגם סדרות יותר ישנות. כמו כן יש ברשותי הרבה קומיקסים של ספיידרמן ואקס מן בעיברית יש מישהו שיהיה מעוניין בזה? תודה רבה
מצאתי את זה אבל הבעייה היא שעולם הקומיקס למשל לא חזר אלי למרות ששלחתי לו איימיל ואף השארתי הודעה בטלפון , ואצל החנות השנייה שם השארתי מייל ועדיין לא חזרו אלי. תודה רבה על העזרה.
ספרים, דיסקים, מגזינים ופנזינים אלטרנטיביים, וגם ספריית השאלה עם כמה ספרי קומיקס מוצלחים. מונטיפיורי 30, ת"א, ליד פינת אלנבי. השם: היתה שם מספרה, והם החליטו להשאיר את השם.
סטימצקי- כלום מודן- כלום כל חנות ספרים שקרובה אלי לבית- כלום!!! אני פשוט לא מוצאת קומיקסים! היה לי מזל שמצאתי בכלל את ארינאה- הוא היה תקוע תקוע באיזושהי פינה נידחת בקצה החנות ואפילו כששאלתי את המוכרת אם יש להם את ארינאה, היא לא הבינה בכלל על מה אני מדברת! יש לי 6 קומיקסים וגם את אלה השגתי במזל... 3 מהדוכן של קומיקום ועוד שניים אחרים בסטימצקי ועוד אחד מבית הספר שלי. בקיצור- אני חיייבת שמות של חנויות! ד"א- וויש מי לאק! מחרתיים ההרצאה שלי על קומיקס!!!!
עולם הירחונים תל אביב דיזנגוף סנטר קומה שלישית מעל שער שלוש קומיקסים של DC ומרוול בלבד למרות שזה עומד להשתנות בקרוב כמעט כל הסדרות מגיעות במחיר יותר מוזל מכל שלושת החברות שמוזכרות כאן דקל בתחנה המרכזית החדשה קומה שלישית כניסה משער שלוש חנות של ספרים משומשים פורנו וקומיקס יד שניה ושלישית אפשר למצוא מציאות את הקומיקסים החדשים שלו הוא קונה מעולם הירחונים ושם עליהם מחיר יותר גבוה אז לא לקנות שם קומיקסים חדשים ברגע שביקרת שם פעם אחת לא תחזרי לשם יותר כי הסחורה כמעט ואף פעם לא משתנה