מסרים לפורים

מסרים לפורים../images/Emo149.gif

למעונינים. מסרים ממוקדים- נושא ספציפי . נא לנסח את השאלה בצורה : "מה אני צריך/ה לעשות על מנת להגיע לתוצאה X " אנסה להביא מסרים ברוח זו. יום טוב שבת שלום ופורים שמח

chenby

New member
מה אני צריכה לעשות

על מנת לסגור מנג'ר החודש? חג שמח איתן. נשיקות

חן

ההויה: רוגע. המסכה המבלבלת: התשוקה לניצחון , זיהוי לקוח פוטנציאלי ולהפעיל את כל ההקסמים כלפיו . הפעולה הרצויה: ל בוא מתוך עצמך, לבוא מתוך ביטחון ואסרטיביות, לבוא אל המטרה מבלי לקחת בחשבון את שיקולי צד ב. החגיגה: השגת מטרה מאוזן בין רוגע והצלחה. יום טוב

lubka

New member
חג שמח!

מה אני צריכה לעשות על מנת לשפר את הזוגיות שלי? בתודה מראש לובה

לובקה

ההויה: הכחשה. המסכה המבלבלת: שליטה שמנסה להביא את הפרות הרצויות. הפעולה הרצויה: להיות נשלט, ליצור מערכות מפתיאות, ליצור טקסים מיניים חדשניים ללא שפיטה. החגיגה: פרצת גבולות תוך התגברות על מכשולים. יום טוב
הערה: כל האמור להלן הוא על דעת הכותב ומתוך תחושותי- אין הדברים הכתובים בגדר המלצה אלא על דעתו של הקורא. * ההויה = האלמנט שעולה ומעצים את ה"בעיה" * המסכה המבלבלת = המסכה שאנחנו משתמשים בה והיא הגורמת למכשלה. * הפעולה הרצויה = איך כדאי לפעול כדי להגיע לתוצאה. * החגיגה= התוצאה המתקבלת כשפועלים ללא מסכה ובדרך הפעולה. הרצויה.

שבוע טוב וחג שמח למוקפים חומה!

מה אני צריכה לעשות בכדי למצא זוגיות טובה? (למרות גילי הצעיר)

נושקת לשקט

ההויה: התגברות על משברים. המסכה המבלבלת: לחיות בהרגשה של כישלון ויאוש. הפעולה הרצויה: להתחבר לצד האינטימי של החיים, לעסוק בדברים הנכונים להתפתחות, לאפשר סבלנות. החגיגה: צמיחה והגשמה עצמית תוך שמחה והרמוניה. יום טוב
הערה: כל האמור להלן הוא על דעת הכותב ומתוך תחושותי- אין הדברים הכתובים בגדר המלצה אלא על דעתו של הקורא. * ההויה = האלמנט שעולה ומעצים את ה"בעיה" * המסכה המבלבלת = המסכה שאנחנו משתמשים בה והיא הגורמת למכשלה. * הפעולה הרצויה = איך כדאי לפעול כדי להגיע לתוצאה. * החגיגה= התוצאה המתקבלת כשפועלים ללא מסכה ובדרך הפעולה. הרצויה.

אמממ

כנראה שישנה חשיבות באימון הנפש לאינטימיות ולא דווקא בצורך למלא את החיים בזוגיות בכל מחיר.

sivan1710

New member
שבוע טוב וחג שמח!

מה אני צריכה לעשות כדי ליצור קשר מחדש/לחדש קשר עם ר'? (מישהו מסויים שהתנתקתי ממנו ועדיין חשוב לי) תודה רבה!

סיוון

ההויה: רחוק מהעולם ופנימה אל עצמי. המסכה המבלבלת: מיחזור העבר יביא מזור בעתיד. הפעולה הרצויה: לגדול החוצה, לחדש, להעיז, לדאוג לשגשוג בתחום החומרי. החגיגה: שמחה אמיתית , מן הילדה תפרח אישה. יום טוב

למעלה