מספר שאלות

OakFields

New member
מספר שאלות

שלום קודם כל תודה לכל מי שכתב את המאמרים בפורום, עזרתם לי במספר גדול של שאלות. אני מעוניין לקנות מצלמת מיני-DV ומצאו חן בעיני 2 דגמים שונים של SONY גם בגלל המחיר וגם בגלל מספר בקורות שקראתי ברשת, אבל בכל זאת באם למישהו מהפורום יש נסיון עם SONY DCR-TRV14E או הDCR-TRCV22??? ההבדל הגדול שראיתי חוץ מהמחיר כמובן היתה האפשרות לDV IN וOUT ב22, איזה יתרון זה נותן לי חוץ מהאפשרות להעברת קלטות ישנות לדיגיטליות? בקשר לFIREWIRE וUSB, מבחינת איכות התמונה מה ההבדל הגדול? איכות התמונה יורדת דרסטית שאני מעביר בכבל USB? אין תוכנות שאני יכול לערוך איתם בצורה חובבנית בלי כרטיס וידאו? תודה!

videokid

New member
תשובה;

אם אתה רוצה להכניס סרטים למחשב במיוחד אם אתה רוצה לעשות זאת ללא כרטיס עריכה יקר, אתה חייב מצלמה עם DV IN בקשר לUSB בעקרון זה נועד להכניס תמונות סטילס בלבד אני לא יודע אם זה אפשרי בכלל לדגום וידאו דרך זה. אם אתה מעוניין בכרטיס שבכל זאת זאת נועד לעריכת וידאו ומחירו סביב ה 300 (זה כרטיס FIREWIRE עם מעבד של סוני וזיכרון BUFFER) תשלח לי מייל ואני ינסה לבדוק באיזה חנויות הוא עדיין קיים. אני הרכבתי כמה מערכות עם הכרטיס הזה והוא נותן תוצאות טובות מאוד. ועד היום (שנה אחרי ההתקנה) לא היו תלונות.

למעלה