מספר שאלות

orendx

New member
מספר שאלות

שלום רב ברצוני לדעת איפה ניתן לרכוש בארץ קומיקסים של צבי הנינג´ה , יש סידרה חדשה של חברת מיראז וגם סדרות יותר ישנות. כמו כן יש ברשותי הרבה קומיקסים של ספיידרמן ואקס מן בעיברית יש מישהו שיהיה מעוניין בזה? תודה רבה

orendx

New member
תגובה

לא בדיוק מצאתי את התשובה בשורה הכותרת , אני פשוט חדש פה ואני אשמח לקבל תשובה יותר מדוייקת. תודה רבה על כל העזרה.

yonabarak

New member
מעל שורת הכותרת, בכחול

מה יותר בולט מזה? שי: כדאי שתוסיף לרשימה גם חנויות לא מקוונות כמו מישל, דקל ספרים, סלון מזל וכו.

orendx

New member
תשובה

מצאתי את זה אבל הבעייה היא שעולם הקומיקס למשל לא חזר אלי למרות ששלחתי לו איימיל ואף השארתי הודעה בטלפון , ואצל החנות השנייה שם השארתי מייל ועדיין לא חזרו אלי. תודה רבה על העזרה.

rroo

New member
יש חנות בשם סלון מזל ?

או שסתם צחקת ? את דקל ומישל אני מכיר וגם את הגלריה ברחוב דיזנגוף יש עוד חניות בסביבה ?

yonabarak

New member
סלון מזל

ספרים, דיסקים, מגזינים ופנזינים אלטרנטיביים, וגם ספריית השאלה עם כמה ספרי קומיקס מוצלחים. מונטיפיורי 30, ת"א, ליד פינת אלנבי. השם: היתה שם מספרה, והם החליטו להשאיר את השם.

comicsgirl

New member
אז...

יש חנויות קומיקס או אין?! הצלחתם לבלבל אותי כבר יותר מידי!!!

effigy

New member
יש חנויות גם קומיקס...

אני לא אפרסם אותם כיאז אני אצטרך לפרסם כל חנות ספרים במדינה... וגם חנויות כלי כתיבה... וכל בום (כל בו ברבים)...

comicsgirl

New member
אז ככה:

סטימצקי- כלום מודן- כלום כל חנות ספרים שקרובה אלי לבית- כלום!!! אני פשוט לא מוצאת קומיקסים! היה לי מזל שמצאתי בכלל את ארינאה- הוא היה תקוע תקוע באיזושהי פינה נידחת בקצה החנות ואפילו כששאלתי את המוכרת אם יש להם את ארינאה, היא לא הבינה בכלל על מה אני מדברת! יש לי 6 קומיקסים וגם את אלה השגתי במזל... 3 מהדוכן של קומיקום ועוד שניים אחרים בסטימצקי ועוד אחד מבית הספר שלי. בקיצור- אני חיייבת שמות של חנויות! ד"א- וויש מי לאק! מחרתיים ההרצאה שלי על קומיקס!!!!

rroo

New member
חנויות

עולם הירחונים תל אביב דיזנגוף סנטר קומה שלישית מעל שער שלוש קומיקסים של DC ומרוול בלבד למרות שזה עומד להשתנות בקרוב כמעט כל הסדרות מגיעות במחיר יותר מוזל מכל שלושת החברות שמוזכרות כאן דקל בתחנה המרכזית החדשה קומה שלישית כניסה משער שלוש חנות של ספרים משומשים פורנו וקומיקס יד שניה ושלישית אפשר למצוא מציאות את הקומיקסים החדשים שלו הוא קונה מעולם הירחונים ושם עליהם מחיר יותר גבוה אז לא לקנות שם קומיקסים חדשים ברגע שביקרת שם פעם אחת לא תחזרי לשם יותר כי הסחורה כמעט ואף פעם לא משתנה

ailag

New member
tower records ת"א. תמיד שוכחים..

לא שהם כזה להיט אבל יש להם. עזריאלי ומגדל האופרה. עולם הקומיקס וTPים.

alro

New member
משתנה אבל...

צריך לבוא בהפרשים של כמה חודשים וגם אז השינוי לא רציני הסחורה אני מתכוון

למעלה