מספר שאלות...

lee_1

New member
מספר שאלות...

אם יש לי פרופיל 24 לשנה, אני עדיין יכולה להתנדב? ואם עכשיו אני אתחיל בתהליך ההתנדבות, תוך כמה זמן אני אוכל להתחיל את השירות? למי צריך לפנות?

lee_1

New member
אההה ועוד שאלה ששכחתי

אחרי שאני אתחיל את ההתנדבות, כבר לא יכולים לעלות לי את הפרופיל ולגייס אותי?

המרחפת

New member
הם יכולים

כמו שלורדנור אמר, 24 לשנה זה באמת 24 לשנה. אחרי שנה עושים ועדה נוספת ובודקים אם חל שיפור. לפי זה מחליטים אם להעלות פרופיל, או להוריד.

עוזאבי

New member
כמה תשובות

קודם כל אציין שקחי את התשובות שלי בעירבון מוגבל.. אז ככה, את יכולה להתנדב עם 24 לשנה, את צריכה לפנות למדור פרט בלישכת הגיוס שלך ושם תתחילי את כל ההליך המאודדדד ארוך,ושאני אומר מאוד ארוך זה בד"כ נע בין חצי שנה עד שנה!(בלי שום רצון להשביז אותך..)

lee_1

New member
אם הסיבה שבגללה

הפורפיל שלי הוא 24 זה משקל עודף, התהליך אמור לקחת פחות זמן, לא?

TRANSFER

New member
שלום...

לבעלי פרופיל 24 בגלל השמנה התהליך יותר קל מאשר להרבה בעיות אחרות שאני שומע כאן בפורום. אם יש לך לחץ דם גבוהה אז כנראה שתצטרכי לשלוח להם בערך 10 מדידות. והמשקל הנוכחי שלך+ הגובהה. בכל אופן תגישי את הבקשה להתנדבות כמה שיותר מהר. ואם תרדי במהלך השנה כמות רצינית של קילוגרמים אז תשלחי להם את הנתונים יעשו לך וועדה רפואית ותתגייסי כחיילת רגילה.

shiri_b

New member
עם פרופיל 24 אפשר להתחיל

את התהליך התנדבות, בועדה הרפואית לא יכלו לתת לי 21 (היה חסר בדיקות) ואמרתי להם שאני רוצה להתנדב אז אחרי שהבטחתי להם שאני לא הולכת ללמוד הם אמרו שיתנו לי 24 זמני שאני אוכל להתחיל בתהליך התנדבות ואח"כ ישנו את זה כבר.

lee_1

New member
ברגע שאני מתחילה את התהליך של

ההתנדבות, הם לא יכולים יותר לעלות לי את הפרופיל? ז"א, אם נניח פתאום אני אתחיל להרזות אבל כבר התחלתי את ההתנדבות, הם יכולים פתאום לעלות לי את הפרופילו לגייס אותי כרגיל?

LordNor

New member
הם בהחלט יכולים לעלות את הפרופיל

אם יימצאו שאת כשירה לשירות צבאי. אם את כבר מתנדבת, תיאלצי לעבור טירונות רגילה כמו שאר הבנות ולגבי התפקיד זה כבר נתון לצורכי צה"ל.

lee_1

New member
יש לי רעיון עם אחראית התנדבות

בתחילת ינואר, אני מאמינה שהיא תענה על כל השאלות שיש לי... אני רק מקווה שאני לא עושה צעד מוטעה כי עוד 8 חודשים אני יכולה לקבל פטור מנהלי

המרחפת

New member
מה זה פטור מנהלי?

לדעתי את לא עושה טעות. עדיף להתנדב עם 24 מאשר לחכות עד שהפרופיל קבוע כי יש אחת משתי אפשרויות: 1. יקבעו לך פרופיל 21 קבוע. טוב, בינתיים את כבר בצבא, וצריכה רק להמשיך את השירות. 2. יעלו לך פרופיל, ישלחו אותך לעשות טירונות, ובינתיים, הפז"מ דפק, שוב, הדבר היחיד שנשאר הוא להמשיך את השירות.

newKiticat

New member
לי????

בגלל זה פנית אליי באיסיי? את רוצה להתנדב? מה קרה בשינוי גישה? אני ממש סקרנית לשמוע... אם את טועה או לא? אני לא יודעת. אני בעד התנדבות- את כבר יודעת את זה. ואני מאוד מכבדת אותך למרות שהחלטת אז לא להתגייס.... אני לא יודעת אם את טועה או לא- כי אני לא יודעת מה מניע אותך במחשבה על ההחלטה הזו....

למעלה