מסקנות אחרי שחזרתי מריף דולפינים אילת השבוע

asafasaf26

New member
מסקנות אחרי שחזרתי מריף דולפינים אילת השבוע

המקום לא מטופח, מים עכורים ומלוכלכים איפה שהדולפינים. יש שם זבובים שעוקצים ברמה כואבת זבובים שמעולם לא הכרתי, המקום דרוש שיפוץ דחוף הוא נראה לי לא עבר שיפוץ מאז שהוקם. חבל באמת המקום נראה מוזנח והמזח איפה שאנשים הולכים לראות את הדולפינים נראה במצב לא טוב. הגדר שמפרידה בן החוף הסגור של המתרחצים לדולפינים נראה ממש נורא כל המקום הזה דרוש שיפוץ. נ.ב זה יכול להוביל לדכאון של הדולפינים.

Dani Barchana

New member
המים בהם נמצאים הדולפינים הם מי המפרץ

יש שמונה דולפינים בטח של 30,000 מטר רבוע ובעומק של 12 מטר בממוצע - והמים הם אותם מים כי רק רשת מבדילה בינם לבין הים, אם המים עכורים שם, הם יהיו עכורים בכל המפרץ. המזח עליו הולכים האנשים שופץ לפני שנה ובמצב מצויין, ואת הזבובים אף אחד לא ייבא במיוחד לריף, הם נמצאים בכל איזור החוף, במקומות בהם יש צמחיה, ובריף יש הרבה מאוד צמחיה.. הגדר בין חוף המתרחצים לדולפינים מלאה אלמוגים אם לזה אתה קורה ממש נורא.... ואם היית רציני, היית כותב לריף ולא לפורום, אם משהו באמת מדאיג אותך ואני בטוח שהיית מקבל תשובה רצינית.

asafyyy

New member
המיים

הייתי בחופים אחרים ולמשל בחוף של לייד טאבה המיים צלולים ושקופים, המיים בריף מלוכלכים יש שם למשל שקיות וכל מיני בקבובקים במיים שראיתי ועוד כל מיני לכלוך אחר הם לא משקיעים המקום נראה מוזנח וחבל וכמו שציינתי זה לא רק המיים.

asafyyy

New member
עוד דבר,כשהייתי בריף שמתי לב שהדולפינים נמ...

עוד דבר,כשהייתי בריף שמתי לב שהדולפינים נמשכו לאנשים שמחים צוהלים מחייכים וצועקים. אני לא כזה והם לא באו אלי והיו עוד כמה אנשים שקטים, קצת נראו דכאוניים שהדולפינים ממש לא התקרבו וההפך . ואני חשבתי שדולפינים אוהבים לרפא ולעזור , החיבה שלי לכלבים רק מתגברת לאור העובדה שהייתי בריף הכלב של הריף חש שאני עצוב ובא אלי וישב ליידי.

למעלה