מסקנות!

מסקנות!

במהלך חיפושי באינטרנט אחר הרכב המושלם (שטרם נמצא!) עלו במוחי מספר מסקנות מרחיקות לכת: @ כאשר כתוב שאיזור המכירה הוא: כל הארץ, הרכב נמצא בד"כ בת"א- מכאן- שכל מי שגר בת"א חושב שהמדינה שלנו יותר קטנה אפילו ממה שהיא באמת! @ אין שום בחורה שתכתוב על הרכב שלה: "רכב בובה, רק בחורה נסעה עליו", למה שנאמין?! @ רכב בלי תמונה- לא קיים. @ בכל לוחות האינטרנט נמצאים אותם רכבים בדיוק! @ מסתבר שכל הרכבים הם: "חסכוני, זריז ואמין" (?) והמסקנה הסופית- גורלי נחרץ להיות בלי רכב עד גיל 100!!

@ כל הרכבים: "שמורים"

בתור מישהו שחיפש תקופה רכב, אתן לך כמה טיפים קטנים (שאולי את יודעת, אבל בכל זאת אשתף אותך)
קני רכב רק מבעל הרכב (לא "אשתי נהגה" ,"סבתא שלי נהגה" וכו'), דרשי לראות תעונה מזהה של בעל הרכב כנגד רישון רכב, ככה תמנעי מסוחרי רכבים (שמהם את לא רוצה לרכוש רכב)
גיר אוטומט זה דבר נחמד, אבל האוטו יצרוך יותר דלק, והגיר עצמו נוטה להתקלקל מהר יותר מגיר ידניץ
קילומטרז' ממוצע טוב הוא סביב ה15-20 אלף ק"מ לשנה, מהצד השני, ק"מ נמוך מאוד צריך להעלות סימני שאלה
לא לוותר עד בדיקה במוסך רצוי מאוד אצל מכונאי שאפשר לסמוך עליו, "גילוי" מוקדם של תקלה רצינית יכולה לחסוך לך בעתיד כמה אלפי שקלים מה שכתבתי זה רק מהניסיון שלי בקניית רכב אחד (שאני מרוצה ממנו
) שיהיה

אנגסטרם

New member
אחותי לקחה שבוע שלם ואבא אחד

ונסעה כל ערב לראות מכונית, אחרי שבוע האוטו חנה בחצר. כמה קשה זה כבר יכול להיות??? משהו בך כנראה פגום. בכל מקרה בשבת הבאה אני באה לבקר ונוכל כבר לעשות ס"ד בשכונה.

למעלה