מספר שירים שכתבתי ישורשרו לפה

הניצוץ

הניצוץ הבליח במוחי וגרם לי לחשוב. לחשוב על ההווה העבר. העתיד. לחשוב איך פעם היה לי רע ומחר יהיה טוב אותו ניצוץ היום כבר שיר ולי כל יום הוא מזכיר איך פעם היה רע והיום כבר טוב.

תלתלית

New member
הניצוץ

מקסים ואופטימי. מהרע הצלחת לראות את הטוב ולהאיר את הכול
בכתיבה קסומה.

אגב,

מוטיב הניצוץ מזכיר שיר של בילאיק...כיוונת לדעת גדולים(; (בשיר "לא זכיתי באור מן ההפקר"...אחחח, מה שבגרות בספרות עושה לך...אם המורה הייתה יודעת שאני עדיין זוכרת היא הייתה גאה(= )

הדשא של השכן

הדשא, אותו טיפחתי בקפידה הדשא, אותו השקיתי כל יום עדיין – ירוק יותר אצל השכן כשבא היום ושאלתי- למה? למה הדשא שלך כזה יפה אמר לי השכן בחיוך אתה משקה את הדשא שלך במים אני – באהבה

מאד אהבתי את הרעיון רק ש...

אם מותר לשאול כמה שאלות בונות... או אולי יותר נכון צריך לנסח זאת כשאלות לחשיבה...? האם אתה זה שטיפחת את הדשא של השכן? האם הזנחת את הדשא שלך והתעמקת בשלו...? האם אתה זה הוא שהשקה את הדשא של השכן באהבה..?

נראה לי שאם שני השורות האחרונות

יהיו בגרשיים זה יהפוך את השיר למובן יותר. אני , בשיר , משקה את הדשא במים ובאובססיביות לעשות אותו יותר יפה וכל זה השכן מאידך "משקה" באהבה ולכן שלו אוטומטית יוצא יותר יפה. המסר שניסיתי להעביר הוא שצריך לעשות הכל באהבה קודם כל ולא בקנאות או אובססיביות או משהו דומה.

תלתלית

New member
איזה יופי

טיפוח נעים, רגוע, אוהב ושקט עדיף על פני אובססיביות חסרת הכרה. זה קשה לזכור את זה
אבל מועיל בסופו של דבר...

השיפור

אותו שיפור קרה כאילו כמו מתנה אותו חיוך על פניה שמרח חיוך על פניי גרם לי לחייך – עם הלב אותה שיחה שניהלנו צחקנו , אמרנו ושאלנו גרמה לי לחייך – עם הלב ועכשיו חצי הלב שלי ממתין עם חיוך להתחבר ללב המחייך שלה.

תלתלית

New member
שיפור

("כאילו" ו"כמו" זה אותו דבר מבחינת משמעות, אפשר לוותר על אחת מהן)
מחייך זה הכי כיף.. שיהיה בהצלחה איתה

בלי שם

מקומי מהמיטה ועד לשכיבתי חזרה רואה אני הרבה אנשים חלקם – עם לב אדום ואוהב חלקם – עם לב שחור ושונא אני רואה לי למטרה כל יום לקחת לב שחור ועם הלב האדום של הסביבה לצבוע אותו בחזרה

fabella

New member
מטרה ראויה

לדעתי.. האופטימיות בשירך העלתה חיוך על פניי

האהבה\התהום לא החלטתי עוד

אותה אהבה שאמצתי אל חקי אותה אהבה שקבלתי ברצון השאירה אותי מול תהום. מול תהום שנראית אין סופית אך בסופה נמצאת המתנה הכי יפה נמצא המפתח ללבה של הנערה אני – רק צריך למצוא את האומץ לקפוץ לתוך אותה תהום

למעלה