מסקנה שהגעתי לגבי השחקנים בגותיקה

loren666

New member
מסקנה שהגעתי לגבי השחקנים בגותיקה

לפי דעתי השחקנים שלקחו בגותיקה לא כל כך מתאימים... האלי ברי היא לא מישהי שציפיתי לראות בסרט אימה משהו... או את פנולפה קרוז... ולפי דעתי האלי בארי לאמשחקת שם כל כך טוב רואים שזה לא מתאים לה הסרט עצמו נחמד...

xander55

New member
יש כלל שהוליווד צריכה להבין

על מנת שסרטי אימה לא יפדחו את הוליווד, שילמדו לא לקחת שחקנים מפורסמים לסרטי אימה, שיקחו שחקנים אנונימיים, זה תמיד עובד, לפחות עליי, אלא אם כן זה שרה מישל גלר, שלא משנה איפה תשימו אותה, מבחינתי היא תמיד תהיה זוכת אוסקר.

S

sunshineBK

Guest
אני לא יודעת בקשר לשחקנים...

אבל גוטיקה זה סרט ממש טוב, אני אהבתי... ודווקא לא ראיתי למה היא כל כך לא מתאימה, סתם לא רגילים לראות אותה בסרט אימה (והיא אגב נראית נורא שונה מעצמה...) ופנלופה קרוז בכלל לקח לי רוב הסרט לקלוט מי זאת, היא רק הייתה לי נורא מוכרת כל הזמן

loren666

New member
צודק

אני חושבת שאתה צודק... ובקשר לשרה מישל גלר... היא מדהימה והיא גם משחקת נפלא היא יודעת לבכות טוב... היא באמת זוכת אוסקר חבל שהוליווד לא שמו עדין לב לזה

D i l D o

New member
אתה כ"כ משוחד זה מפחיד!../images/Emo6.gif

באפי באפי באפי באפי באפי באפי באפי באפי באפי...

D i l D o

New member
מכיר את השיר הזועתי של רוני...

"אני רוצה (את מה שיש לה)"? זה הולך בערך ככה: אני רוצה את מה שיש לה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה אין חוקים באהבה אני לא אתנצל בלה בלה בלה בלה בלה...חרא של שיר בקיצור, אבל מה שנכון נכון - זובי עליך וקקי בידיך! נה נה בננה, וכל שאר הקללות מהילדות הנפלאה שלי - באפי כוסית עולמית ואני רוצה קצת!
הודעה מוזרה משו לא?

xander55

New member
כמו שאמרתי...קנאי!!!../images/Emo129.gif

אם רק היה אפשר לתת אוסקר על סדרות.

למעלה