מסקנות מהלילה האחרון

בדדי

New member
מסקנות מהלילה האחרון

זבל זה מה שאני אני לא שווה שנייה מהדאגה שלכם אליי אני לא יודעת לקבל עזרה אף פעם לא ידעתי כל החברות שלי שנתנו לי בעיטה צדקו במאה אחוז כנראה שנתתי לכן להרגיש מה שנתתי לחברות שלי מכאן להרגיש אתמול וזו דאגה ,תסכול ואהבה . אהבה שאני לא יודעת לקבל.. מושטת לי יד ואני לא יודעת לתפוס אותה מושטת לי עזרה ואני דוחה אותה.... אני כנראה סתם בנאדם דפוק שאין בו כלום חוץ ממילה שלא שווה... אז כאן היום מולכם בדדי מודה אני לא שווה יריקה!!!!!

אין כזה דבר לא שווה

כול אחד שווה אפילו הרוצח הכי נורא שווה וקשה נכון אבל זה לא אומר שמוותרים ואני לפחות לא מוותרת עליך אני לא מגיבה לך הרבה אבל קוראת אותך אני יודעת שזה לא הרבה אבל בכול זאת קבלי

בדדי

New member
מישהו?

יכול להסביר לי מה קורה לי? הלוואי והבנתי הלוואי ויכולתי עכשיו לחבק את עצמי במקום לכעוס במקום להרגיש כל כך אפס..

הכיצד?

הכיצד תוכלי לקרוא לנשמה גדולה ויפה כששלך - אפס... קושי אינו אפסות, קושי הוא ההתעלות בשמה הטהור ביותר.. התעלי אל מעל לכעס כי אני, כן אני זקוקה לך, זקוקה למילותייך, זקוקה לחבקך ולחיבוקך. לא אשלח ציורים וירטואליים, רק מחשבה של תום, אור ואהבה. היי אתי היום כאן עכשיו תמיד. אוהבת אותך כל כך. מחבקת אותך כל כך. זקוקה לך כל כך.

בדדי

New member
איך?

אני יכולה לעזור לך בזמן שאני לא יכולה לעזור לעצמי?

בדדי

New member
התשובה

ברורה אני לא יכולה לעזור לך כי אני לא יכולה לעזור לעצמי את מבינה?

למעלה