מסרים אישיים

rshilkrot

New member
מסרים אישיים

זה לא נהדר, להכנס לפורום ולגלות שיש לך "מסר אחד חדש" ומעטפה מהבהבת? אני אוהב מסרים אישיים. אבל אני מת על אמוטיקונים.
בלה בלה בלה so lonley so lonley so lonleeeeyyy אני גם אוהב את police
ושונא את מי שעשה את הפיגוע ליד הבסיס שלי אתמול.
תזהר להבא

חובשת

New member
היו לי היום 2 מסרים!!!!!!

איזה אושר...
איפה הבסיס שלך? ולמה רק אני לא יודעת על הפיגועים אם אני לא שומעת עליהם בזמן? BE HAPPY

rshilkrot

New member
בנווה יעקב

עכשיו יש שם איזה שבעים שומרים שנטחנים, מסכנים עדיף פיגועים מלטחון שומרים. אבל למען בטחון המדינה
.... טוב, אפילו לא למען בטחון המדינה. חכו שתשמרו במגדל 4 שעות באמצע הלילה כמו
, ואז תגידו אם שווה לטחון את כל המדינה בשמירות.

חובשת

New member
איזה מוטיבציה!

לא תמיד נטחנים... תלוי איך מעבירים את השמירה (אם יש מישהו בעברו המקביל של הפלא´...)

חובשת

New member
תפוסה כבר... ../images/Emo9.gif

הקטע הוא שאין לי בעיה, גם אם זה כרוך בלהתעורר ב-4:00 לפנות בוקר או לסירוגין, ללכת לישון בשעות הקטנות ביותר של הלילה... (מה לא עושים בשביל...) אתה לא מכיר אנשים שיכולים לעזור להעביר את הזמן?

rshilkrot

New member
את הצעת את הרעיון

טוב מה אני מצדיק את עצמי. תפוסה?! בעיה שלך.

חובשת

New member
זאת דווקא לא בעיה...

וכמו שציינתי- לא היית רוצה להתכתב איתי... הרעיון היה כדי שתמצא אנשים להתכתב איתם ולהעלות לך את המוטיבציה! BE HAPPY
בלי רגשות טינה

rshilkrot

New member
מוטיבציה

דווקא לא חסרה לי. וגם אנשים להתכתב איתם, לדבר איתם, ולהעביר את השמירה איתם - לא חסרים לי. א. זה לא עניינך. ב. די לנסות לתקן את העולם - זה לא ילך לך. ג. אם את מחפשת צ´אט, תלכי לצ´אט. לפורום יש קצב משלו, הוא כמו נהר אי אפשר לזרז אותו או להאיט אותו... הנקודה שלי היא - תפסיקי לנסות לגרום לאנשים להחזיר לך תשובה. תני להם זמן. ד. ברוכה הבאה לפורום!
אנחנו צריכים פה קצת רוח חדשה במפרשים...

חובשת

New member
טוב... אתה עצבני או לא?

כי אי אפשר להבין מההודעה! עצה- תקרא שוב את ההודעה שלך... ותודה על קבלת הפנים... אני רוח די אקטיבית, אז אני מקווה שלא אתישנה לי ואעשה משעממת ומשועממת... BE HAPPY

rshilkrot

New member
אני בי-פולארי

זאת מחלת-נפש שגורמת לי להיות גם שמח וגם עצוב, או לפחות באינטרוולים מאד קטנים. PSYCHO!

למעלה