מספר שאלות

orendx

New member
מספר שאלות

שלום רב יש לי מספר שאלות ואני אשמח אם מישהו יענה לי : 1.הם יש חנות אונליין טובה בישראל לקומיקס? אני מצאתי את האתר הזה : http://www.com-x.co.il/index.asp אבל כאשר חיפשתי לקבל מהתמיכה שלהם מספר שאלות לא חזרו אלי לאחר ששלחתי להם יותר מאימייל אחד. אם מישהו מכיר אותם ויכול לעזור לי להגיע אליהם אני אשמח. 2.האם קיימים קומיקסים של דרגון בול זי , אני יודע שקיימים ספרי משחקי תפקידים אבל אין לי מושג אם יש אותם בארץ אם כן איפה ניתן לרכוש אותם? 3.איפה ניתן להשיג את הקומיקסים של צבי הנינג'ה(הפצת דרימוייב) החדשים ושל חתולי הרעם? 4.יש לי קומקסים ישנים בעיברית של אקס מן וספיידרמן האם הם שווים משהו? תודה רבה.

ykonijn

New member
תשובות

1. קצת פירסום עצמי - אמנם לא פתחנו את החנות אונליין שלנו עדיין, אבל ביום שני ה 15.9 נפתחת החנות האמיתית (לא ווירטואלית) לקומיקס ברח' ברודצקי 15 בתל אביב. 2. עד כמה שידוע לי כיום אין קומיקס של Dragon Ball Z. לנו יהיו מספר מוצרים של החבורה העליזה הזו, כולל מאגזינים. 3. אצלנו :) 4. עקרונית אין ערך אספני לחוברות קומיקס בעברית, אבל בפסטיבלים כבר ראיתי אנשים שמחפשים לקנות אותם. אם אתה מעוניין למכור, הייתי ממליץ לך לפרסם רשימה ולשאול אנשים אם הם מעוניינים.

orendx

New member
תגובה

אוקיי תודה רבה , ניכנסתי לאתר שננת לי אבל המחיר שם בדולרים , כמה זה בשקלים או שזה אותו דבר? והאם יש אפשרות להביא את הקומיקסים בעיברית לחנות שלך ? תודה רבה.

orendx

New member
תגובה

קודם כל תודה רבה אני מאוד מעריך את זה , לגבי המחירים באנגלית אני אישית מחפש את הזה של צבי הנינג'ה ואני יודע שהוא יצא כבר בארצות הברית , לגבי הקומיקסים בעיברית יש לי גם פוסטר שהיה מצורף לזה והם במצב ממש מצויין. תודה רבה. לגבי האתר השני שנתנו לי פה אני לא מצאתי דרך למצוא שם את הקומיקס של צבי הנינג'ה אם מישהו יעזור לי אני אשמח.

comicsgirl

New member
אז ככה:

תכתוב אי-מייל לערן, שהוא אחד מבעלי קומיקום, ותשאל אותו אם יש להם את צבי הנינג'ה במלאי. אני מאוד מקווה, בשבילך, שהוא יגיד כן
. [email protected] מקווה שעזרתי.

ykonijn

New member
בבקשה

הקומיקס שמוצגים כרגע באתר הם הצצות לקומיקס עתידיים שיצאו בארה"ב ולכן המחירים בדולרים. המחירים בשקלים נקבעים כאשר הם מגיעים ארצה, ויפורסמו באתר ברגע שנפתח את חלק החנות המקוונת. בקשר לקומיקס בעברית. עקרונית אפשר, אבל לא הייתי ממליץ מאחר ולא אוכל לתת לך מחיר טוב בשבילהם. לא שלא הייתי רוצה, אבל מאחר ואינך יכול לספק לי חשבונית אזי מס הכנסה לא יכיר לי בהם כהוצאות ולכן הם יעלו לי בסופו של דבר יותר ממה שאמכור אותם בהם. אם אתה מעוניין ניתן לדבר על זיכוי.

dorimani

New member
אפרופו קומיקאזה...

ניתן יהיה להשיג בחנות ניילונים וקרטונים לשמירה על החוברות קומיקס שלא יתקמטו וכו'...?

ykonijn

New member
בהחלט

בהחלט, וגם קופסאות מיוחדות לאיחסון קומיקס.

Thanos

New member
מה המחירים?

אם יש אני אשמח לדעת מהם המחירים של: חבילת שקיות סילבר אייג', חבילת קרטונים סילבר אייג' קרטון של 150 חוברות. ועוד משהו יוסי, עדיין כשנכנסים לאתר דרך הדומיין "www.comikaza.co.il" האין קוקיז ואם אני מזדהה זה לא עוזר.

ykonijn

New member
כרגע

אין לנו עדיין שקיות וקרטונים של סילבר אייג', אלא רק מודרנים. לגבי מחירם של אלו, טרם החלטנו, מאחר והמשלוח מתעכב בארה"ב ונוכל לקבוע מחירים רק לאחר שנדע את עלויות המשלוח המדויקות. לגבי הקוקיז - עדיין בטיפול :) אבל כמו שאמרתי פעם שעברה, אם נכנסים דרך comics-net.com לא צריכה להיות בעיה.

Thanos

New member
אין בעיה בקומיקס נט

אבל בכל הפרסומות של החנות כתבת רק את הכתובת של קומיקאזה אז אנשים שלא היו בקומיקס נט לפני הפרסומים ומכירים רק את הדומיין של קומיקאזה יכנסו פעם פעמיים ואז יתעצבנו ויפסיקו להכנס במקרה הרע. אולי כדאי לשים הודעה בכניסה לאתר שבנתיים האתר פועל תחת קומיקס-נט או משהו בסגנון.

comicsgirl

New member
האמת...

יש את CNV (מומלץ ע"י אורי פינק...) וקומיקום (בבעלות שניים מחברי הפורום)- שווה בדיקה. קומיקסים של דרגון בול Z? ת'אמת חיפשתי משהו לא מזמן בשביל חברה שלי ומסתבר שיש דבר כזה- אבל לא בארץ. ואם אתה מסתדר עם יפנית- אז סבבה לך!
בקשר לשאר השאלות: סורי, אין לי מושג...

למעלה