מסרים נסתרים בשירים או בקליפים של מייקל

abigaillovesmj

New member
מסרים נסתרים בשירים או בקליפים של מייקל

האם לדעתכם יש מסרים נסתרים בחלק מהשירים או הקליפים של מייקל? שמעתי הרבה דיבורים על TABLOID JUNKIE בהקשר הזה.. יש חלק לקראת סוף השיר שבו שומעים מישהו מדבר (טון של חדשות) וזה נשמע שהוא אומר את השם דבי או משהו כזה.. בכל מקרה, מה דעתכם? שתפו את הפורום במסרים נסתרים שמצאתם בשירים של מייקל או בקליפים שלו

pulpula

New member
אם משמיעים את השיר MONEY

בהילוך אחורי, שומעים את השיר "משיח משיח משיח.... איי אי אי אייייא ייייאיייי.."
בקשר לטאבלוייד, מישהו ניסה אשכרה להקשיב לדיבור הזה? או שסתם הזו את העניין? לא נראה לי כ"כ קשה לבדוק את זה, עם ציוד מתאים, וגם אם כן, אז מה כבר הוא יכול להגיד על דבה?

abigaillovesmj

New member
ניסיתי להקשיב לזה אבל ממש קשה לשמוע

כן שומעים את המילים דבי ראו, משהו עם separation ואז מזכירים את השם של דונלד טראמפ. זה מתחיל מ- 3:21 בשיר. אבל עדיין אף פעם לא הצלחתי לבודד רק את החלק הזה בשביל להקשיב לו.. מישהו יודע איך עושים את זה?

אוף יש מלא...ואין לי כוח לפרט

בקשר לדבי איכס לא נראה לי אולי זה רק נשמע ככה.... אבל הייתי שמחה לשמוע פרשנויות פה של אנשים לגבי MORPHINE כי אני סוגדת לשיר הזה ויש שם מלא דברים פסיכיים ומוזרים וגם כל הדפיקות והדיבורים הלא מובנים שם חח ואולי יש למישהו מושג בהשראה של מי הוא כתב את השיר? אגב יש רדיו סגידתי של מייקל באינטרנט ומשדרים שם להיטים ושירים מכל התק' כמו כן רימקסים גרסאות נדירות דמואים וגרסאות שונות של כל מיני דברים וזה מהמם!! אתם יכולים להוריד משם גם את ה TOOLBAR שלהם ולגלוש ברחבי הנט בזמן שאתם מקשיבים לרדיו (ככה שאתם לא חייבים להיות באתר העצמו) והיום הם שידרו כל מיני גרסאות נדירות של בילי ג'ין דברים מה זה יפים! קיצר מומלץ!! תורידו את הTOOLBAR http://mjtunes.com יש שם תוכניות שונות ואפשר להצביע למצעדים ולדבר שם עם אנשים וזה בלי דיבורים זה כל הזמן מוזיקה קיצר מגניב.

MORPHINE

השיר נכתב בהשראה של חויה שמייקל עבר ב 93. לאחר ניתוח שיקום קרקפת נוסף בעקבות אותה תאונה של פפסי (או לפחות זה סיפור הכיסוי שמייקל סיפר), מייקל התמכר לDEMEROL בגלל הכאב העצום שהוא חווה לאחר הניתוח (אני חושב שזה יותר כאב נפשי מהאשמות ב 93 וביטול המשך ההופעות). אליזבט טילור דאגה להעביר את מייקל למרכז גמילה. כל החוויה הזו תועדה בשיר שמאד חבל שלא יצא כסינגל..

abigaillovesmj

New member
אני זוכרת שקראתי שזו ירייה

מה שמשעשע הוא שכשאני שמעתי את זה, בכלל לא חשבתי על ירייה.. זה היה נשמע כמו בלטה נופלת חחחחחחחחחחחחח

למעלה