מספר שאלות

פחזול25

New member
מספר שאלות

שלום רב, מזה זמן רב אני מתלבט האם לקנות PALM או POCKET PC... אנסה את מזלי בפורום זה... אז ככה... אלה הצרכים שלי: יכולת גלישה באינטרנט (כמעט כמו במחשב הביתי) - באמצעות טלפון סלולרי הרצת סרטים AVI,MPG,MOV השמעת MP3 ו...משחקים.. עכשיו הבנתי שה CLIE NX60 של סוני מכיל כמעט את כל הפונקציות הללו, אבל אני יודע שהפוקס פיסי מתקדם הרבה יותר מהפלם. שאלתי היא לגבי ה IPAQ H5450 האם הוא יכול לענות על צרכיי? האם גם עליו אני יכול להתקין עברית על אף שאני קונה אותו בארה"ב? ובכלל האם כדאי לקנות בימים אלו מחשב כף יד או האם כדאי להמתין שייצאו חדשים יותר? תודה מראש!

castroman

New member
תשובה ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

אני רואה שיש לך צרכי מולמטימדיה והSONY לא ממש ממש מתאים, עדיף POCKETPC... ה5450 נחשב למכשיר המשוכלל ביותר והוא יתאים לצרכיך... בקשר לסרטים אתה צריך תוכנות צד שלישי על מנת לצפות בהם (עולות בד"כ כלל כסף)... בקשר למשחקים הPOCKET PC עולה בכמה וכמה רמות... בקשר לעברית, הנוכחית היא לא משהו, אבל בקרוב (החודש) אמורה לצאת עברית חדשה ומשפורת ותוכל לקנות אותה...

kenderkin

New member
תשאל גם בפורום פאלם ../images/Emo9.gif

על מנת לקבל לשמוע גם את הצד השני, אני אישית מעריץ פאלם עענננקקק!

vicom70

New member
RE: מספר שאלות

לרו המכשירים עם מערכת הפלה PALM מסך כמעט פי שתיים פחות מPOCKETPC. כדי לשמוע MP3 צריך לקנות כרטיס הרחבה. לPOCKETPC צריך רק לחבר אוזניות. ולהנות מMP3. (מכשירי CLIE אני לא מכיר).

למעלה