מסרים מנפטר באמצעות שירים

kikona126

New member
לא יודעת אם אתה בן או בת

אבל, לצערנו ראינו שנבואות שנכתבו בתנך התממשו, כבר לפני מלחמת העולם השניה היו קבליסטים שכבר לפני המלחמה ידעו שתהיה. גוג ומגוג ואחרית הימים אלו בין הנבואות היותר חזקות שיש, תראה, מליוני יהודים דתיים/חרדים חיים מפחד מיום אחרית הימים.
&nbsp
אז לה אתה אומר שתיקח כדורים?
&nbsp
ופה הסתיימה לה השיחה שלנו. אין לך מה לענות, לא תקבל תגובה ממני. לא טוב לך עם מה שאנשים פה חושבים, פשוט אל תכנס לפה, חפש לך חברים שחושבים כמוך, ותן לאנשים לחיות עם אמונתם. אל תרמוס אותם כי האמונה שלהם שונה משלך. אין אמת אחת בחיים לא אתה ולא אני יכולים להגיד איזה אמת היא נכונה.

רציתי לשאול למה לקחת כדור, אז מה דעתך, יש תקשור באמצעות שירי

שירים. אבל לא מאדם רחוק או נשמות לא מוכרות. אני מדברת על הבן ז"ל. כי בחיים היינו כמו שקופים, ואז זה אמיתי למשל בהתחלה כדי שאדע שזה הוא, השיר הזכיר כמה שורות על סיבת המוות אבל לא במילה [לא אוסיף] ואת השעה ומממש אני מוכנה ככה במסר אישי לא לחשוף, לשתף אותך.

כי זה קשה המקרה.
תודה

מסרים מנפטר באמצעות שירים

שלום רב,

לפני כשנה הבן שלי נפטר, הנסיבות הלפני והאחרי יכול היה לקחת אותי למקום הכי נמוך וקשה בחיי, אך אין לי מושג או שבעצם כן, הכל מבורא עולם, בחרתי להמשיך להיות למענו ואמרתי מרגע זה כל שאעשה לעילוי נשמתו, ידעתי שנשמות חיות.
אני מדגלת על תאורים ואשאל תשאלה, כבר בשבוע שלאחר השבעה חוויתי כאילו שיר מדבר אלי ממש, נכון שכל אחד יכול להתחבר לשירים, אבל הענין שהשיר נשמע כפשוטו, אך אני לפחות אז הייתי כמו מבינה מסרים, כלומר איך אסביר, אני עצמי השתמשתי בכתיבה עם דימויים ולכן כנראה היה לי קל לפרש את השיר במקום הכי נכון לא רק לי אלא כאמת, רק שכל אחד לא יתייחס לכל מילה. ולכן מכאן היה לי קל להבין. התחלתי לעקוב לאט לאט כדי שלא אשמח סתם, תקופה שלא הקשבתי לשירים כמו שלושה חודשים. והרגשתי שהוא לוחץ עלי שאשמע שירים שאשמח כזה הוא היה. להמשיך הלאה זה היה באופיו. אז יום אחד החלטתי לשמוע שירים והם היו שקטים ועצובים והרגשתי שהוא לא איתי כאילו לא עושה לו טוב, אז החלטתי שאם לשמוע שירים אז אקשיב לשירים שהיו מהכנסת ספר תורה שהיה אצלנו במשפחה השבוע והרגשתי אושר שקשה לתאר, כאילו זה הוא, ומן הסתם הוא נולד בערב שמחת תורה, מכאן כמובן המשכתי והיו מקרים שהספק שלי מאוד היה בתוכי ואיך שאני בספק כאילו פתאום שיר שאני מדליקה בהפתעה והמילים פשוט הייתי בהלם כמו בחורה שמקבלת הצעת נשואין שהיא בוכה מהתרגשות? כך אני.
כלומר הוא ממש מדבר איתי דרך השירים, והענין שזה לא סתם, הוא ממש מספר לי שם משהו, כלומר הוא מוביל אותי לכל מה שקשור לגאולה. אני יודעת שזה נשמע לא אמיתי אבל זה אמיתי.
עד כמה שמעת על דברים כאלו? אני יכולה לתאר לך מקרים של שירים וסיטואציות אם תרצי.
עוד שאלה נזכרתי.
עשיתי משחק עם שתי אחיות שלי וחברה ואמרתי לכל אחת שתבחר שיר ו כל אחת בחרה וזה היה ספונטני, ואמרתי להן על פי השיר את המחשבות שלהן לאחרונה.
אך זה היה כדי שאבדוק אם אני באמת מבינה אותו נכון, למרות שאי שאפר לשמוע ולא להאמין. אבל לא מתעסקת בזה.
אני אפילו מאוד רוצה לשתף בכל זה ואני לא יודעת איך לשתף כי זה משהו שבא לי באמת לשתף אבל כאילו לא בא לי לכתוב פוסטים וכו' מאז המקרה כאילו העולם הגישמי האינטרנט וכל זה הפך ללא מעניין, וכאילו התפתחתי בעולם רוחני ואגב חזרתי בתשובה. וגם זה לא סתם תוך כדי תפילות וקריאה בתורה שירים שהוא מעביר לי שאגב נשמעים ברובם ספונטנית אבל רובם כמעט כולם משירי ארץ ישראל הישנה, שירים ישראלים של פעם. גם מהיום אך יותר ומדויק זה ישנים.
תודהוסליחה על האורך.

רותי 11

New member
הגיוני מאוד אני הכרתי משהי שמתקשרת

ומקבלת מסרים דרך שירים
זאת הדרך שלך לתקשר כנראה
ואין באמת מקריות לכן זה מרגיש
נכון וחזק

kikona126

New member
אהבתי את השאלה

צר לי לשמוע על מותו של בנך.
&nbsp
בקשר לשאלה שלך, יש בפסיכותרפיה תחום שנקרא תרפיה במוזיקה. מה שתיארת פה זה בדיוק זה. מבקשים ממישהו להכין 5 דקות של קטעים משירים ואז מדברים על הקטעים האלו על הרגשות ההרגשות ואיך זה בא לידי ביטוי בחיים.
&nbsp
אם את מתחברת לשירים ומילים אני ממליצה לנסות לכתוב. גם פה יש דברים שיכולים להגיע ממקום של תקשור, מאוד יכול להיות שכל מה שקורה כרגע הוא רמז לזה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

תודה לך עך התגובה

הסיפור שלי הוא לא מתחיל ונגמר בזה, השירים הם עוד דרך שמכוונים אותי לאן שהוא. המסרים הם ברמה של כלל רק כשאני ניסיתי לומר לקרובים אלי או לכתוב על מה המסרים, אף אחד לא מתייחס וחבל. אני יכולה לתקשר בכל צורה אני יודעת, הענין שמדובר במשהו חזק ומאוד קשור לימים האלו של הגאולה ואני רק מנסה להגיע לאנשים שיאמינו שזה אמת שיהנו מחבלי משיח וידעו שזה אמת כי השירים הם רק מעט משאר הגילויים והמסרים שמקבלת. אך מכיון שאני אדם מן השורה ללא שום עשייה שיכולה לתת הגיון לדברי אין מתייחסים וזה רק מחזק את דברים שכתובים בנבואת אחרית הימים, צריך לשמוע כדי להאמין.
תודה לך

kikona126

New member
אומנם לא שמעתי

אבל אני יכולה להגיד שאני מאמינה.
&nbsp
האנרגיות בכדור הארץ, העובדה שאני כותבת והכתיבה שלי שמה יותר ויותר דגש על ׳גלות׳ ותקשורים שהיו לגבי התקופה של אחרית הימים, גורמת לי להאמין.
וכמו שאת אומרת, קשה לשתף בזה אנשים, כי מי יאמין לי?
&nbsp
יש בחזון אחרית הימים דברים שלא מסתדרים, וכמה שהקבלה ניסתה להסביר אותם זה עדיין לא מסתדר לי... אחד מהם הוא ביאת המשיח ותחיית המתים. איזה חלק של הנשמה יחיה? האם זה פה בעולם הגשמי או שהעולם הגשמי הוא סוג של גלות ובאחרית הימים נחזור למקום ממנו הוגלנו כנשמה שלמה? אם יש לך משהו שקשור לזה אני אשמח לשמוע (כי הכתיבה שלי מובילה לשם... ולחשוב שההוצאה לאור רוצה להוציא את זה כספר לנוער...)

kikona126

New member
מתי תפרוץ?

היא כבר פרצה... תראי מה הולך בעירק וסוריה, מה קורה באירופה, דרום אפריקה, ארה״ב... כל המדינות, העמים, שנגד עם ישראל נמצאים במצב קיומי לא בשמיים... כן, אפילו אירופה... השאלה היא עד כמה עוצמתית היא תהיה...
&nbsp
2017 יכולה להיות שנה בסגנון ״עוד 40 יום ונינווה נהפכת״ והשאלה היא נהפכת לטובה או לרעה. זה נכון לכל העמים. וזה גם שיעור בשבילנו, האם שנאת האחים בעם תגדל? אם כן זה לא טוב...

kikona126

New member
לא...

גוג ומגוג אינה מלחמה כנגד העם היהודי. זאת מלחמה של כל העמים מסביב. המלחמה שלהם תגיע לפתח ירושלים.
תקראי את פרושי חז״ל בנושא, זה מעניין.

למעלה