כנראה שעישנה סיגריה עם הקפה- זה כזה נורא-?בחורה שהתאמנה איתי, בת 35 גג. לא ראיתי אותה בעבר. למרות שאני לרוב תתרן הרחתי ממנה תערובת שהיא הכלאה של לפחות אחד הדברים הבאים: קפה, טבק לעיסה ושוקולד. לשאול אותה מה זה , בפעם הבאה שאפגוש אותה?
אשמח לקבל הצעות יותר טובות, אולי בפרטי. ובלי קשר, הריח הזה דווקא נחמד. הכי מטעה, שהיא נראית ילדה טובה כזאת . ואגב, לא הרחתי אותה מיוזמתי "מפה לפה". היא יותר נצמדה אליי במבט של "בא לי עליך".מכל מקום, גבר זר ששואל אישה בחדר כושר על הריח שלה זה בין חסר נימוס וטקאט לקריפי. לא ברור למה זה כ"כ מטריד אותך, אבל אם אתה רוצה להתחיל איתה יש דרכים יותר אלגנטיות.
אתה יכול לגשת אליה ולומר לה כך: סליחה שאני שואל,באיזה בושם את משתמשת? ואתה ממשיך, זה בסדר שאני שואל? אם לא תרצה לענות סימן שלא מעונינת. אם כן כנראה שתתפתח שיחה בינכם.אשמח לקבל הצעות יותר טובות, אולי בפרטי. ובלי קשר, הריח הזה דווקא נחמד. הכי מטעה, שהיא נראית ילדה טובה כזאת . ואגב, לא הרחתי אותה מיוזמתי "מפה לפה". היא יותר נצמדה אליי במבט של "בא לי עליך".
תודה ענבל. זה לא בושם, זה ריח פה. ונגיד שהייתי הולך לשיטתך, היא הייתה בטח שואלת למה. ומה הייתי אומר לה? שזה לאחותי, למרות שאני בכלל בן יחיד. חוץ מזה, מעולם לא ראיתי אותה בשום שיעור. ע"פ צורת האימון שלה, היא ממש לא חדשה.אתה יכול לגשת אליה ולומר לה כך: סליחה שאני שואל,באיזה בושם את משתמשת? ואתה ממשיך, זה בסדר שאני שואל? אם לא תרצה לענות סימן שלא מעונינת. אם כן כנראה שתתפתח שיחה בינכם.
רק אל תגיד דבר כמו הריח שלך מטריף אותי.לפחות לא בשלב הראשוני.
בהצלחה.
אם תשאל למה זה כבר כיוון לשיחה.מי אמר שזה צריך להיות למישהו.אתה יכול לומר לה שזה פעם ראשונה שאתה נתקל בריח כזה.תודה ענבל. זה לא בושם, זה ריח פה. ונגיד שהייתי הולך לשיטתך, היא הייתה בטח שואלת למה. ומה הייתי אומר לה? שזה לאחותי, למרות שאני בכלל בן יחיד. חוץ מזה, מעולם לא ראיתי אותה בשום שיעור. ע"פ צורת האימון שלה, היא ממש לא חדשה.
וזה מאד מעניין אותך.השיחה יכולה להמשך מתי ואיפה היא מתאמנת.כל הדברים האלה יובילו לשיחה.אם תשאל למה זה כבר כיוון לשיחה.מי אמר שזה צריך להיות למישהו.אתה יכול לומר לה שזה פעם ראשונה שאתה נתקל בריח כזה.
הבעיה שאין לי שמץ של מושג מה שגרת האימונים שלה. מעולם לא נתקלתי בה קודם.אם תשאל למה זה כבר כיוון לשיחה.מי אמר שזה צריך להיות למישהו.אתה יכול לומר לה שזה פעם ראשונה שאתה נתקל בריח כזה.
נו? אז ברור שזו שאלה שתקדם אותך...הבעיה שאין לי שמץ של מושג מה שגרת האימונים שלה. מעולם לא נתקלתי בה קודם.
לי יש את הכישרון להגיד את המשפט הכי מטומטמם שאפשר. גם עם החברה הקודמת שלי, זאת שגרה בחו"ל זה קרה. היינו במבחן למשרד ממשלתי- ושאלתי אותה כשהיא דרכה לי בטעות על הרגל בדרך למבחן אם זה תחביב שלה.נו? אז ברור שזו שאלה שתקדם אותך...
פעם נסעתי באוטובוס וליידי ישבה עלמת חן.
היא שלפה מתיקה לוח זמנים של הרכבות, (פעם היה דבר כזה), ותוך כדי הצצה אקראית לתוך התיק שלה, ראיתי ספר תווים.
כשהיא שמה לב שאני מנסה להציץ ללוח הזמנים שלה, היא הציעה לי את הלוח, ואז, כשהחזרתי לה אותו, שאלתי מה לה ולמוסיקה? על איזה כלי היא מנגנת וכאלה. מזה נוצרה חברות אמיצה.
אופסי... את הרבה פחות כבדה משחשבתילי יש את הכישרון להגיד את המשפט הכי מטומטמם שאפשר. גם עם החברה הקודמת שלי, זאת שגרה בחו"ל זה קרה. היינו במבחן למשרד ממשלתי- ושאלתי אותה כשהיא דרכה לי בטעות על הרגל בדרך למבחן אם זה תחביב שלה.
דורי את מפספס פה משהו.משה וענבל- כפי שכתבתי בפורום אחר, זה כמעט בוודאות ריח של סיגריה אלקטרונית. טוב, שיהיה.
אז שאל אותה אם יש לה המלצה על סיגריה / טבק או משהו בסגנון...משה וענבל- כפי שכתבתי בפורום אחר, זה כמעט בוודאות ריח של סיגריה אלקטרונית. טוב, שיהיה.
ידוע, את הבחורה. בשבת הקודמת היא הגיעה באיחור של 6-7 דקות (מקובל להיכנס עד רבע שעה לאחר תחילת השיעור). מי תוקע לידי שהיא תהיה בשבת הבאה באותה השעה?דורי את מפספס פה משהו.
עונת התקיעות (בשופר) חלפה עברה לה. אז כעת יהא עליך לחכות כמעט שנה, עד לתקיעות הבאות.ידוע, את הבחורה. בשבת הקודמת היא הגיעה באיחור של 6-7 דקות (מקובל להיכנס עד רבע שעה לאחר תחילת השיעור). מי תוקע לידי שהיא תהיה בשבת הבאה באותה השעה?
אין לי ודאות ולכן לא אכנס לתחומים שכאלה.אז שאל אותה אם יש לה המלצה על סיגריה / טבק או משהו בסגנון...
זה לא קפה ולא סיגריה. אני מזהה שזה משהו אחר. ועד כמה שידוע לי, אין סניף של ארומה בסביבה. וכפי שכתבתי, בסדר מצדי. העיקר שתהיה בנאדם. גם אין לה קול של מעשנת.כנראה שעישנה סיגריה עם הקפה- זה כזה נורא-?
אולי בקרה בארומה- שם מצרפים קובית שוקולד לקפה-.
אז הנך מתכוון לזיעה-? דחילק dory- מכון כושר- אלו ריחות הנך מצפה לפגוש במכון כושר-?זה לא קפה ולא סיגריה. אני מזהה שזה משהו אחר. ועד כמה שידוע לי, אין סניף של ארומה בסביבה. וכפי שכתבתי, בסדר מצדי. העיקר שתהיה בנאדם. גם אין לה קול של מעשנת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.