מספר שאלות

Lady Drm

New member
מספר שאלות

לאחר שכמה נגנים שבקו לי חיים, חשבתי על לקנות אחד טוב אחת ולתמיד, עם אחריות והכל. שאלתי היא כאשר אומרים שאייריבר(האייץ' 100 ומשהו או 300 ומשהו) ובעצם כל נגן עם הארד דיסק אינו מתאים לספרוט הכוונה ריצות ודומיו ולאו דווקא רכיבה על אופניים או הליכה מהירה אני מניחה, רק שזה לא יקפוץ..? שאלה נוספת, אני רוצה נגן באזור ה5 ג'יגה, מה היתרונות של הפלאש מול ההארד דיסק ולהיפך?, מה יותר מומלץ ואיזה מכשירים מומלצים משני הסוגים? תודה רבה, טל.

יאיר B

New member
אני אתחיל מהסוף דווקא:

אין כיום נגן פלאש עם 5GB - מקסימום יש 4GB (איפוד נאנו). יש גם 2GB נאנו ורוב הפלאשים הם עד 1GB. 5GB זה רק מיקרודרייב (סוג של הרדיסק קטן). לגבי שמות הנגנים שרשמת: H100 לא נמכר יותר. יש H10 (5/6GB - מיקרופלאש). H320/340 (20/40GB) יש עוד להשיג, אם כי גרסת ה-20GB יוצאת לאט לאט וגרסת ה-20GB של H10 מחליפה אותה. לגבי נגני דיסקשיח: הליכה מהירה לא צריכה להוות בעיה. ריצה כן - טלטלות רבות מדי. לגבי רכיבה על אופניים זה גם יכול להיות בעיה (הכוונה לרכיבה בכביש ואל אופנים בחדר כושר, שם אין בעיה). בכביש יש באמפרים, שברים וקפיצות שונות שלא ממש טובות עבור הדיסקשיח. על נסיעת שטח אין מה לדבר בכלל. על הייתרונות של פלאש מול הרדיסק יש בתאגליין משהו. כשתחליט מה אתה רוצה (פלאש או דיסקשיח) וגם כמה אתה מוכן להשקיע וכמה נפח אתה רוצה - נוכל ליעץ לך בצורה טובה יותר.

בוזו

New member
h10 מיקרופלאש?

מה זה אומר בעצם שהוא מיקרופלאש ולא הארדיסק?

JustThomas

New member
אין כזה דבר ../images/Emo3.gif

יאיר כנראה התבלבל, לH10 יש כונן מיקרודרייב. זה בעצם הארד-דיסק קטן.

יאיר B

New member
../images/Emo45.gif מיקרודרייב - טעות שלי. מצטער..

למרות שלך תדע מה עוד ימציאו

למעלה