מסקנה עגומה:

מסקנה עגומה:

אני רוקדת כבר 11 שנים, והנה המסקנה שהגעתי אליה לאחר חקירה עמוקה בנושא: רוב הבנים בריקודי העם (ואני מדגישה: רוב הבנים) הם מניאקים איומים. יש יוצאי דופן, מן הסתם, אבל אני עדיין לא הכרתי כאלה. כל מה שמעניין אותם זה לנצל, לנצל ולנצל. איך הגעתי למסקנה הזאת? סיפוק ארוך. אל תשאלו. (כשאני אומרת אל תשאלו אני באמת מתכוונת לזה, בניגוד לשאר האנשים בעולם...) אבא שלי יודע את הסיבה העיקרית למסקנה אליה הגעתי. אבל תאמינו לי - זה לא סתם. זה לאחר מחקר ארוך, מעמיק ומתיש. Peace and Love! סתיו מישר (הבת של, למי שלא הבין...)

e.g

New member
סיפור ארוך

אני חושב שזה ההפך זה המ שאני מרגיש . אני בה לירקוד לא לנצל בשביל הכף שלי אני יכול לשבת בצד ולא ארקוד עם לא באלי לירקוד עם כל אחת. אני בה להנות ולא לעיתענות. המחקר שלך לא נעשה בלי משו פנים . תבדקי טוב. הבת של!!!

mk2

New member
אני סקרנית לשמוע את הסיפור

למה את לא מספרת לנו את הסיפור. זה מסוכן להאשים את כל הבנים. היום אנחנו הבנות מנצלות את הבנים. הנשים - כבר לא בעמדה נחותה - אי אפשר לנצל אותנו.

חחח... בדבר אחד אני מסכימה אתך:

אנחנו אלה שצריכות לנצל אותן... אבל מה לעשות שלפעמים זה ההפך. אני לא אתחיל לספר את הכל, כי זה ארוך ומייגע וסוחט ממני יותר מדי דמעות, אבל בוא נגיד שהבנים היחידים שאי פעם אהבתי באמת היו מהריקודי עם, וכולם שברו לי את הלב בלי למצמץ אפילו. זה קיצור מקוצר ביותר, והשמות שמורים במערכת. יום טוב לכולם! סתיו (ואני לא מתחבאת מאחורי הגב של. אני פשוט גאה להיות הבת של אבא שלי. אבל אני מאוד עצמאית, יותר מדי אם תשאלו אותו...
)

mk2

New member
את בחורה עצמאית אבל רגישה מדי

אם הגברברים האלה שוברים את לבך - סימן שאת רגישה מדי. צפצפי עליהם. אחד הולך שניים ירדפו אחריך , ואם לא - אל תדאגי. קצת סבלנות. לא כל בחורה היא מחושקת כל הזמן על ידי כל הגברים. לכל סיר יש את הכיסוי שלו. מאחלת לך הצלחה בחיים, עם הרגשנות שלך.

mk2

New member
ספרי לנו את הסיפור

קראי בדף הפורום להלן הנמקה לבקשתי זו. ספרי ואל תסתתרי מאחורי הגב של

מבינה אותך

אני ממש מבינה על מה את מדברת. אבל זה טבעי בגלל המצב. כמעט תמיד, מספר הבנים עולה על מספר הבנות. כך שכל בן רוקד מהווה אופציה לציד. אם אתה גם בחור, גם נראה בסדר, לא מסריח וגם רוקד פחות או יותר טוב - אזי אחרי מספר פעמים, גם אם לא היית כזה בהתחלה, אתה מתחיל להרגיש עליונות מסוימת, בטחון מופרז, הרגשה שלא תשאר לבד לעולם, שכל בת שאתה רק תסתכל עליה - מיד תקפוץ לזרועותיך, ולא משנה מה גילך, תמיד הצעירות והיפות ישמחו להיות בת-זוגתך לריקודים. כך שלכל אחד שיש בת-זוג - תמיד תבוא אחת שנראית טוב יותר, או שרוקדת טוב יותר, או צעירה יותר, כך שאין מה להתאמץ להיות אפילו נחמד לזו שרוקדת איתך, כי אתה בעצם עושה לה טובה שאתה מוכן לרקוד איתה. ואם כבר אתה רוקד איתה, אז אתה מצפה לתמורה ממנה, שהיא מעבר לסתם ריקוד... ואל תגידו לי שאתם לא יודעים על מה אני מדברת. ולכן סתו החמודה, אני חושבת שאין לך מה לקחת את זה אישית. זה הנשים בעצמם גרמו לגברים האלה להיות כאלה... ואת ממש נראית נערה מקסימה, ורוקדת נהדר, וכל בחור שלא מבין את זה - לא שווה את שברון הלב שלך, ותזכרי את המשפט: "אף אחד לא שווה את הדמעות שלך, ומי ששווה אותן - לא יגרום לך לעולם לבכות!"

איה10

New member
לא מסכימה לגמרי

עם המסקנה שלך. אני מודה שיש הרבה גברים שאכן באים מאותה סיבה שציינת (ואפילו אני נתקלתי בכמה כאלה), אבל ההכללה לא נראית לי. אני מאמינה שגברים רבים מגיעים מתוך אהבה לריקוד וגם כאלה שבאים כדי להכיר, יש כאלה שלא מחפשים רק סטוץ, אלא ממש מערכת יחסים. אז יכול להיות שנפלת בדיוק על כל הגברים הלא נכונים. אבל אל תתייאשי, את עוד צעירה, תזרמי ולסוף תמצאי את הגבר האמיתי והנכון בשבילך.

לחלוטין לא מסכימה עם המסקנה של סתיו

כמו שבכל מקום שתלכי אליו, תפגשי בני אדם (גברים ונשים) נחמדים ונחמדים פחות, למה שהרקדות תהיינה שונות? אז נכון שאני רוקדת רק שנה, אבל אני גם מבוגרת ממך בגיל ובנסיון חיים, פגשתי כל מיני אנשים בהרקדות. חלקם היו נחמדים, חלקם לא, חלקם רצו רק להינות מהרקדה, חלקם גם חיפשו קשר. חלק מאילו חיפשו מערכת מזדמנת וחלקם מערכת מחייבת יותר. השאלה מה את משדרת ואיך את מתמודדת. בדיוק כמו כל מקום אחר. צבא, אוניברסיטה, מקום עבודה. וכמו שידיד טוב שלי אמר פעם - מי שמחפש סטוץ ימצא אותו בכל מקום. גם בתור לניתוח הסרת טחורים.....

ולנו הגברים מותר להשמיע דעה ?

אין דבר גרוע מהכללות אז נכון יש גם גברים כאלו אבל אם שכחתן יש גם נשים כאלו אז בואו נשוב לפרופורציות כל אחד יעשה כרצונו ואין חובה על אף אחד להשתתף אז נכון שאני רוקד רק 20 שנים ועוד לא ראיתי הכל אבל כנראה שראיתי מספיק. ולך סתיו, הקשיבי למנוסות האביר נמצא אי שם ואני מאחל לך שגם ימצא אנחנו בכל מקרה לא כולנו מנייקים

איה10

New member
בוודאי שמותר לכם להשמיע דעה

ואפילו רצוי, הגיע הזמן שנעמיד את כולם במקום, נמאס עם הסטיגמה הזאת על אנשים שבאים לריקודי עם.

אם תסתכלו בהודעה מקורית שלי אז

תראו שכתבתי הרוב ואף הדגשתי חזור והדגש. ותודה על העידוד...

דרור שפ

New member
תגובה לגבי בנים

סתיו היקרה שלום תראי לדעתי אל תקחי ללב יש גם בחורים טובים בעולם ובתור אחד שרוקד זמן רב ובפנים את מוכרת לי אין לך מה לדאוג לדעתי את צעירה מאד ותספיקי להכיר את הגבר שלך רק תתאזרי בסבלנות ותשקיעי איפה שצריך הכוונה לימודים הבחור המתאים כבר יגיע בהמשך דבר נוסף רציתי לקבל פרטים לגביההרקדה בליל העצמאות של גדי ביטון תודה דרור ש

למעלה