מספר שאלות:

• פותח הנושא 4tis
  • פורסם בתאריך

4tis

New member
מספר שאלות:

1-מה התעריף לעבודה ביום הבחירות? מאיזה שעה עד איזה שעה נחשבת תוספת השכר? 2-אני עובד במקום ללא הפסקה ואוכל לעיתים מעל 8 שעות, מה פיצוי/ההחזר הכספי לו אני זכאי? 3-במידה ויש תנאים שאיני מקבל למי אוכל לפנות? תודה

joshh

New member
אתה מוזמן לפנות לאבי.

לדעתי התעריף הינו 200% לגבי פיצויים ושאר ירקות אתה מוזמן לאבי. אפילו במסרים

joshh

New member
אני בידיוק...

מנסה לדבר איתו כדי שיכנס ויכתוב בעצמו. הינה בנתיים נייד - 0542205007 הוא היו"ר של אמי"ל. joshua

avi1976

New member
שלום לך

אכן, אם אתה עובד ביום בחירות מגיעים לך 200%. אם אינך עובד מגיע לך יום חופשה בתשלום (תשלום כאילו עבדת של 100%).

avi1976

New member
תוכל לפנות לאמי"ל

בנוסף לתשלום לפי חוק ביום הבחירות אזי חובה לשלם לך כמו בכל יום. שעות נוספות: מעל 8 שעות ביום ומעל 7 שעות בלילה. בנוסף את כל התנאים הסוציאלים המגיעים לפי כל דין. בנוגע לפיצוי נזיקי ו/או תשלום על אש"ל תוכל לתבוע רק אם אתה מאבטח וכל עוד אתה עובד. במבחן הפסיקה כרגע לא תוכל לתבוע אש"ל לאחר ניתוק יחסי עובד מעביד כמו הרבה תוספות נלוות אחרות. לפיכך אני תמיד ממליץ להתחיל לתבוע כל עוד מתקיימים יחסי עובד מעביד וזאת לקבל את כל הדרוש וגם להתגבר על התיישנויות מסויימות. בנוגע לעוולות נזיקיות אחרות (כגון הפסקות ועוד) קיימת עדיין בעיה מסויימת לתבוע זאת בבית דין לעבודה ובבתי משפט אחרים עד שיגיע התקדים המיוחל (עד כה תביעות אלה נכשלו במבחן הפסיקה). בברכה ובהצלחה

4tis

New member
תודה רבה על התגובות, אני באמת

אבדוק לעומק את הנאמר כאן ובאתר אמיל

למעלה