קניתי IPOD 40G. 1) איך אני יכול להעביר שירים מIPOD ל IPOD, בלי למחוק את הקיים? 2)יש לי מחשב בבית ובמשרד, איך אני יכול להעביר שירים משני המחשבים כאשר הKIBRARYכמובן שונה ביניהם,שוב בלי למחוק שירים קימים ב IPOD?
תשובות: 1. אתה לא יכול להעביר ביניהם אתה צריך מחשב מתווך ותוכנה שיודעת לחלץ את הקבצים מהאיפוד כי איטונז לא יודעת למשוך מהאיפוד 2. אם תבחר באיטונז לא לאשר סינכרון אוטומטי אז לא ימחקו השירים אבל תצטרך להעתיק ידנית את מה שתרצה לעדכן באיפוד
בבקשה לעתיד תחזרו 3 דפים אחרוה מקסימום אני עונה את אותה תשובה כדי שהפורום יראה יותר נחמד אבל גם לי יש גבול, זה לא אומר שאני לא ירשום מחדש, אבל בבקשה תחפשו לפני שאתם שואלים (וזה כולל את כווולם), מי שרוצה יכול גם לחפש בחיפוש המורחב או לחפש בשאלות והתשבות של הפורום (ואלרונד אם זה לא כתוב שם תכתוב שם. ישנה תוכנה בשם EphPod שאיתה אני עבדתי. ישנה עוד תוכנה שאני לא ערב לה אבל טוענים שהיא הטובה ביותר והיא ניקראת PodUtil
זה לא מובטח פעם אחרונה שחיברתי אי פוד זה היה ליפני חודש חודשיים. ברגע שמחברים את האי פוד ופותחים את האי טונז אז ניפתחת שאלה את פשוט עונה לו שלא יעשה סינכרון אוטומטי. יש עוד דרך שאני לא זוכר כרגע, מצטער.
את תקבלי את האיקון של האיפוד בבאר השמאלי וגם בחלק התחתון של התוכנה ואז תלחצי על האיקון שלמטה ותקבלי את החלון ההגדרות שם תבחרי בידני וזהו נגמר הסיפור בהצלחה