מסרים סודיים בשירים של PT...?

handlessman

New member
מסרים סודיים בשירים של PT...?

אני מתכוון לכאלה שהופכים קטע שנשמע כמו קישקוש ואז שומעים משהו הגיוני... כמו עם הביטלס ב-Paul is dead וכאלה... קיצר, מי שיקשיב ל- On the Sunday of Live (שהוא אלבום שבו כל הטראקים נראים מחוברים אחד לשני עם הקטעי מעבר האלה), ייראה שהסוף של טראק 13 וההתחלה של טראק 14 נשמעים פשוט כמו קטע מסוים שנוצר כאחד במקור, ואז הוא פוצל והוכנס בחלקו לטראק 13 ובחלקו לטראק 14... בקיצור ניסיתי (והצלחתי) לחבר אותם, ומה ששומעים זה מן קשקוש כזה שאפילו אם יש בו איזו מילה שנשמעת הגיונית, שומעים שזה קטע הפוך... בכל אופן ניסיתי להפוך את זה והתקבל (בחלק של הדיבור) משהו שנשמע יותר כמו משפט שככה הוא הוקלט במקור (כלומר בלי הדברים הקטנים האלה ששומעים אותם כשקטע הוא הפוך), אבל לא הצלחתי להבין אותו... אני מצרף את שניהם ה"מקורי" - חיבור של הסוף של טראק 13 וההתחלה של טראק 14 אותו קטע רק הפוך

Benn Is Kane

New member
הבנתי רק את The Queen....

גם אני זוכר שחשבתי על זה, אבל אף פעם לא נסיתי את זה... כבוד על היוזמה
.

handlessman

New member
לי זה נשמע משהו כזה...

The queen quan squally לגבי ה-squally אני לא ממש בטוח, זה נשמע לי גם קצת כמו sqraully או squarlly... בכל מקרה בדקתי והפירוש של squally זה מאיים / סוער / מבשר סופה (מהבבילון) ו-Quan זה שם משפחה אנגלי שהמקור שלו בשם משפחה הסיני Guan... חח אבל לא מבין איך זה קשור

handlessman

New member
ייווו איזה טמבל אני!!!

זה השם של טראק 14!! Queen Quotes Crowley !!!! המלכה מצטטת... לגבי Crowley, לא מצאתי שום פירוש אמיתי, זה שם שמופיע בשמות של כל מיני להקות ובשמות של מקומות ושמות משפחה...

Apoca1ypse

New member
נכון

אני מוצא בזה בולשיט, למרות שיש דברים אחרים שמרמזים על כך שהוא לא אותו אחד שהיה פעם אבל ח"ח

עדן גפן

New member
פול מת דווקא לא נשמע../images/Emo190.gif|פיס|

הגיוני=\ נשמע טיפשי. אנשים שומעים "פול איז דד" היום רק בגלל שהם יודעים שהם צריכים לשמוע משהו כזה, בגלל השמועה הטיפשית והחסרת משמעות. פסיכולוגיה. פולינקה

זה נקרא לאנוס את המפה..

כשמישהו נאבד ואין לו מושג איפה הוא אבל יש לו מפה ביד אז הוא מתחיל לחשוב שמה שמצויר במפה זה בדיוק המקום שהוא נמצא בו..

LightbuIb sun

New member
the queen quotes crowley

מגניב. אז מצאנו את המשפט הזה. עכשיו במפגש מעריצים הבא עם סטיבן צריך לשאול אותו מה לעזאזל זה אומר.

Benn Is Kane

New member
אחרי מחקר קטן אך מעמיק...

אליסטר קראוולי היה איזה איש מוזר מאוד איי שם בשנת 1900, והיה איש מאוד קונטרוברסלי ובעייתי (החשיב את עצמו לקוסם, חשב שהוא בודהה, היה דו-מיני, דבר לא מקובל בזמנו, ועוד דברים מוזרים אחרים). כנראה שכשהמלכה מצטט אותו, קורה משהו לא בסדר.

Benn Is Kane

New member
אם זה מעניין מישהו...

הינה הביוגרפיה של הקראוולי הזה. http://en.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley

למעלה