מספר שאלות

מספר שאלות

סבתא שלי תמיד אומרת לי ורציתי לדעת אם זה באמת נכון 1- מרק עוף באמת טוב לבריאות? כי זה ממש ממש מגעיל 2-זה לא בריא לכסוס ציפורניים 3-אני אתקרר אם אני אצא עם שיער רטוב ובלי נעלים? 4-אסור לנשים לשבת על רצפה קרה כי זה לא טוב לרחם 5-שאלה קצת לא קשורה אבל,באמת שהדור של היום לא כמו הדור של פעם? תודה בכול מקרה

0 אור 0

New member
התשובות שלי

1- מרק עוף באמת טוב לבריאות? כי זה ממש ממש מגעיל מרק עף ממש טוב לשפעת ובכלל לחורף - אבל אם את לא אוהבת, אז מרק ירקות עשיר עם הרבה פטרוזיליה ומיגוון ירקות יעשה אותה עבודה. 2-זה לא בריא לכסוס ציפורניים ממש ממש לא בריא, הכסיסה גורמת לצמצום השטח הבריא והחי של הציפורן (החלק של האצבע שמחובר לציפורן ונמצא מתחתיו), גורם להתפתחות של דלקות ופטריות באצבע, היווצרות תמידית של רוק בפה לא טובה, לילדים זה כמובן גורם גם לצמיחה לא תקינה של השיניים ובסוף בסוף - לא שייך לבריאות - אבל הציפורניים של מי שכוסס מאד לא אסטטיות , ויש אנשים רבים שזה אפילו דוחה אותם. בקיצור - הסבתא צודקת - עדיף לכסוס גזר במקום. 3-אני אתקרר אם אני אצא עם שיער רטוב ובלי נעלים? אם את עושה את זה בחורף, אז תתקררי. רוב האנשים מתחילים להרגיש את זה מגיל 30+ (או אפילו 40) 4-אסור לנשים לשבת על רצפה קרה כי זה לא טוב לרחם לא רק סבתא שלך אומרת כך, אלא גם ברפוא הסינית וההודית - ממליצים לחמם את האיזורים האלו. 5-שאלה קצת לא קשורה אבל,באמת שהדור של היום לא כמו הדור של פעם? ברור שנכון! אבל לא בטוח שזה דוקא לרעה. במובנים רבים הדור של היום טוב מהדור של פעם.

מותר לי

New member
לגבי שאלה 3:

את תתקררי במובן של- איך להיות גוש קרח בשתי שניות. אם אין לך וירוס רדום- את לא תחלי מזה. היפותרמיה או כויות קור- יש סיכוי חזק שתחטפי... בקיצור- תכנסי מתחת לשמיכה אחרי מקלחת, או שתשימי כובע ונעליים ותצאי...

מספר תשובות ../images/Emo13.gif

1. לא חושבת שזה טוב לבריאות, אבל לי זה טעים :) 2. לא שלא בריא, פשוט לא אסתטי וממכר 3. קירור לא מגיע לבד, הוא מגיע מנגיף/חיידק, אבל אם הוא שוכן לך בגוף, שיער רטוב בחוץ יכול להרע לעניין 4. זה לא טוב בעיקר לנשים שרוצות להרות, כי הרחם צריך להיות חם בד"כ. עוד שהו, לנשים בד"כ יותר קר כי כשקר חום הגוף עובר ברובו לרחם 5. בהחלט לא כמו הדור של פעם
אנחנו מופרעים

למעלה