מסקנה לאחר עיצוב רחב היקף

RedR

New member
מסקנה לאחר עיצוב רחב היקף

שלום , כבר הרבה זמן הרגשתי שאני חייב לשנות את הבית , אני גר בבית בין שני קומות ואנחנו 3 נפשות . לי התחשק הרבה זמן לתת לבית מראה ותחושה יותר עתידני ולכן לאחר חסכון של של כחצי שנה עשיתי קניית רהיטים מסיבית , והכל במראה עתידני , שאני אומר עתידני אני מתכוון לפלטות של אפור וכסוף , הרבה ניקלים המתאפיינים ברגלי השולחונות ומדפים . קניתי סלון חדש מעור שחור , וכורסאת טלוויזיה מתקדמת המפנקת אותך בכל אופציות המסג' המתקדמות . כמו כן החלפתי מספר מכשירי מטבח כגון המיקורגל , הכיריים ומדפי המטבח. את כל הבית פינקתי ברשת אחלוטית . כל העסק עלה לי קצת יותר מ - 50 אלף שקל . אני חייב להגיד שאני נדהמתי מהשינוי ואני בשמחה יתן עצות איך ליישם את זה אבל אני חייב להגיד את השינוי הכי רציני דווקא הרגשתי מתחום אחר . חברה של אשתי המליצה לנו שאם כבר אנחנו עושים כזה שינוי דרסטי כדאי לנו גם להזמין יוצעת Feng Shui לביתינו וכך בעצם לתת לבית שינוי אמיתי הן במובן החומרי והן במובן האנרגתי . יועצת ה - Feng Shui בעבודה של שבוע השלימה את העיצוב את שלי ושינתה את רוב המיקומים של הרהיטים החדשים . אומנם אני לא מאמין גדול בתחום אבל אפילו אני מרגיש סוג של הרמוניה בסידור החדש . בכבוד רב , אלי .

יאפ

New member
יועצת הפנג שווי...

אשמח לשמוע איך באמת מתבצע יעוץ כזה, האם נבדקת גם הסביבה החיצונית? ואם אפשר לשאול מה התעריף ליעוץ? וכמובן נשמח לראות תמונות

RedR

New member
איך עובד הפאנג שווי .

אהלן, היעוץ עצמו מתבצע ככה : 1. מגיעה אליך 2. בוחנת את הבית 3. לוקחת רשימות ( באה עם מחשב נישא ומצלמה דיגיטלית ) 4. לאחר כבערך שבוע היא חוזרת אליך עם דו"ח מלא על כל פרטי הבית ( לפי כמות האספקטים שהוזמנו ) 5. לאחר מתן הדו"ח היא מסבירה באופן פרקטי על כל השינויים הנחוצים ואיך עושים אותם . סביבה חיצונית בהחלט נבדקת. לגבי המחיר אני מעדיף שתתקשר אליה , תגיד לה שאלי גלטמן שלח אליך. 051-957596 - ליאנה . לגבי התמונות שלי , יבואו בהמשך ... אני עוד לא עברתי לדיגיטלי ( אל תצחקו אלי ) .

למעלה