../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאוףף דיייי לקרוא לי את המחשבות ולשים אותם בפורום לפניייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני באמת מתחילה לחשוב שאת חולקת איתי ועם נדיוש את המוח שלנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הייתכן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif טוב מסקנותיי מהפרק (שהן די דומות ברובן לשלך... מפתיע) ../images/Emo185.gifאוון מדהיםםםםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo94.gifהדברים שאוון אמר היו מדהימיםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo39.gifכולם היו מסטולים בפרק הזה וזה היה משעשע../images/Emo6.gif ../images/Emo113.gifריצ'י סאקקסססססס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איך הוא מעז להרים יד (או רגל... או כל איבר אחר בגוף שבא להכאיב למלאך שלי../images/Emo99.gif) על אוון המושלמון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לא מתקבל על הדעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אף פעם לא חיבבתי אותו../images/Emo4.gif פיכע ../images/Emo68.gifוואו, המועדון צחוק הזה זה דבר מאאאגניבבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני רוצה גם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה כל כך שולט../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני בעד שבמפגש שיהיה בעתיד לפורום (אם יהיה ואני מקווה שכן), נתכנס כולנו למועדון צחוק חד פעמי... יהיה שליטע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo185.gifגב ודומיניק../images/Emo5.gif... אני לא מאמינה שהיא שכבה עם יורם חטבבבב *רצה להקיא את נשמתי בשירותים או בשקית הזבל הקרובה* כאילו פיכסעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע *מזועזעת* ../images/Emo94.gifג'ייסון מסכן... הוא כל כך אומלל בלי אנגוס (שאינדיד יש לו את אחד השמות המזעזעים... בעע) מסכני... ממש אהבתי את הקטע שהוא צעק לריצ'י צחקתי לאללה../images/Emo6.gif ../images/Emo39.gifאוון מהמםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo113.gifאלכס הייתה חמודה רק בסוף הפרק... עד הסוף ממש היא לא הייתה חמודע כל כך במיוחד בקטע שאון הכין לה קפה והיא התנפלה עליו מסכני שלי ../images/Emo68.gifהקטע עם הסיפור של אוון הזה כל כך יפע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היה לי חשק לבכותתתת../images/Emo99.gif ../images/Emo185.gifהמזכירה של ג'ייסון ממש מוזרע ../images/Emo6.gif ../images/Emo94.gifשכריסטיאן מקסים כבר אמרתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gifלאיש מהמועדון צחוק היה צחוק מוזר מאוט../images/Emo3.gif ../images/Emo113.gifאוון מממממדהההההיייייםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo68.gifסה"כ, פרק מגניביישן ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif